![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buuun... am bagat de seama ca nu avem topic despre hobbiuri. Care sint indeletnicirile voastre preferate?
Mie imi place sa scriu si, mai nou, mi-am mai descoperit o pasiune: imi place sa fac fotografii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Sa merg pe munte!Nu m-as satura niciodata!
Sa merg cu bicicleta (dar nu in Bucuresti), sa inot, sa joc tenis de masa. Sa citesc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Dansul imi place foarte mult, fotografii, reiki...
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Plimbarile prin parc,fotografia..siiii..fotbalul.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Limbile straine
Dansul (m-am inscris la cursuri cu iubitelul meu) Alergatul pe banda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fotografia Calatoriile Candva pictam si scriam poezii... ce dor imi e de vremea aia... Puzzle-urile cat mai mari si mai complicate...dar si de asta m-am lasat cu timpul Statul pe elady (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Si mai sunt cateva dar vad ca am lista deja lunga .... Pot sa spun si ce hobbiuri imi doresc imi propun sa dezvolt cand o sa am timp si bani pentru asa ceva?! Echitatia si trasul la tir (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa mananc bine, sa gatesc, sa citesc, sa colind lumea, sa dorm, sa ma uit la filme, pisica. Imi place si sa inot, dar in apa calda, ceea ce nu gasesc adeseori.
edit: elady. This post has been edited by kalua: Jan 2 2008, 12:06 AM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
literatura. uneori, imi e dor de vremurile in care mai scriam una- alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de entuziasmul cu care descopeream cartile noi
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Kalua, ai dreptate. Adaug si eu : sa dorm.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa ma plimb
sa calatoresc/ vizitez locuri noi sa ma shopping-uiesc sa practic sport (aerobic, tae-bo, mersul pe role) sa dansez sa citesc carti bune sa tropai pe elady.ro si about.com si sa stau la taclale cu prietenii sa gatesc chestii gustoase si aspectuoase sa mananc si sa beau bine sa vizionez filme bune, in special comedii sa fac sex sa zac pe plaja la soare sa pescuiesc (haoleu, era s-o uit p-asta, si e importanta!) sa ascult muzica buna In trecut imi placea sa ma goblenesc sau sa tricotez, era ca un exercitiu de yoga, numa' ca acum nu mai am timp si nici starea necesara pt asa ceva. Oare am uitat ceva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sa scriu
Sa dorm Sa "ma dau" pe net Sa ascult muzica buna Sa citesc Sa vad un film bun Sa vorbesc cu voi pe elady Sa fac plaja Sa inot - tot in apa calda Sa ma joc pe calculator - Heroes 3 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:18 AM |
|