![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE la dracu de viata...la ora asta mi-s beata turta...turta...si mi-s langa el...daaaaaaaaaaaaaaa...nu mi-e frica de faptul ca-l iubesc si-l voi iubi ca o NEBUNA. ASTA INSEAMNA SA SUFERI SI SA TRAIESTI CLIPA, ca STEFAN CEL MARE!!!!! IL IUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC!!!!!!!!!!!!!!!! SI MA MARIT CU EL INDIFERENT CA MAINE RAMAN CU 10 PLOZI DUPA MINE!!! tu vijelie poti sa alergi cu motoru cu 700 de km pe ora, dar niciodata n-o sa stii ce inseamna sa fii nebun din dragoste...eu stiu si eu ALEG SA-MI URMEZ INIMA, IN MAMA ei DE INIMA...CHIT CA VOI SUFERI O VIATA PT. ASTA.... yeah, yeah, we'll talk about that later. crazy of love i am, loser, uhuh. i can't afford to waste ma time. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:o
Greu Carme mama...cum o vrea Dumnezeu, pana la urma, dar parca si noi avem cate ceva de spus in alegerile Lui...si eu sunt intr-un xxx cu viata sentimentala, IAR...dar nu gasesc un barbat sa-mi zica ce sa cred...am scris pe eva dar lumea doarme la ora asta..sau e :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
hm, iti suna cunoscut... "cum iti asterni asa dormi"?
eu sper sincer ca ti-ai asternut bine... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deh! dragoste cu nabadai ... in fond, noi ne racim gurile degeaba ca decizia tot a ei este si ea traieste cu consecintele nu noi....
bafta multa! |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimineata lumeeeeeeeeeeeeeeee,
uffff....e super complicat dar nu vreau sa ma mai gandesc la frica. cu cat incerc sa despic firele in n-spe mii de bucati...tot in cerc ma invart si tot nu rezolv nimic decat sa sufar si sa ajung la concluzia ca e chiar ceva ce nu tine de mine. niciodata n-am crezut in jumatati, intr-un om care sa fie predestinat...cu el s-au intamplat atatea si tot nu putem renunta la ce-i in inima noastra. stiu asta despre mine...am stiut asta si despre el pe toata perioada despartirii. il simt cand sufera chiar daca suntem la n-spe mii de km departare unul de altul. ma simte, il simt chit ca stam despartiti sau impreuna. v-ati pus vreodata intrebarea ca exista acel om pe care oricat ati dori sa-l scoateti din inima voastra, din mintea voastra, din viata voastra...in cele din urma tot la el in brate sa muriti??? asta simt eu in legatura cu el...si nu, vijelie...nu mi-s sclava sentimentelor...mi-s sclava iubirii ce i-o port LUI si numai LUI. e o ironie a soartei, da stiu....aceasta mentalitate nu-mi apartine. eu am fost altfel...eu am fost intotdeauna omul ratiunii..eu am fost pragmatica..eu am ales intotdeauna rational timp de 26 de ani...de 4 ani incoace nu mai is asa...nu mai pot sa fiu asa... de 4 ani incoace nu ma mai recunosc...nu mai sunt eu cea care avea control asupra sentimentelor mele, asupra vietii mele, asupra deciziilor mele... de 4 ani incoace iubesc si atat...indiferent unde duce iubirea asta... el e un infantil, stiu asta....e un nebun de legat ca si mine...e un curajos in viata de zi cu zi, dar un fricos in sentimente...exact ca si mine...e oglinda mea, la naiba... a ales sa ma minta atunci intentionat ca sa vada cum reactionez la o situatie grava pt. ca era un moment foarte important in viata noastra atunci. trebuia sa se mute la mine in casa stiind ca ai lui vor vinde apartamentul in care locuieste daca o va face si vroia sa vada daca-l parasesc. stia c-o sa-l parasesc pt. ca ma cunoaste foarte bine si nu putea sa riste sa ramana pe drumuri. e un dement, stiu asta...dar asa e el... intotdeauna i-am cerut siguranta...nu mi-o dat....intotdeauna mi-a cerut sa nu-l mai parasesc atunci cand avem probleme...nu i-am dat... amandoi avem fricile noastre, amandoi suntem impulsivi, amandoi facem boacane, amandoi avem aceeasi boala de cap....dar stiu ca ne iubim....chiar stiu asta... ce va fi acum??? doar d-zeu din ceruri stie dar eu, una refuz sa mai despic firele...e, una refuz sa ma mai gandesc ca iar ne vom desparti....eu, una refuz sa ma mai gandesc ce va fi si cum va fi... ACUM ACTIONEZ!!! ACUM MA LAS DUSA DE VAL INDIFERENT CE VA FI....ACUM NU MAI VREAU SA RATIONEZ NIMIC, CI DOAR SA SIMT....ACUM MA LAS DUSA DE INSTINCTUL ASTA ANIMALIC CARE MA BANTUIE DE CAND IL IUBESC PE EL.... ASTA MI-S IO INDIFERENT CA-MI PLACE SA RECUNOSC SAU NU....MI-S UN OM PREA PASIONAL CA SA AM O VIATA LINISTITA...MI-S NEBUNA DE LEGAT...E NEBUN DE LEGAT SI LA URMA URMEI PT. ASTA IL SI IUBESC!!!!! M-AM INDRAGOSTIT DE EL PT. NEBUNIA LUI...AM INCERCAT SA-L SCHIMB SI SA-L FAC RESPONSABIL...AM AJUNS SA NE SCHIMBAM SI SA NE COMPORTAM CA SI OAMENII DE 30 DE ANI, DAR IN SUFLETELE NOASTRE TOT NOI, AIA NEBUNI AM RAMAS... DE ASTA SE INTAMPLA CE SE INTAMPLA CU NOI DE FIECARE DATA....PT. CA SUNTEM NEBUNI SI DACA MAI LASAM VREODATA LINISTEA SI RUTINA SA INTERVINA INTRE NOI TOT LA DESPARTIRE O SA AJUNGEM...TOT LA SEPARARE SI SUFERINTE...SI TOT UNUL IN BRATELE CELUILALT VOM MURI.... beyyy....mi-s mahmura....n-am dormit deloc azi-nopate...si merg, dracului si cracanata :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: in weekend mergem impreuna la ski si ne aruncam direct in cap... va multumesc ca existati, va multumesc ca sunteti aici pt. mine, va iubesc, va ador, va tuc de-un catralion de ori....mi-s fericita :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
sa fii fericita, carme!
cat mai mult timp posibil! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Carme, da' peste faza aia poate sa treaca acum?
Si nu mai fugi la nervi daca asta il doare, stai acolo si clarifica treburile. Hai, ce nu te omoara te face mai puternic :-* |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai de asta zic ca nu-i zdravan la cap ca initial dupa ce m-a mintit am zis ca trec peste minciuna cu toate ca ma dezamagise super rau...
i-am zis ca nu voi pleca de langa el ca stiu ca suferinta va fi si mai mare...dupa care in acea noapte o venit si cu cealalta problema ca el nu poate trece peste chestia aia...de ce atunci imediat, m-am intrebat tot timpul cand stia clar ca ma ranise si cu altceva in acea noapte???? a vrut sa ma faca sa-l parasesc...daaaa...stia c-o sa plec ca ma cunoste prea bine...dar spera ca n-o sa plec.. a facut teste pe mine dupa 4 ani de zile??? e un bou, dar tot il iubesc asa dobitoc cum e... atunci m-am hotarat sa plec fara un cuvant si dimineata cand s-a trezit nu mai eram deloc acolo. imi luasem lucrurile si basta... mi-o zis ca in acea clipa i s-o scurs tot sufletul... despre faptul ca poate trece sau nu peste aia n-am vorbit aseara deloc...de fapt n-am cam vorbit despre nimic altceva...doar ne-am iubit si ne-am bucurat de fiecare atingere, de fiecare privire, de fiecare sarut...offf ca mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc... ce dracului vom face in viitor habar n-am...deocamdata mergem la munte :)))) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Carme, atata timp cat tu esti fericita.... ;)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Fato, de cate ori a trebuit sa va rezolvati problemele despartiti? Ai inteles ca nu e bine, ca nu le poti rezolva asa? Sa faci bine sa stai pe fundul tau cand se iveste ceva, sa dai cu el de pereti, sa urli, sa vada omul ca lupti. Si pe mine ma doare cand vad ca celalalt nu-mi da sansa unei explicatii, unei clarificari.
Si inca una, cand l-am intrebat pe fostul de ce imi turna minciuna dupa minciuna mi-a replicat : pai daca tu faceai asa urat cand iti spuneam adevarul... (bine adevarul insemna sa-mi spuna ca iese cu baietii si curvele in discoteca si eu raman acasa). Dar a fost si un sambure de adevar, poate exageram uneori, nu stiam sa ascult. Zoe, fii desteapta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 03:15 PM |
|