![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Un clarvazator adevarat este un spirit superior.Ai cumva impresia ca sunt sfanta?
Niciodata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu propun sa deschidem un topic separat pentru ca vorbim pe 3 topicuri,si nimic nu se potriveste cu titlul :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
de acord. e tarziu si imi zboara ferestre si idei in fata si nu mai pot gandi logic.deja sunt salata orientala.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Iisus la a doua venire pe pamant va reveni prin reincarnare sau va reveni cu trupul pe care l-a avut acum 2000 de ani si cu care s-a ridicat la cer dupa inviere?
|
|
|
![]()
|
|
Asta da intrebare.M-ai incuiat.
Sa nu ma intrebi de unde stiu caci jur ca nu imi amintesc, am citit cred, ca Isus ne-a fost revelat, aratat ca sa il putem recunoaste. Ideea este ca nu fizic trebuie sa il recunosti ci partea divina din tine trebuie sa faca asta. |
|
|
![]()
|
|
Eu citisem undeva cum ca Iisus va reveni cu trupul cu care l-a avut acum 2000 de ani.Si el va fi singurul om de pe pamant pe care nimeni nu il va recunoaste(in sensul ca nimeni nu va putea spune despre el ca l-a mai vazut inainte,sau ca au fost colegi,vecini,sau ca i-ar cunoastre copilaria etc.etc..)pentru simplul fapt ca toti contemporanii lui sunt morti de 2000 de ani.
|
|
|
![]()
|
|
Tu in viata nu ai intalnit pe nimeni care sa iti para ciudat?Cineva care sa ti se para ca il cunosti dintotdeauna?
Asta e sufletul care recunoaste un alt suflet.Pare ilogic dar este realitate. |
|
|
![]()
|
|
Deocamdata nu mi s-a intamplat,pentru ca de-abia am inceput sa pasesc in viata..Insa nu neg asta. Dar neg reincarnarea.Recunosti un suflet in sensul ca il simti aproape de inima ta,pentru ca simti vibratiile pozitive pe care le emana cred.
|
|
|
![]()
|
|
Ce intelegi tu prin reincarnare?
ce crezi tu ca este mantra? |
|
|
![]()
|
|
Reincarnarea este renasterea sufletului prin alt trup.Prin trecerea prin mai multe vieti sufletul incearca sa repare greselile savarsite in viata anterioara.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:36 AM |
|