IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
angeldust
post Dec 13 2005, 03:11 PM
Post #111

Musafir

Frumos carme , n-am ce spune.... >:(
Adica ai zis ca de cand te-ai despartit de el nu ai mai avut nici un atac de panica si acum,la primul semn de la el ai si luat-o pe aratura!
Go to the top of the page

+Quote Post
cecylly
post Dec 13 2005, 03:14 PM
Post #112

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

mai carme, e foarte simplu totul. dupa ce v-ati impacat el a facut eforturi sa treaca peste faptul ca l-ai inselat si intr-o zi si-a dat seama ca NU POATE. te-a lasat sa pleci ca sa nu duca el povara despartirii, sa nu se simta vinovat ca ti-a dat papucii. e mai simplu sa fii victima. el in asta pozeaza. ca un rezumat : tu l-ai inselat, tu l-ai lasat, avantaj el. asa vad eu lucrurile.
in alta ordine de idei, eu zic sa nu mai pleci urechea la sfaturile noastre, fa ce crezi tu ca-i mai bine pt tine. daca el e aerul pe care-l respiri, atunci cu Dzeu inainte. :-*

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 03:22 PM
Post #113

Musafir

nu l-am inselat....nu l-am inselat.......nu l-am inselat...el asa zice ca daca il iubeam nu ma culcam cu altul....dar el m-a parasit atunci...eram disperata....la dracu....

da angel...tocmai am facut un atac de panica....nu stiu ce vrea, jur ca nu stiu ce vrea...

melita mi-o trimis mesaje sa ma intorc la el ca ne iubim ca disperatii...asta nu-i iubire...asta-i blestem...

sa ma sune deseara..sa zica ce vrea el sa zica...daca vrea sa ne intalnim, ne intalnim...da o sa ascult daca rezist...si dup-aia...cu d-zeu inainte...

+Quote Post
b_unica
post Dec 13 2005, 03:26 PM
Post #114

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 52

Blestem sau iubire, sau si una si alta, urmeaza-ti inima, dar INCEARCA SA TE LINISTESTI...

+Quote Post
cecylly
post Dec 13 2005, 03:33 PM
Post #115

Dependent

asta-i dragoste cu nabadai, nu blestem. de ce iti bagi singura in cap tot felul de tampenii?
uite, prietenul nostru cel mai bun a fost cuplat cu o tipa 5 ani. fata avea tot ce-si poate dori o femeie, casa, masina, ultimul tip de audi, bani la discretie. cam ingusta la minte, dar suficient de isteata cat sa-i suceasca mintile boului. noi ne-am facut datoria de prieteni si l-am avertizat ca fata nu-i de el, dar n-a vrut sa asculte. in fine, la un moment dat s-au despatit cam 4 luni, timp in care fata se mai ducea la el, ii mai facea curat, ii mai calca un tricou, de-astea. intr-un final s-au impacat, dar ......... printr-o imprejurare a aflat ca ea l-a inselat in timpul cat au fost despartiti. a facut omul sapaturi, a aflat cine-i tipul, l-a cautat, l-a rugat sa-i spuna daca e adevarat, ala i-a spus si s-au despartit. desi o iubea ca un nebun, nu a putut trece peste asta. nici in ziua de azi nu am reusit sa-l convingem ca l-a inselat in timp ce erau despatiti, nu a contat asta.
daca o femeie poate trece peste faptul ca a fost inselata, ei bine, un barbat nu prea.

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 03:52 PM
Post #116

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 58

Nu te iubeste de moare, daca era asa nu considera ca l-ai inselat si nu te lasa sa treci prin tot chinul asta. E un las pentru felul in care a ales sa rupa relatia voastra si-i place sa te tina legata pe vecie de el, un fel de a 5-a roata pentru momentele in care vrea sa fie cu o tipa beton ca tine. De fapt nu cred ca iti poate face fata cinstit, cu cartile pe masa mai mult de cateva luni si se oftica, vrea in restul timpului sa te stie tot a lui, distrusa, dependenta si la primul lui gest sa-i sari in brate. Cum tocmai ai spus ti-a fost prieten atatia ani, te cunoaste pana la ultimul fir de par, stie ce butoane sa apese ca sa te tina in suspans pana la urmatoarea revenire. Deja mi se pare un joc periculos care te poate distruge si cand nu vei mai fi acea Carmelia puternica se va termina. Sie ca ceea ce-ti doresti cel mai tare e sa te iubeasca si, ce nobil, desi te iubeste de moare nu vrea sa fie cu tine pentru ca iti face rau. Sa fim seriosi!Cel mai tare l-a speriat posibilitatea ca ai putea sa-ti gasesti pe cineva in timpul asta si ti-a reamintit ca nu poate sa treaca peste faptul ca ai fost cu altul. Dar cat timp ati fost despartiti el nu a fost cu nimeni?? Tu ti-ai calcat orgoliul in picioare pentru ca stii ce inseamna sa iubesti, el ce poate sa faca din iubire pentru tine?

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 03:52 PM
Post #117

Musafir

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
ok...am inteles.....nu poate si basta...
stiu ca a incercat si ca a facut in asa fel incat sa nu se simta un killer...sa plec eu ca sa nu traiasca cu vina ca iar mi-a incurcat viata...
foarte bine...atunci ce dracului mai vrea??? de ce ma suna sub numere ascunse?? de ce sufera?? sa plece mai departe si sa ma lase sa ma topesc...
nu poate...nici el nu poate....stiu asta, simt asta, vad asta...
si in el se da o lupta intre ceea ce vrea sufletul...si ceea ce-i spune orgoliul ala stupid...
sa-l ia naiba ca stiu barbati care au trecut peste faptul ca au fost inselati in casnicie, nu in perioada cat au fost despartiti...dar aia probabil iubesc din tot sufletul, nu doar din vorbe...

+Quote Post
cecylly
post Dec 13 2005, 04:01 PM
Post #118

Dependent

fiecare iubeste in felul lui, de ce nu pricepi? de ce te cauta? pt ca nu poate nici cu tine, nici fara tine.

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 04:06 PM
Post #119

Musafir

SINCERA SA FIU MINTEA IMI SPUNE EXACT CE A ZIS BIANKA...TRECUTUL IMI SPUNE EXACT CE A ZIS BIANKA...FAPTELE LUI DIN 4 ANI DE ZILE MI-AU ZIS EXACT CE A ZIS BIANKA..iar eu ma agat de cuvintele lui...hehehe...idioata naibilor ce mi-s....
il urasc...vreau sa-l urasc...vreauuuuuuuuuuuuuuuu....
tremur toata, in ***** ma-sii de viata.........

si asa si este...l-a apucat nebunia dupa ce m-a vazut tucandu-ma cu altul in bar sapt. trecuta...exact ca in primavara...a aparut altul, m-a intors din drum...

+Quote Post
kalua
post Dec 13 2005, 04:06 PM
Post #120

Musafir

Baaai, eu pe asta l-as ghilotina in Piata Mare. Cu public.
Tu-i mama ei de treaba, pt. asa unul iei tu extraverale, bei, plangi si te chinui?
Pai asta nu se face "mare" nici la 40 de ani, habar n-are ce-i cu el, dar se crede mare si tare si desteptul Pamantului.
Carme, peste 10 ani te vei cruci cum de-ai putut sa dai in disperare din cauza lui, eu imi pun gatul!

+Quote Post

33 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2025 - 02:20 AM