![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
:hohote:
Mistaco, mersi de karma..oricum ai fi votat! :D Nu sunt asa de disperata sa am o karma ATAT de pozitiva :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
pai pink vine de la atitudine si se leaga si de contul de yahoo, iar step e un pas inainte... :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 ![]() |
Din copilarie sunt pasionata de mitologie si de aici..."firul Ariadnei" 8)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
al meu vine de la numele meu...andreea
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Asa ma alinta cineva si imi placea tare mult si alintul....si el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pe mine asa m-a numit un tip cu care am avut ceva special...eu il inspiram, iar el scria...
Mi-au placut senzatiile pe care le-am trait atunci, mi-a placut numele si uite-ma-s (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Esti o mica nimfa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Foarte frumos numele, cred ca ar fi incantat sa afle ca il folosesti.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Esti o mica nimfa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte frumos numele, cred ca ar fi incantat sa afle ca il folosesti.. Ei, chiar mica nu-s (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar cred ca stie ca sunt dependenta de numele asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ca il folosesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
In traducere id-ul meu e missin' no. 7 missn' disparuta pe undeva:-) si 7 e numarul meu preferat. Deci nu are nici o legatura cu miss.
Nimphetamin eu am crezut ca e o componenta chimica ceva ce intra in componenta subst. ce iti provoaca pleasure. Si mie imi place cum suna Id-ul tau. Off topic Nimphe ziceai ca te-ai facu m. multe feluri de suvite, pui o poza cand ai vreme, ma batea si pe mine gandul si eram cam unsure. |
|
|
![]()
|
|
In traducere id-ul meu e missin' no. 7 missn' disparuta pe undeva:-) si 7 e numarul meu preferat. Deci nu are nici o legatura cu miss. Nimphetamin eu am crezut ca e o componenta chimica ceva ce intra in componenta subst. ce iti provoaca pleasure. Si mie imi place cum suna Id-ul tau. Off topic Nimphe ziceai ca te-ai facu m. multe feluri de suvite, pui o poza cand ai vreme, ma batea si pe mine gandul si eram cam unsure. 7 e si numarul meu preferat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nush de ce si cum, dar am o preferinta pt numarul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nickul meu are 2 componente: nimfa si amfetamina, adica nimfa care creeaza dependenta precum amfetamina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asta a crezut el ca ma defineste... Suvitele mele sunt f naturale, in sensul ca nu sar cu nimic in evidenta. Am o baza mai inchisa putin si 2 tonuri de suvite, dar foarte apropiate de nunata de baza. Chiar si cu poza, nu ai cum sa-ti faci o idee. Totul este sa ai un stilist open-minded,cu imaginatie si foarte talentat. Eu am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cand o sa am o poza din care sa te poti inspira, o sa pun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:45 AM |
|