![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
off topic: mersi tits :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:welcome:
onutzza :hainoroc: :sexylady: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Off topic: da' le bei Mistaco de m-ai spart :))
Eu am acest nick de prea multi ani ca sa mai stiu detalii :)) Anyway, dubioasa imi zice pretenii ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Prietenul meu imi spune Pitica (pentru ca sunt cu un cap mai mica decat el :fluierat: ) si pentru ca ma gandeam ca poate da vreodata de forum si isi da imediat seama cine sunt, am gasit o alternativa! ::) Acum cred ca s-a prins, pentru ca m-a gasit de vreo cateva ori citind pe aici si de la o vreme a inceput sa ma alinte Mititik! :magandesc: Eh... ::) :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
In ziua si clipa in care m-am inscris pe Eva, ascultam Phoenix, "Dulce dulful nost". Si iaca de-acolo mi se trase.
Si-ntre timp, incepura sa-mi placa delfinutzii, mai tare decit 'nainte :) In plus, adevarul e ca m-am simtit intotdeauna ca o Delfina, intelegeti ce vreau sa zic ( acu mi-ar trebui un smiley care se uita, asea, de sus...) 8) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Off topic: da' le bei Mistaco de m-ai spart :)) :hainoroc: sete, ce sa-i faci :hainoroc: oricum ai primit karma de rigoare.........pro ?????????????? :fluierat: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
missu pt ca ma alinta cineva asa, cum ca as fi miss a lui. iar fiindca eram mai mica, eram missulica. :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
Onuka...eee...pe langa Carmen ma cheama si Oana(nume cu care ma apeleaza doar parintii si cei foarte apropiati;in mediile oficiale,adik de la gradi si pan' acu' la serviciu intotdeuna mi s-a spus Carmen.De fapt asa ma si recomand atunci cand ma prezint/sunt prezentata cuiva).In prima luna cand m-am cunoscut cu baiatul meu si el ma stia tot de Carmen,apoi a aflat si de al doilea nume,i-a placut mai mult si-a inceput sa ma strige Oana,Onuca mea... :inloove:si asa mi-a ramas de 4 ani,ca de la el s-au molipsit si parintii mei(mai ales tata).Cand eram mica nu mi-au zis asa...acuma cand sunt femeie in toata firea :Pma striga "onuca" :-X :D
...eee...cam asta-i povestea nick-ului meu. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
multumesc :-*...am vrut sa-ti dau mai multe karme deodata...c-asa-mi placi :pupaceala:dar din pacate nu se poate,numaidecat dupa 1 h ! ??? :D
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
:floricele: multam de primire mistaco
:offtopic: ce-s karmele si cum se dau? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:20 AM |
|