IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
sorin
post Jan 17 2006, 06:16 PM
Post #71

Musafir

Meg :)  Ingerul nu are dreptate...are super dreptate :estiok:

Angel :)...Best regards :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Sorin.
Go to the top of the page

+Quote Post
Dore
post Jan 17 2006, 06:26 PM
Post #72

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bebe_mic  :-* stai linistita: nu se moare din amor! Fireste ca odata cu trecerea timpului nu te vei mai simti jignita de orice fleac, iar pe la 25 de ani asa este posibil sa ajungi sa-ti dai seama ca spalat, orice barbat este ca nou ;). Oricat de incredibil ar parea, va aveni o zi cand nu va mai conta atat de mult ca iubitul tau are si alte partenere de sex.
Poate ca este prea devreme sa suferi din amor, poate ca nevoia de a avea un partener acum are o alta cauza. Te asigur ca relatia cu un barbat, indiferent ce varsta ar avea el, nu rezolva problemele de acasa, de obicei le cam amplifica. Trebuie sa fii pe picioarele tale ca sa poti alege un barbat in cunostinta de cauza, stii bine ca trebuie sa termini macar un liceu ca sa poti avea un loc de munca rezonabil.
Ai incredere in tine si nu te supara pe ai tai - iubitul tau poate sta linistit in bratele altei fete si atunci nu va mai fi al tau, dar parintii sunt ai tai pentru tot restul vietii tale - orice suferinta a ta ii doare si pe ei, te asigur ;). Nu te lasa pacalita de "moda" de a avea un iubit cu orice pret, exista lucruri mult mai importante pe lumea asta. De exemplu, te-ai gandit vreodata ce ti-ar placea sa devii?  :-*

Doamnelor, s-o ajutam pe Bebe sa treaca mai usor peste aceste probleme. Sa nu uitam ca am fost si noi adolescente candva si aveam si noi mici drame ;). Fireste ca problemele adolescentelor de astazi sunt diferite de ale noastre si par exagerate, dar si dramele noastre erau exagerari in ochii mamei sau ai tatalui. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut adolescenta...poate ca avem acum sansa unica de a ajuta o femeie-copil sa creasca frumos spre a deveni o adevarata doamna, intr-o buna zi. Contez si pe ajutorul vostru domnilor, poate reusiti s-o ajutati pe Bebe sa inteleaga ce cred baietii despre iubitele pe care le au pana in 18 ani.

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 07:38 PM
Post #73

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Meg :)  Ingerul nu are dreptate...are super dreptate :estiok:

Angel :)...Best regards :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Sorin.

ma sorin, asta-i parerea ta de tatic. eu pana acolo mai am (mamica). cunosc un caz care e mare si tare acu'. nicidecum pe ultima treapta a societatii.
dar! exista si si..

+Quote Post
Cleo
post Jan 17 2006, 07:45 PM
Post #74

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am vazut multe sfaturi bune si totusi intre cei ce au si cei ce nu au copii e o mica diferenta ... teoria cu practica sunt f diferite.

bebi eu am dublu si ceva anii tai si am trecut si eu prin asta .... adica trebuia sa fiu in casa inainte de 9pm .... asta in liceu. In clasa 8-a aveam alte preocupari chiar daca ne mai trimiteam biletele de dragoste cu cate un coleg cu atat ramaneam ... in pauze nici macar nu vorbeam intre noi asa rusinosi si copii eram.

Ce ar trebui sa retii tu este ca parintii tai nu sunt RAI iti vor numai binele, niciodata sa nu gandesti altfel ... e greu sa intelegi ce simte un parinte, ei ar da orice sa-si stie copilul in siguranta si de-asta, din cate vad aici, majoritatea au reactionat.cam la fel: mai bine eviti riscul decat sa suporti consecintele

Avem niste prieteni care au venit in Canada acum 3 ani, fata lor avea 12 ani. Dintr-un copil bun s-a tranformat intr-un copil problema: nu mai invata bine, fumeaza, are o multime prieteni si ii schimba des (si au inclusiv relatii sexuale) ... parintii ei mi-au spus "in 17 ani de casatorie nu ne-am certat cat ne certam in ultimul timp din cauza ei" mama e mai permisiva iar tatal nu. La un moment dat ea a spus "daca ii repeti acelasi lucru de 1000 ori nu o sa te mai auda asa ca de ce sa-l mai repeti? " ..... parerea mea este ca trebuie repetat de cate ori e posibil ca sa nu creada ca tot ce face este OK dpdv al parintelui. Macar sa existe 2 variante in mintea lor ..... de ales vor alege tot ei...

As vrea sa fiu in primul rand prietena fetei mele dar as vrea sa stie totusi ca MAMA cand imi da sfaturi le da cu dragoste  si nu doar de dragul de a fi un fel de....  contra la tot ce vreau eu.

sper sa-mi reuseasca ....

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 17 2006, 08:25 PM
Post #75

Musafir

fetele, sa va spun ceva. sa stiti ca eu nu am obligat pe nimeni sa-mi raspunda, am cerut pur si simplu un raspuns la intrebarea ce am pus-o. Nu voiam sa se ajunga la asa discutie, imi doream sa ma ajutati cumva, cu nedumerirea ce o am, insa voi v-ati gandit mult mai departe si s-a ajuns la ceva total diferit. Nu am intrebat pe nimeni daca pot iubi la varsta asta, si daca sunt  fufa (nu mai tin minte exact cuvantul care l-ati spus). Apoi cu chestia ca m-ai bate pana ar inchide la non-stop e o aberatie pentru ca un copil nu se bate sa inteleaga, trebuie incurajat cand face ceva bun . Iar daca nu, si greseste cu ceva sa i se explice dece nu e bine, nu repede sa=i trantesti una sa-l bagi in spital sau sa-l omori. Sa stiti ca nu ma ajutati asa, singurul care se pare ca ma intelege putin este Mistaco, probabil pentru ca are si el o fata si ma pune cumva in locul ei....

si, Catalina, nu ma mananca nimic. Pe altii ii mananca limba sa vorbeasca nepotrivit cu un copil de 15 ani...

+Quote Post
Cleo
post Jan 17 2006, 08:37 PM
Post #76

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bebi vezi ca te contrazici! copii n-au ce cata la discoteca  ;) ..... ai cerut sfaturi ? le-ai primit!

Mai bine citeste tot ce s-a spus aici si inainte de-a da replica cuiva care nu e la acelasi nivel cu tine mai bine stai si vezi ca mai toti am spus acelasi lucru.

Esti foarte tanara si toti invatam din intamplarile prin care am trecut. Parintii tai incearca sa te invete fara a trebui sa treci prin experiente neplacute .

:-*

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 17 2006, 08:52 PM
Post #77

Musafir

ok ...nu au la discoteca, dar nu au nici afara in parc? nici la un suc? nici sa aiba mai mult de o singura "buna" prietena????? ???

+Quote Post
albinuza
post Jan 17 2006, 09:10 PM
Post #78

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

dragalasa, hai ca ne-am tot invartit in jurul cozii pe aici! daca vrei intr-adevar sfaturi legate de orice problema o ai cu iubit, parinti.... da mai multe datalii ale problemelor si noi iti vom da sfaturi cat mai pertinente cu putinta.acum fiecare ne-am dat cu parerea in lipsa de destule informatii.
ai vazut ca apele s-au mai calmat...asa ca...asteptam.
te pup! :-*

+Quote Post
kalua
post Jan 17 2006, 10:01 PM
Post #79

Musafir

Bebi, hai ca si eu sunt dubla fata de tine la varsta, plus cariva anisori, si eu m-am indragostit prima data la 14 ani, dar nu eram in acelasi oras cu el, deci ne vedeam numai in vacante. Bine, erau alte vremuri, discoteca din orasul din care era el era deschisa de la 5 la 8  :morideris: Si asta pt. toata lumea. Din clasa a 9-a am fost si eu plecata de acasa din cauza scolii, cu mica deosebire ca mie mi s-a parut ca m-am mutat de la oras la sat. Dar macar exista si aici un teatru, o filarmonica.  ;)

Ai putea sa mergi cu el la patinoar, la sanius, sa te insoteasca cand iesi la plimbare cu fratiorul tau, nu cred ca parintii tai ar avea ceva impotriva daca vad ca este "in banca lui" si ca nu constituie un pericol pt. tine.
Si doar stii, oamenii tineri, fara multa experienta de viata, tind sa nu recunoasca multe pericole, dar un om trecut prin viata le poate depista imediat.

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 17 2006, 10:15 PM
Post #80

Musafir

detalii? ce fel de  detalii? despre ce? despre ai mei? sau in legatura cu ce? a, si da asta as vrea sa mergem impreuna in multe locuri, nu am nevoie seara, numai sa ma lase sa ies. dar nu ma lasa, va rog sa ma credeti ca sunt prea de tot  :'(

+Quote Post

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 12:07 PM