IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Calatoria sufletului, Despre metempsihoza si altele asemenea
Dore
post Dec 11 2005, 01:31 PM
Post #11

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

:) Poate ca toti avem dreptate. Si poate ca acest crestinism sustine ideea unicei existente pentru a ne mobiliza spre o viata mai placuta (din punct de vedere religios, nu lumesc).
Eu cred ca traim de mai multe ori si ca murim de mii de ori, chiar daca doar zilnic in viata curenta, ca nu suntem toti la locul nostru si ca daca am fi mai atenti la ceea ce simtim ne-am gasi linistea. Fiindca cele mai puternice taine zac in noi, in fiecare, nu intr-o religie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Dec 12 2005, 12:21 AM
Post #12

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

..sa-mi dau si eu cu parerea ca sa nu tac: cred ca exista ceva dupa moarte. numai ca nu vreau sa ma gandesc la asta, refuz, pt ca nu pot inca sa imi explic cum poti ingropa o persoana, cum poti sa o lasi acolo.. poate sunt eu mai .. dusa, dar de multe ori m-am gandit ca ar fi mai bine un crematoriu sau un cavou.
e aiurea subiectul, mai ales ca eu sunt si cam fricoasa.. de astea.. si .. inca imi apare in minte imaginea unui baiat care a fost ucis.. desi nu il vazusem de ceva timp.. si nici la inmormantare.. numai ca.. offf.. :(

+Quote Post
cornelia69
post Dec 14 2005, 05:12 PM
Post #13

Tratabil
**

Member No.: 37

Meg, acelasi lucru zic si eu. mie mi-e frica de singuratate, de frig, de intuneric. Mai bine las in testament sa ma arda si sa imi duca cenusa in valuri, decat sa stiu ca ma lasa singura acolo, in intuneric si frig. Mai e mult pana atunci, sper, asa ca nu ma mai gandesc!  :P
Acum, despre vami, nu stiu prea multe. ce e dincolo? tare am vrea sa stim cu totii. Un amic a lansat la un moment dat o teorie interesanta: ca Raiul e doar dincolo, Iadul fiin aici, pe pamant, viata noastra de zi cu zi, in care numaram relele, suferim, ne zbatem ca pestii pe uscat.
Mie una mi-a placut teoria lui, pentru ca e oarecum reconfortant sa te gandesti ca dupa vei ave aparte de liniste si implinire sufleteasca.
Carrie, ia mai zi cu vamile, te rog, pentru ca nu stiu prea multe.

+Quote Post
Cleo
post Dec 15 2005, 12:58 AM
Post #14

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

De ce cand cineva este pe moarte ii vede pe cei care sunt morti deja?
Poate frica de moarte si subconstientul conlucreaza si apar halucinatiile?

Bunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte, a zacut vreo 2 luni inainte sa moara si in ultimele 2-3 saptamani avea halucinatii dar foarte multe erau legate de aceeasi chestie: vedea oameni ... era chiar lugubru la un moment dat ... pt ca eu eram "schimbul" de noapte la patul lui si-mi spunea soptit "spune-le la femeile alea sa plece!" si privea peste umarul meu sau zambea si spunea "ai venit Ionele?" Ionel un frate care murise la 16 ani .... stiu ca sunt macabra dar toate povestile astea ce sunt ?.... altfel bunicul in timpul zilei era 95% constient ....

Eu cred in lumea de dincolo, cred ca sufletul merge undeva , in loc luminat in loc cu verdeata... unde e locul asta? nu stiu.... si mai cred ca cei care omoara, violeaza si alte asemenea nu au cum sa "mearga" in acelasi loc cu ceilalti. Ar fi nedrept ...

+Quote Post
Tsunami
post Dec 15 2005, 05:16 AM
Post #15

Musafir

Mai bine las in testament sa ma arda si sa imi duca cenusa in valuri, [...]

smekero, vrei sa te ia tsunami... he he heeee

sufletul meu dupa ce moare cauta o motocicleta mai puternica

tsunami, the sound of pure power

h_2004.
halucinatii, temporalele calculatorului "encefal"

eu zic ca inainte sa va puneti intrebarea asta ar fi trebuit alta, care ar putea ajuta raspunsul.
"de ce ne nastem?"
heh?

unde merge tsunami cu 200km/h? pai trebuie sa studiem de unde vine inatai si apoi putem presupune unde merge.

de ce suntem orbiti de unde se duce sufletul? de unde-ti poti da seama unde se duce un lucru, fiinta, fara sa studiezi traiectoria, de unde vine?

va ajuta in vreun fel opinia mea?

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 15 2005, 05:45 PM
Post #16

---

Member No.: 28

sa sti tu Tsunami :o
Ete un pic de perspectiva ;)
Tocmai de-aia zic eu ca vine dina alta viata, si pleaca , si vine, un ciclu neintrerupt.
Acum de unde a venit prima data :-X, aici e chichita ha?

+Quote Post
Tsunami
post Dec 15 2005, 06:33 PM
Post #17

Musafir

sa sti tu Tsunami :o
Ete un pic de perspectiva ;)
Tocmai de-aia zic eu ca vine dina alta viata, si pleaca , si vine, un ciclu neintrerupt.
Acum de unde a venit prima data :-X, aici e chichita ha?

okay, esti pe drumul cel bun.
nu poti spune de unde vii dar in schimb poti incerca sa aflii de ce ai venit aici?
ca asta concediu nu pre e

+Quote Post
blondina
post Dec 15 2005, 06:35 PM
Post #18

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Bunica mea cand era bolnava(a avut paralizie pe partea stanga-a stat imobilizata 3 luni),nici nu puteam sa intru in camera ei,pentru ca atunci cand ma vedea incepea sa planga si sa imi spuna ca venea un om batran in camera ei,care avea un fel de brau verde la mijloc,si era imbracat in alb,si o ameninta ca sa o sa ma ia de langa ea.Si eu evident ca mergeam si eu ca tot omul la universitate.Cand plecam de acasa,si auzea usa,incepea din nou sa planga si sa strige in urma mea ca daca vad un barbat batran cu parul alb,imbracat in alb si cu brau verde,sa fug de el..

+Quote Post
Tsunami
post Dec 15 2005, 06:39 PM
Post #19

Musafir

oops, e cazul sa-mi scot braul.

imparatul verde

+Quote Post
blondina
post Dec 15 2005, 06:44 PM
Post #20

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

:) Asta in cazul in care ai parul alb si barba alba Tsunami  ;)

+Quote Post

9 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:45 AM