![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica? Stai toata ziua numai in casa? Ai voie numai la scoala?
Eu tin minte ca n-aveam mult timp liber in timpul saptamanii, dar eram la cor, la echipa-de-gimnastica-iute-si-elastica, un timp inotam zilnic, dupa aceea am dat-o pe handbal. La sfrasit de saptamana un teatru sau concert (de obicei cu mama) sau pierdeam timpul cu fetele, afara. Dar nici ele n-aveau mult timp de frecat ridichea. Asta in timpul scolii. |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
exact, toata ziua in casa. numai la scoala am voie. cand am fost in cor si intarziam 10minute aveam pedeapsa direct. inot ce sa mai zic , in orasul asta nu exista bazin, la pitesti sa ma duc nu m-ar lasa. teatru, concert, nici atat. absolut nimic. nu`s nebuna credeti-ma ca am si eu dreptate in ceea ce zic :'(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE nu`s nebuna crede-ti-ma ca am si eu dreptate in ceea ce zic :'( te crede-m... :evil :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Angeldust, te rog, vrei sa-mi spui ce anume inseamna "tocmai tu sa faci pe lupul moralist"? ::) Sau mai degraba ce ai vrut sa insinuezi?
Bebi mic...no commnet. Daca si cu parintii tai faci ce faci aici...E CLAR! :- |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
mult-um-esc . n-am vazut asa ceva. eu zic ceva si ea se uita la altceva. sa stiti ca parca pe eva erati altfel . cred ca aveti ceva cu mine pentru ca sunt mica. dar nici nu ma intereseaza. cine vrea sa vorbeasca cu mine id-ul meu este freyaO_O. ca aici pe forum nu se poate vorbi. ca si cum v-as face voua un rau ca nu scriu un cuvant bine.pa
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Doamneeeee greu la deal cu.... :o :o :o
Ce premiu la ce olimpiada zicei ca ai obtinut? :fluierat: :fluierat: Pentru cultura ta generala afla ca despartirea in silabe a cuvatului "multumesc" este: MUL-TU-MESC. Si mai afla ca fiecare silaba trebuie sa contina 1(o) vocala. O mama! :-X :-X |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
tanti, eu nu am despartit cuvantul ala. am scris ironic fata de ce ai zis inainte. iti despart ce cuvat vrei tu. tu ori te faci ca nu intelegi ori chiar nu intelegi. :-
|
|
|
![]()
|
|
Da, bine spus tanti, dat fiind ca am de doua ori varsta ta. :hohote:
Pana la urma faci ce vrei...ma lasa rece. :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o :o :o
Hai ca sunteti de coma!!! Bebi, vezi ca "in primul rind vrei sa ajungi mare prea repede"! Pe cei mari ii asculti, ca altfel nu o scoti la cap cu ei!!! Eu te rog daca nu-ti convine parerea ciuva, nu-i mai raspunde in contra, lasa-l in pace si fa ceea ce crezi ca este bine din ceea ce ti-a zis!!! Si eu poate uneori sunt criticat, chiar daca nu-mi place, ascult, si apoi ma gindesc, "de retroactiv" si ma intreb, oare are dreptate sau eu gindesc aiurea?? Te rog eu nu mai fi impulsiva chiar si cu deciziile alor tai, si vezi modul diplomatic de a rezolva problema!!! Nu stiu daca ti-am mai spus, dar chiar daca ma repet, poate ai tai nu sunt convinsi ca esti bazata pe puterile tale, de a te "apara" singura in societate si atunci , incearca, putin cite putin sa le demonstrezi ca de fapt"colivia" in care te tin trebuie din cind in cind deschisa, sau treci la conversatie cu cel care este mai maleabil si apoi la celalalt!!! INCEARCA :P |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
va rog sa pastrati un ton civilizat al discutiei. nu uitati ca vorbiti totusi cu un copil; pe de alta parte, bebi mic, vorbesti cu niste oameni care multi au de doua ori varsta ta sau macar cate 10 ani in plus (macar pe criteriul asta si tot ai putea sa citesti inainte de a scrie pt a le acorda un minim de respect). respectul celorlalti se castiga in primul rand respectandu-i pe ei, nu venind si aruncand cu vorbe grele in dreapta si in stanga. valabil pt toti cei implicati in discutie care au inceput sa sara peste cal.... ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:01 PM |
|