![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
:o nu am priceput nimic.scuze
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Nu exista reincarnare.Exista diavoli care incearca sa te influenteze.Persoanele care isi amintesc' lucruri din vietile lor anterioare nu sunt decat niste victime ale diavolilor,care in timpul somnului ii 'injecteaza' anumite informatii pe care mai apoi el crede ca si le aminteste.
Viata este una singura,si trebuie sa avem grija ce facem cu ea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
F. categoric raspunsul.Sa inteleg ca esti Dumnezeu?
Din cate stiu eu numai Dumnezeu este perfect si tot El este singurul care stie absolut tot Adevarul! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Nu sunt D-zeu,sunt o parte din El.Fiecare dintre noi este o particica din D-zeu,asa cum fiecare pictura,sculptura,poezie e parte din creatorul sau.
Daca stiu ca nu exista reincarnare asta nu inseamna ca stiu tot. ;) |
|
|
![]()
|
|
Corect.Fiecare din noi este parte din intreg.Intregul este Dumnezeu si el ne da un trup ca sa invatam ceva.Noi suntem intr-un fel de gradinita unde ne pregatim pentru ceva superior.Daca invatam lectia bine daca nu repetam clasa.
Simplu. |
|
|
![]()
|
|
Daca accepti reincarnarea inseamna ca accepti si homosexualitatea no_ua..
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Daca accepti reincarnarea inseamna ca accepti si homosexualitatea no_ua.. :hohote: actul sexual nu e reincarnare, e sex :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Eu vorbesc de suflet nu de trup.
Anomaliile genetice, inclinatiile sexuale, etc sunt niste lectii ale destinului catre anumite suflete. Asa cum se spune sa te feresti de omul ros, span si insemnat. |
|
|
![]()
|
|
Nu e nevoie sa razi Tsunami...Partizanii reincarnarii explica homosexualitatea ca fiind reincarnarea unui suflet de femeie in trup de barbat si viceversa,si nu o condamna..
|
|
|
![]()
|
|
Draga mea sufletul nu are sex!
Sufletul este energie si nu are inclinatii sexuale. Cum sa iti explic? Trupul este o parte a ta iar sufletul este cel ce iti coordoneaza trupul.Fara suflet (energie) nu poti misca nici macar un deget. Dumnezeu este izvorul acestei energii si in acelasi timp oceanul care preia surplusul de energie si il redirijeaza. Explic ca o cizma, dar incerc sa ma fac inteleasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:03 AM |
|