IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
Mistaco
post Jan 18 2006, 12:06 PM
Post #91

Musafir

eu zic ca tocmai sarind noi peste cal, saraca nu va mai sti ce sa faca!!
O sa zica, pai astia sunt exact ca ai mei!!!
Si eu v-am rugat sa o ajutam nu sa o sanctionam!!!
:'( :'(
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 18 2006, 01:04 PM
Post #92

Musafir

Angeldust, te rog, vrei sa-mi spui ce anume inseamna "tocmai tu sa faci pe lupul moralist"?  ::) Sau mai degraba ce ai vrut sa insinuezi?

Bebi mic...no commnet. Daca si cu parintii tai faci ce faci aici...E CLAR! :-

In fine , ce mai atata balacareala , ideea e ca prea putini au ceva interesant de spus vizavi de probelma fetei , asa ca o sa-mi bag iar avatarul ala cu "don't talk unless you can improve the silence "

Punct.

+Quote Post
fortelady
post Jan 18 2006, 01:08 PM
Post #93

Musafir

va rog, pentru certuri si reprosuri folositi mesageria privata.

+Quote Post
vad_voci
post Jan 18 2006, 01:38 PM
Post #94

Musafir

si pentru scandal cu furci si sulite unde ne adresam? :|

+Quote Post
Cleo
post Jan 18 2006, 02:43 PM
Post #95

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sunt putin dezamagita de turnura pe care a luat-o discutia....  :(

solutii la problemele lui bebi? Cine decide care-i cea mai buna solutie? e o solutie buna "hai sa te invat cum sa te duci la discoteca si sa-ti fentezi parintii"? brrr...n-as vrea ca fata mea sa aiba o prietena asa binevoitoare la 15 ani ....
din cate vad bebi are acces la internet si isi petrece destul de mult timp aici asa ca "ingradirea" asta pe care o pretinde ea e cu dus si intors.... e ingradita la preocupari anormale pt varsta ei, vorbeste de maritis si alte minuni..... e clasa 8-a oameni buni!!! 

Cum adica trebuie acordata libertate ca sa fie pregatita de viata, pai mai are cel putin 4 ani de scoala inaintea ei, gata! au intrat zilele in sac?

din nefericire parintele in ziua de azi a ajuns un fel de sponsor care n-are voie sa deschida gura doar eventual sa spuna "de ce mai ai nevoie? ce sa-ti mai cumpar? "

Pt bebi: aici e un forum cu majoritate covarsitoare adulti, ti s-au dat multe sfaturi bune, daca vrei le asculti .... daca nu, nu!
Eu sincer nu cred ca problema ta e asa serioasa de vreme ce mai ai putin si mergi in alt oras la liceu, evident fara parinti. Mai ai putina rabdare si o sa fie cum iti doresti tu ..... dar eu iti doresc sa fii desteapta si sa-ti traiesti anii cu preocuparile aferente lor. te pup  :-*

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 18 2006, 04:20 PM
Post #96

Musafir

am inteles mesajul... poate chiar nu ar fi trebuit sa ma adresez voua sa ma ajutati pentru ca mai rau mi-ati facut. sunteti rai cu mine parca v-as fi facut ceva personal. pur si simplu vroiam niste raspunsuri , nu sa va legati de mine si de varsta mea. nu o sa mai postez aici pentru ca nu are rost sa vorbesc cu niste "adulti" care gandesc total diferit si nici macar nu ma inteleg . la revedere :'(

+Quote Post
tits_herbert
post Jan 18 2006, 04:24 PM
Post #97

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Bebica, nu mai fi asa de posomorata, sincer, cand vei creste vei intelege cu totul altfel lucrurile. Oamenii au vrut sa-ti dea sfaturi asa cum a considerat fiecare corect, dar sa stii ca de tine depinde. Nu ai o prietena cu care sa vorbesti? Ai toata viata inainte, crede-ma ca o sa treci peste aceste probleme.
Esti atat de dulce si de naiva (nu in sensul rau, nu vreau sa intelegi asta), nu lasa pe nimeni sa schimbe asta.
Te pup :-* si sper sa revii mereu cu placere aici, pentru ca va fi mereu cineva care sa te asculte si sa-ti vorbeasca. Asta chiar daca nu va fi tocmai ceea ce vrei tu sa auzi.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 18 2006, 04:37 PM
Post #98

Musafir

Nu fi exact ceea ce iti poate face rau, ti-am spus lasa deoparte circoteala, asa ii spun si fetei mele si vezi ce se poate invata bun din aceste discutii!!
Ti-am mai spus a face discutie in contradictoriu este mai rau decit sa nu discuti nimic!!!
Si apropo, eu am un prieten care spune mereu "CE DAI MA NU STII SA INJURI" . Oare ce-i mai bine "sa ajungi sa te lovesti de zid" sau sa discuti cu cineva si sa afli mai multe pareri!!!
Uneori eu stau si analizez, ca daca mai multi gindesc altfel decit mine, este posibil ca eu sa ggindesc gresit!!!
Repet nu intelege gresit ceea ce-ti spun!!! :hainoroc:

+Quote Post
Cleo
post Jan 18 2006, 04:50 PM
Post #99

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bebi tocmai ca te intelegem si MAI ALES pt ca si noi am trait intr-o masura mai mare sau mai mica ce traiesti tu iti dam sfaturile pe care le dam .... doar ca avem experienta de viata mai multa si daca nu spunem ca tine asta nu inseamna ca nu-ti suntem prieteni, chiar si asa virtual .....

uite eu te pup asa ca o prietena mai mare, tanti daca vrei tu  ;) si iti doresc sa ai o viata frumoasa ...  :-* .... si asta nu inseamna ca nu mai putem povesti despre alte lucruri....

+Quote Post
Mistaco
post Jan 18 2006, 04:54 PM
Post #100

Musafir

La fel si eu iti doresc tot ceea ce-i doresc fetei mele! Oare iti pare putin? :hainoroc:

+Quote Post

15 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:39 PM