![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
carmelia scrisesei tu pe eva ca a pierdut 11 mil, bani pe care tu ii dadusei sa cumpere ceva. asta a fost tot o minciuna de-a lui, ca i-a pierdut? daca da, atunci e un #$*&%#@
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 8-December 05 From: BUCURESTI Member No.: 43 ![]() |
mey nu mai dezgropati morti si fara potcoave de cai morti >:(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 9-December 05 Member No.: 52 ![]() |
Doamne, Carme, cat de mult te inteleg... Am trecut prin starea asta anul trecut... 4 luni nu stiu ce am facut...eram un robot, in virtutea inertiei mergeam, servici, lectii... si-i scriam ca nebuna zeci de scrisori...si mii si mii de lacrimi... nu-mi amintesc sa fi ras vreodata in timpul acela, cu greu reuseam sa ma concentrez asupra oricarui lucru oricat de banal...
As vrea sa-ti spun ca totul trece, cu timpul, DAR cu cata suferinta... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Nu oamenii astia nu te lasa sa traiesti ci TU nu te lasi sa traiesti.Nu-i bine sa stai agatata in trecut...daca stai asa, normal ca le gasesti bube-n cap la toti pe care ii cunoasti.Daca ti-ar scoate Dumnezeu in cale un tip care sa aiba calitatile lui Razvan si sa nu aiba nici unul din defectele lui, poate n-ai mai gindi asa.Nu era cazul sa-i trimiti mesaj...pt.ce Dumnezeu perseverezi in a te otravi singura, in a-ti distruge viata si sanatatea? Esti pregatita sa traiesti o viata alaturi de un mincinos care deja ti-a facut atitea figuri? Esti dispusa sa ierti tot si sa o iei de la inceput, iarasi, cum deja de atitea ori ai facut-o? E normal sa iti mai vina amintiri, e normal sa mai plingi uneori, e normal sa mai ai uneori stari sufletesti nasoale...dar nu te agata atita de omul asta...ce naiba ca nu s-a oprit timpul in loc in jurul lui.Si daca te mai suna maica-sa, spune-i o data pt. totdeauna ca nu stii nimic de el si ca nu te mai intereseaza, si spune-i sa nu te mai sune.Taie coada aia odata...ai caracter puternic si esti luptatoare, ce naiba!
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce dracu sa mai tai ca asta incerc si fac de ani de zile si degeaba. acum am renuntat sa mai lupt....nu mai pot...gataaaaaaaaaa....m-am oprit in loc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
carmelia nu poti uita in 4 luni o iubire care a tinut 4 ani.
eu sunt o pacifista, urasc sa ma cert cu oamenii pe care-i iubesc, si in mod normal te-as fi sfatuit sa lupti pt iubirea ta, daca tu consideri ca el e omul potrivit pt tine. daaaaaar, i-ai dat un mesaj si nu ti-a raspuns. tine de bunul simt sa raspunzi la mesaje, asta-i parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni. indiferent de ce a fost intre voi, trebuia sa raspunda, macar un "da, merci", macar atat, era suficient. de ce nu pui in balanta ce-a fost bun si ce-a fost rau in relatia asta? si sa vezi rezultatul. merita sa mai lupti, merita sa-l mai doresti, merita sa te agati de trecut si de toate amintirile care nu-ti dau pace? daca da, atunci lupta pt el, pt voi, daca nu, lasa durerea sa te doboare, ridica-te, scutura-te si mergi mai departe. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Adevarul este ca e greu, e foarte greu. Dar nu e o solutie sa te agati de trecut si nici sa iti plangi de mila.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar chiar nu-mi plang de mila, voi nu intelegeti??? eu am renuntat la el...eu am hotarat ca nu merita sa traiesc o viata langa un om ca si el...dar e ceva ce ma depaseste si asta nu inteleg. e ceva paranormal, naiba stie ce e si nu inteleg...
nu ma is om, nu mai judec normal....e ceva ce ma tine legata de el...intotdeauna spre el...e un BLESTEM!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
E un rahat, hai ca ma enervezi. :o
Daca e un blestem, du-te la omida sa te dezlege. glumesc. Asta simti tu acum. |
|
|
simo22 |
![]()
|
Musafir ![]() |
carmelia stai linistita draguto ca timpul este cel mai bun leac... o sa vezi... :-*
din pacate dragostea te ridica mult ... dar si cand cazi suferinta e dubla decat a fost fericirea.... vestea buna e ca trece... si orice nu te omoara te intareste ... o sa vezi ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:13 AM |
|