IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
ella
post Dec 13 2005, 04:10 PM
Post #121

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

uffffff
mai pui mic!

de unde stiiiii mama cat sufera el? din vorbe?

mor cand vad specimenul asta de barbat! care te face din cuvinte! e tipul de barbat care pe mine ma determina sa fiu japita rau!

carme....nu stiu cat de mult te iubeste acest barbat. si nu stiu ce este mai mare la el: iubirea sau orgoliu. si nici nu stiu daca un astfel de om merita iubit atat de mult cum il iubesti tu. oricum, toate aceste lucruri nu mai conteaza acum.....

uffffff
pui mic!

trebuie sa te calmezi acum! stare in care esti nu-ti permite sa judeci nimic clar! trebuie neaparat sa te calmezi!

hai carme
fa un efort
in aia masiiii de viata!
Go to the top of the page

+Quote Post
idd
post Dec 13 2005, 04:14 PM
Post #122

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 25

Bre, puteam sa jur ca asa va fi.Vorba aia - ce-si face omu' cu mina lui e lucru manual.Da' si dup-aia cind nu mai poate desface ce-a facut, da din colt in colt si se da cu capu' de toti peretii.Nu stiu daca asta e doar o simpla dragoste cu nabadai...cind te topesti pe picioare, cind devii o leguma, cind faci atacuri de panica si nu mai poti sa respiri...cind iti cauti refugiul in alcool si tigari, cind slabesti ca o umbra si nu te mai tii pe picioare...si nu cauti in tine curajul de a iesi din aceste stari...astea toate pt. un om care n-a fost sincer cu tine...nu stiu daca asta se mai cheama dragoste sau se cheama blestem...da' eu nu mai zic nimic ca n-are rost.In fond, fiecare isi face viata asa cum vrea...si cind sintem "chititi" pe o obsesie avem tendinta sa nu tinem cont de sfaturile bine intentionate ale prietenilor...apreciem aceste sfaturi intotdeauna prea tirziu...

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 04:18 PM
Post #123

Musafir

am incercat sa ma calmez dar gandul ca ma vad deseara cu el ma baga rau in panica...
si l-am sunat sa-i zic sa nu ma mai sune...brusc s-a schimbat si mi-o zis sa nu-l mai caut ca nu ma mai cauta, el prefera sa ma vada fericita langa altul...etc..etc...m-a apucat plansul...mi-o zis sa ma linistesc si sa nu mai iau nici o decizie ca deseara trebuie sa vorbim...
stie ca ma apuca panica cand imi zice ca nu mai are rost nimic....
la 17 plec acasa si ma duc la inghet sa-mi aerisesc creierii...trebuie sa-mi iau ceva sa-mi amortesc simturile...sa fiu un zoombi si sa nu fac nici un gest...pe bune c-o sa ma droghez in seara asta cu medicamente, cu dracu stie ce dar io nu pot fi lucida langa el...nu pot...ca sigur iar cedez cand ii vad ochii...

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 04:24 PM
Post #124

Contaminat
*

Member No.: 58

Ura e un sentiment prea puternic, ar trebui sa il dispretuiesti pentru ca i-ai dat viata ta pe tava si el a aruncat-o la cos. Si toata iubirea de care esti capabila s-o pastrezi pentru tine, sa te iubesti pentru ca te-a facut mama ta frumoasa, desteapta si devreme-acasa.  :-*

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 04:28 PM
Post #125

Musafir

:hohote: :hohote: :hohote: :hohote:
auuuuuu viataaaaaaaaaaa meaaaaaaa bianka de cate ori am incercat sa-mi impun asta...hahaaaaaaaaaaaaaaaa...ca in cele din urma tot sa-mi recunosc ca-l iubesc....
pe bune ca n-are rost sa ma mai lupt cu ratiunea din mine ca-i tot degeaba...
vad eu ce fac deseara..ma arunc in fata masinii cand il vad si scap...hahaha...

vijelieeeeeeeeeeeeee....vino si fura-ma cu motoru...hahaha..rad ca proasta si plang ca proasta...hahahah...am innebunit de tot..hahaahaha...

+Quote Post
Bianka7
post Dec 13 2005, 04:49 PM
Post #126

Contaminat
*

Member No.: 58

Ei, da, ca nu te droghezi destul cu existenta lui, mai iti trebuiesc si medicamente sau alcool . In seara asta ar trebui sa fii lucida, sa incerci sa vezi adevarul dincolo de cuvinte.
Sincer, nu imi inchipui ce ar putea sa-ti mai spuna decat ca va va fi mai bine despartiti si sa beneficieze (pentru consolare) de o ultima partida adevarata de sex.
In cel mai fericit caz iti va spune sa mai incercati (pentru ca vin sarbatorile si e urat singur) si dupa un numar oarecare de luni sa revina cu acelasi refren "nu pot sa trec peste ceea ce-ai facut".
Trebuie sa vezi ce se ascunde sub vorbele lui si pentru asta iti trebuie luciditate.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 13 2005, 05:13 PM
Post #127

Musafir

vijelieeeeeeeeeeeeee....vino si fura-ma cu motoru...hahaha..rad ca proasta si plang ca proasta...hahahah...am innebunit de tot..hahaahaha...

n-avem fata loc pe acelasi motor.
stii de ce?

mie mi-ar fi frica de tine.
chiar daca as pica fleasca dupa tine, chiar daca mi-ai zice ca ma iubesti, n-as putea sa am incredere in tine.
nici dac-am esua pe-o insula pustie sa ne regulam de 2 ori pe ora n-as avea incredere in tine, intelegi?
eu am abandonat in a-ti mai da sfaturi. it's a waste ov time. tu nu de sfaturi ai nevoie, nu de ajutor, ci de un loc in care sa te plangi. n-am nimic impotriva. poti plange, pe undeva te comaptimesc. nu din cauza relatiei tale, ci pentru c-ai ajuns sclava sentimentelor. si stii ce periculos e asta? mai periculos decat 200km/h cu motorul prin centrul timisoarei. NICI CHIAR EU N-AM CURAJUL ASTA. deci sa nu mai vorbim de responsabilitati. tu intai trebuie sa fii responsabila pe viata ta. si inca esti departe de asta

+Quote Post
mdc2212
post Dec 13 2005, 07:52 PM
Post #128

Contaminat
*

Member No.: 46

Carme, pe bune iti bati joc de viata ta...  :(

Ok, te iubeste.. sufera pt tine.. bla bla bla.. tu nu intelegi ca nu conteaza? conteaza ca tu esti in kk, conteaza ca relatia asta  voastra iti mananca ani si ani din viata... vezi-ti mai frate interesul...  a naibii marinimie pe el, te iubeste dar te lasa sa fii fericita cu altul...  :-
ma intreb cum o sa reactionezi cand o sa afli ca si el a fost cu aletele in per. voastre de despartire...

eu sincer nu te inteleg.. incerci sa iti ruinezi viata cu buna stiinta, alcool, medicamnte, plansete si nervi... dar iti e frica sa apelzi la un ajutor de specialitate...  :fluierat:

+Quote Post
carmelia
post Dec 13 2005, 10:41 PM
Post #129

Musafir

la dracu de viata...la ora asta mi-s beata turta...turta...si mi-s langa el...daaaaaaaaaaaaaaa...nu mi-e frica de faptul ca-l iubesc si-l  voi iubi ca o NEBUNA. ASTA INSEAMNA SA SUFERI SI SA TRAIESTI CLIPA, IN AIA MA-SII!!!!!

IL IUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC!!!!!!!!!!!!!!!! SI MA MARIT CU EL INDIFERENT CA MAINE RAMAN CU 10 PLOZI DUPA MINE!!!

tu vijelie poti sa alergi cu motoru cu 700 de km pe ora, dar niciodata n-o sa stii ce inseamna sa fii nebun din dragoste...eu stiu si eu ALEG SA-MI URMEZ INIMA, IN MAMA ei DE INIMA...CHIT CA VOI SUFERI O VIATA PT. ASTA....

+Quote Post
Dore
post Dec 13 2005, 11:02 PM
Post #130

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Felicitari, Carme!  :-*
Sa-ti tina Dumnezeu hotararea, indiferent unde va duce ea. Sa speram ca vom avea doar zambete si pupici de la tine pe viitor ;).

+Quote Post

33 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 03:35 AM