IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilare
afobia
post Jan 24 2008, 11:42 PM
Post #51

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

sweet , stai linistita ! eu folosesc baneocin des si .. d cate ori nu m am taiat d exp si am bagat la baneocin de am innebunit si inca mai aud bine ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Jan 25 2008, 12:39 AM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(afobia @ Jan 25 2008, 01:42 AM) *
sweet , stai linistita ! eu folosesc baneocin des si .. d cate ori nu m am taiat d exp si am bagat la baneocin de am innebunit si inca mai aud bine ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Buuun! Concluzia este ca trebuie sa-l cumpar si eu! Si ca tot romanul mai degraba rezolv problema evidenta decat sa-mi fac griji pt ce poate aparea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce se poate intampla cel mai grav.... sa surzesc... well exista aparate auditive foarte performante! Acum fara gluma, daca ajuta la scapatul de bubitele alea nesuferite, pe mine m-a castigat!

In seara asta este cea de-a doua aplicare de crema decoloranta; imi vine sa-mi smulg pielea de pe mine si sa o scarpin cu grebla (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 25 2008, 12:43 AM
Post #53

Incurabil

lol,bafta geo!dar daca ti displace asa de mult,de ce nu incerci alta metoda? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mie mi place la cosmetica , am parte de senzatii tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ma rog , pana la urma , orice metoda de "dezlanare" e cam nasoala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post Jan 25 2008, 12:57 AM
Post #54

Membru de Onoare

QUOTE(afobia @ Jan 25 2008, 02:43 AM) *
lol,bafta geo!dar daca ti displace asa de mult,de ce nu incerci alta metoda? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mie mi place la cosmetica , am parte de senzatii tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ma rog , pana la urma , orice metoda de "dezlanare" e cam nasoala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

oooooo pai draga mea, eu am si tortura "COSMETICIANA" valabila! Adica am ajuns atat de grav incat sa ma duc saptamanal (chiar incep sa banuiesc ca ori am dezechilibru hormonal ori ma transform in cimpazeu)! Dar mai raman doua bucati maini care inca nu le-am bagat sub ceara si parca nici nu ma tenteaza, mai ales acum ca vad ca da roade ingalbenirea asta!

+Quote Post
afobia
post Jan 25 2008, 01:06 AM
Post #55

Incurabil

la o saptamana ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si tu esti bruneta ca je ?

+Quote Post
Meg
post Jan 25 2008, 01:29 AM
Post #56

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

geoo, pai tu ii imbogatesti pe aia de la salon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
geoo
post Jan 25 2008, 01:34 AM
Post #57

Membru de Onoare

QUOTE(Meg @ Jan 25 2008, 03:29 AM) *
geoo, pai tu ii imbogatesti pe aia de la salon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si ma duc pe mine la sapa de lemn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !! Oricum bag si aparatul ca nu se poate fara!

Si nu sunt bruneta afobia, sunt cat se poate de satena in CAP, ca-n rest DA... ma poti declara bruneta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Oricum, parerea mea e ca iarna imprumut din caracteristicile pisicilor: creste blana mai deasa si mai repede! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 25 2008, 01:39 AM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar ingalbenitul ala nu se vede aiurea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma refer pt o persoana bruneta sau ma rog, destul de inchisa la par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa aveam impresia la colegele mele care foloseau metoda asta.

+Quote Post
geoo
post Jan 25 2008, 01:47 AM
Post #59

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Jan 25 2008, 03:39 AM) *
Dar ingalbenitul ala nu se vede aiurea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma refer pt o persoana bruneta sau ma rog, destul de inchisa la par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa aveam impresia la colegele mele care foloseau metoda asta.

Sweet, de asta imi era si mie frica, dar se pare ca nu s-a ingalbenit (gen puf de puisor) ci pur si simplu s-a deschis cateva tonuri si nu se mai cunoaste parul! SI insist sa ma intelegeti....cand spun par, spun PAAAR!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 25 2008, 01:54 AM
Post #60

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda stiu..si eu aveam tot la fel..AVeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 02:06 PM