![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda..aceeasi si aceeasi poveste de 4 ani....el..razvan...
nu-mi revin, fetelor si aici pot vorbi deschis despre asta ca nu stie ca am schimbat forumul. dincolo mai intra si nu vroiam sa afle ca mi-e greu. daaaa...recunosc...mi-e ingrozitor de greu fara el...a devenit un drog si cu toate ca mi-s foarte constienta ca, poate...ne chinuiam reciproc...ca nu e omul care sa-mi dea linistea de care am atata nevoie...ca nu e omul langa care sa ai siguranta si incredere...cu toate astea il doresc...si il doresc,....si tot pe el il doresc... de 4 ani se dau lupte in mine intre ratiune si suflet. de ce? de ce nu pot sa fiu eu aia logica si rationala...de ce nu pot sa pun o data punct si sa-mi vad de viata mea...de ce dracu nu mi-l pot scoate din minte? stiu ce veti spune...timpul vindeca ranile...ei bine la mine nu-i deloc asa... am observat ca timpul ma duce si mai mult langa el..langa amintirea lui. poate traiesc in trecut, da...e adevarat...dar cel mai rau ma doare faptul ca nu ma mai pot apropia de nimeni. maica-sa ma suna..cand am impresia ca mi-am revenit cat-de-cat..ma suna mica-sa si iarasi ma intoarce din drum... nu mai stiu ce sa fac...imi lipseste si simt ca nu pot respira fara el. mi-s bulversata, nu ma mai inteleg, lupt cu toata puterea mea sa-l scot din inima mea, din capul meu...ca in cele din urma sa ma intorc in acelasi punct...de fiecare data in acelasi punt...la iubirea pt. el. asta nu-i iubire..asta-i obsesie! nu ma mai inteleg, fetelor..am 30 de ani, ce d-zeu??? nici la 18 ani nu am patit asa ceva..de ce acum??? ce dracului am??? am ajuns la concluzia ca am innebunit de tot si asta doare...doare ca nu mai pot fi ceea ce am fost...doare ca oricat de mult incerc sa-mi impun ca totul tine de obisnuinta, la urma urmei tot acolo ma intorc...IL IUBESC si nu pot trai fara el!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
De ce te suna mama lui?? ???
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
in ziua de Mos Nicolae m-a sunat de 3 ori...imi strica sarbatorile, imi strica noptile, imi strica viata!!!
ma suna sa ma intrebe ce s-a intamplat ca el nu vrea sa le zica nimic...daca mai joaca, daca nu pot afla asta, sa ma duc la ei sa vorbim... degeaba plang in telefon si o rog sa nu ma mai sune ca-mi face rau...nu si nu si nu... ultima oara mi-o zis ca-i pare rau ca nu si-o dat seama ca baiatul ei e de vina si ca a fost mult mai simplu sa arunce totul asupra mea...ca nu m-au vrut, ca puii mei, ca ###### ma-sii, ca la naibaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... nu are control asupra lui si crede ca poate scoate de la mine ceva. da...i-am zis tot adevarul... ca el minte si cand respira...ea stie asta..stie ce este el dar nu vrea sa recunosca...si apoi i-am zis sa ma lase in pace ca intre mine si el nu mai e nimic. stii ce mi-o raspuns??? ca stie ca vocea ei m-a provocat si sa nu-i spun ca nu ma gandesc la el tot timpul ca stie ca mint. m-a intors din nou pe dos... l-am sunat a doua zi dupa 2 luni si evident ca nu mi-o raspuns. i-am scris un mesaj: "sperc ca esti ok"..si asta o fost tot...nici un raspuns... de ce nu ma lasa oamenii astia sa traiesc??? de ce??? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
nu trebuia sa-i trimiti mesajul. uf carme ...iti faci rau singura. banuiam ca ai starea asta.
de ce nu iti schimbi numarul daca te tot deranjeaza maica-sa si nu te lasa sa traiesti? |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
ca mi-e greu sa renunt la un abonament pe care-l am de ani de zile si la o gramada de facilitati....
de fapt si la urma urmei...nu maica-sa e problema...ci eu...eu si nebunia mea din cap... la naibaaaaaaaaaaaaaa ca-mi vine sa-mi iau campii, sa-mi scot inima din piept cu totul. de cand stau singura la casa mea e mai bine dintr-un anumit punct de vedere...c-am schimbat mediul...dar seara, singura numai io si peretii simt ca ma topesc. am slabit 8 kg si cu toate ca mananc, slabesc in continuare. am ajuns sa fumez si 3 pachete de tigari pe zi...umblu ca nebuna prin cluburi in care oricum nu-mi gasesc locul..arat la toata lumea ca mi-e bine, dar nu fac altceva decat sa ma mint pe mine insami. nu-mi gasesc locul niciunde... cel putin n-am mai folosit extraverale...si nici alcool...mi-s io si cu gandurile mele...ce ganduri??? nici macar io nu mai stiu. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Gata ! Ai reusit sa-mi strici dimineata asta ! >:(
Ce naiba ..ASta-i otrava , nu dragoste ... Adevarul este ca ca stiu cat de greu iti e ..Tu inca te comporti bine..Eu in locul tau as fi fost deja la nebuni ...Doamne fereste sa mi se intample ..ca eu nu scap intreaga ... Dar tu esti puternica..nu ca mine ...Trebuie sa-ti gasim un baiet frumos rau ca sa-ti ia mintile ... |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-s pe naiba puternica, maddy...doar arat asta, dar numai eu stiu ce-i in sufletul meu...
si pot sa fie mii de baieti frumosi in jurul meu ca nu dau doi bani pe ei. tot timpul gasesc cate ceva sa nu-mi convina... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:) La asta ma gandeam si eu, Maddy . De obicei, cui pe cui se scoate. Este mai greu la varsta noastra Carme, sa ne reindragostim, dar nu se stie ce ne rezerva viata.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
carrie, iubita...mi-e frica..este pt. prima oara in viata mea cand afirm asta: MI-E FRICA SA MAI IUBESC, SA MAI TRAIESC!!!!
STAU ATARNATA INTR-UN TRECUT ASUPRA CARUIA AM CONTROL. CAND MA SIMT PE NISIPURI MISCATOARE, CLAR MA APUCA PANICA. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 8-December 05 From: BUCURESTI Member No.: 43 ![]() |
neata........
pai si cand pierzi un lucru te doare dar atunci cand pierzi un om drag! singurul leac e RABDAREA si TIMPUL . Aste asunt singurele arme de care iubita mea Carme trbuie sa abuzezi in voie. Cat priveste fica de iubire ........ei ..... credeti-ma acest sentiment este vecin cu nebunia asa ca nu sti niciodata cand te loveste . Parerea mea e ca nu trebuie sa te gandesti daca vei mai iubi vreodata ci mai degraba cum draku iesi din haosul pe care il traiesti . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:58 PM |
|