![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
As avea si eu o intrebare..Sper sa nu o considerati blasfemie.
Iisus a avut frati de sange? Adica Fecioara Maria a mai nascut alti copii dupa Iisus? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
de ce-ar avea asta importanta?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt curioasa sa stiu daca a murit fecioara( din punct de vedere psihic,pentru ca din punct de vedere anatomic evident ca nu mai era,in timpul nasterii presupun ca himenul s-a rupt).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta nu avem cum sa o stim. Exista si himene elastice.
Nu e obligatoriu. Pe acea vreme nu se faceau autopsii, deci orice afirmatie e cel putin hazardata. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ma da ce intrebari te chinuie :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
E ceva ciudat? :) E o intrebare banala,careia toata lumea ii stie raspunsul numai eu nu? ::) Am studiat asa in mare,si nu am gasit nici o specificare in legatura cu asta.
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Sunt curioasa sa stiu daca a murit fecioara( din punct de vedere psihic,pentru ca din punct de vedere anatomic evident ca nu mai era,in timpul nasterii presupun ca himenul s-a rupt). ia biblia si ce scrie in ea precum o carte din care sa poti invata ce scrie printre randuri. prin termenul de "fecioara" se vrea a se spune altceva. 1. isus se vrea in istorie a fi deosebit de oameni. asta si pentru ca omul e neincrezator. pentru omul normal nu conteaza faptele, invatamintele unei persoane ci, cine e el, cum a aparut, "cine esti tu ma sa ma-nveti pe mine?". asta-i in general reactia cu mult inainte decat a se analiza faptele, vorbele acelui om. captarea atentiei se face si prin acest lucru "nemaintalnit". spune-i unuia ca ai vorbit cu dumenzeu. care-i urmatoarea intrebare? nu ce ai vorbit, nu ce te-a invatat dumnezeu, ci... cum arata dumenzeu 2. prin "fecioara" se intelege curatenia unei femei care n-a intalnit barbat. tocmai pentru a fi imaculata, pentru a putea fi mama fiului lui dumnezeu. amanunte care pentru omul de rand, conteaza inaintea ideii de baza a crestinatatii. prin acest cuvant simplu se inteleg atatea. daca nu era asa, sunt sigur ca se trezea cineva sa intrebe: cati prieteni a mai avut maria, cu cati a "pus-o", plus o chestie esentiala, de unde stim noi ca nu a fost iosif tatal? intrebari fara importanta dupa parerea mea. pe mine ma impresioneaza omul isus indiferent care au fost parintii. pentru ca o religie insa sa se nasca si sa se dezvolte era nevoie de ceva puternic sa capteze atentia gloatei. si ce poate fi mai potrivit decat o "minune"? |
|
|
![]()
|
|
Eu stiu ca inainte sa se nasca Iisus ea a fost fecioara.Dar dupa ce El s-a nascut,ea si-a indeplinit datoria de sotie fata de Iosif? (din toate punctele de vedere)
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
repet, ce importanta ar avea?
si de unde "stii"? presupui doar pe baza a ceea ce ti s-a spus si ai citit. schimba asta cu eva viata ta? daca raspunsul la intrebarile tale sunt afirmative sau negative, se schimba ceva cu tine? in plus, daca-ti spune cineva, tu crezi? in baza carui argument? |
|
|
![]()
|
|
Ar avea importanta sa stiu daca Iisus(in viata pamanteasca) a avut frati de sange,si unde sunt acum descendentii acestor frati ai lui.Faptul ca a ramas fecioara toata viata,sau nu a ramas,nu imi va schimba mie credinta.
Stiu ca a fost fecioara pentru ca eu cred in religia mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:19 PM |
|