![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
sweet , stai linistita ! eu folosesc baneocin des si .. d cate ori nu m am taiat d exp si am bagat la baneocin de am innebunit si inca mai aud bine ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet , stai linistita ! eu folosesc baneocin des si .. d cate ori nu m am taiat d exp si am bagat la baneocin de am innebunit si inca mai aud bine ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buuun! Concluzia este ca trebuie sa-l cumpar si eu! Si ca tot romanul mai degraba rezolv problema evidenta decat sa-mi fac griji pt ce poate aparea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce se poate intampla cel mai grav.... sa surzesc... well exista aparate auditive foarte performante! Acum fara gluma, daca ajuta la scapatul de bubitele alea nesuferite, pe mine m-a castigat! In seara asta este cea de-a doua aplicare de crema decoloranta; imi vine sa-mi smulg pielea de pe mine si sa o scarpin cu grebla (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
lol,bafta geo!dar daca ti displace asa de mult,de ce nu incerci alta metoda? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mie mi place la cosmetica , am parte de senzatii tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ma rog , pana la urma , orice metoda de "dezlanare" e cam nasoala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
lol,bafta geo!dar daca ti displace asa de mult,de ce nu incerci alta metoda? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mie mi place la cosmetica , am parte de senzatii tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma rog , pana la urma , orice metoda de "dezlanare" e cam nasoala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) oooooo pai draga mea, eu am si tortura "COSMETICIANA" valabila! Adica am ajuns atat de grav incat sa ma duc saptamanal (chiar incep sa banuiesc ca ori am dezechilibru hormonal ori ma transform in cimpazeu)! Dar mai raman doua bucati maini care inca nu le-am bagat sub ceara si parca nici nu ma tenteaza, mai ales acum ca vad ca da roade ingalbenirea asta! |
|
|
![]()
|
|
la o saptamana ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si tu esti bruneta ca je ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
geoo, pai tu ii imbogatesti pe aia de la salon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
geoo, pai tu ii imbogatesti pe aia de la salon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ma duc pe mine la sapa de lemn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !! Oricum bag si aparatul ca nu se poate fara! Si nu sunt bruneta afobia, sunt cat se poate de satena in CAP, ca-n rest DA... ma poti declara bruneta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Oricum, parerea mea e ca iarna imprumut din caracteristicile pisicilor: creste blana mai deasa si mai repede! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar ingalbenitul ala nu se vede aiurea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma refer pt o persoana bruneta sau ma rog, destul de inchisa la par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa aveam impresia la colegele mele care foloseau metoda asta.
|
|
|
![]()
|
|
Dar ingalbenitul ala nu se vede aiurea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma refer pt o persoana bruneta sau ma rog, destul de inchisa la par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa aveam impresia la colegele mele care foloseau metoda asta. Sweet, de asta imi era si mie frica, dar se pare ca nu s-a ingalbenit (gen puf de puisor) ci pur si simplu s-a deschis cateva tonuri si nu se mai cunoaste parul! SI insist sa ma intelegeti....cand spun par, spun PAAAR!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda stiu..si eu aveam tot la fel..AVeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:06 PM |
|