![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
mai rau ??? se poate ???
;D ;D ;D ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuia sa intreb :-X :trozneala:
Bine ca nu e nimic pe scaun altfel ar fi trebuit sa ma intreb unde stai :D Si tot timpul cat am vizionat poza si am postat nu am schitat nici macar un zambet :D :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ce-i acolooooooooooooooooo :morideris: :morideris: :morideris: As innebuni sa am asa ceva pe birou. N-as mai gasi nimic. Ma, eu sunt obsedata total de ordine. Da total. :P oricum sorine, la mai mare!! :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sorineee, ne faci si noua o harta? :-X
;D ;D ;D ;D eu una sunt destul de ordonata. imi place sa-mi tin lucrurile la locul lor pe cat posibil. cred ca in ordinea mea se descurca si altcineva, nu numai eu. :) mai greu la facutul patului de dimineata... :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:o :o :o :o
Moaaaaaaaaa ce-i acoloooooooo...eu sunt o tipa super ordonata, pot spune chiar obsedata...daca las un lucru undeva acolo trebuie sa-l si gasesc si in general toti ai mei shtiu asta. La serviciu la fel.... |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
coaneeeeeeeeeee schimba'si locul la calculator si nu ma anuntai?!? pai se poate????????(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/friends3.gif)
|
|
|
vlad |
![]()
|
Musafir ![]() |
poza aia seamna ffff bine cu biroul meu. :fluierat: cand e curat :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Sunt ordonata de obicei, dar nu stau in loc de-o vraiste doua, acolo.
Sorine :-* imi place estetica ta. Cand n-am chef de niciunele imi au laptop-ul si ma mut in pat, in dormitor. Curatenie fac numai cand imi aduc aminte...dar la cat timp petrec eu acasa, as avea nevoie de voluntari ca sa fie cu adevarat mizerie ;D. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
adevarul ca si la mine la p.c. este cite odata "ordine" insa vine sefa si gata, dupa citeva"priviri galese" sunt imediat de o ordine exemplara???????????
:'( :'( :hainoroc: :- :hainoroc: :'( :'( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
la mine e ordine odata la doua zile, atunci cand fac ordine... :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:38 AM |
|