IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
carmelia
post Dec 14 2005, 10:43 AM
Post #141

Musafir

dar, la dracu ce sa fac daca ma apuca panica??? stiu ca mi-s dusa si pocneste de nervi cand vede ca iar mi-am luat coada pe spinare si-am intins-o....
aseara i-am zis ca nu-i mai cer nimic...de 4 ani de zile tot ne promitem ca el nu ma mai minte, io nu mai plec si am facut un cacat pe bat...
nu-i mai cer nimic...sa faca ce-l taie capu...io vreau doar sa-l iubesc   :D
Go to the top of the page

+Quote Post
monic29
post Dec 14 2005, 10:57 AM
Post #142

Musafir

pisi, iubi, dragoste...haaaaaaaaaaaaa, bai! IO MA BUCUR! i-am facut interogatoriu, l-am intrebat daca te iubeste, si "DA"-ul lui a fost foarte ferm. asa, a trecut recicleala, acu, potoliti-va si iubiti-va.
sa nu uiti ca am pus niste pariuri.

+Quote Post
angeldust
post Dec 14 2005, 11:11 AM
Post #143

Musafir

Si eu ma bucur sincer pt tine .... whatever makes u happy zano!!!
:-*

+Quote Post
maddy26
post Dec 14 2005, 11:15 AM
Post #144

Tratabil
**

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 29

io?????????? la el???? never nu ma mai umilesc in fata nimanui...si sa stiu ca mor de durere...

:'(
Never ..say never ....
Tu stii parerea mea ...Dar acu ' ...ai facut-o ...Sa dea Domnu' sa fie bine ..
Oooofff...De cate ori am zis fraza asta .... :(

+Quote Post
florrina
post Dec 14 2005, 11:20 AM
Post #145

Contaminat
*

Member No.: 55

cat e de adevarata vorba aia: never say never  ???
Cum s-a zis si mai sus: orice te face fericita, go for it :) Dar imi mentin "penele": trebuie sa il vezi asa cum e de fapt, nu cum ai vrea tu sa fie. Daca reusesti asta si esti multumita, nimic nu iti va mai sta in cale  :-*

+Quote Post
cecylly
post Dec 14 2005, 11:26 AM
Post #146

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

:-*

+Quote Post
idd
post Dec 14 2005, 11:33 AM
Post #147

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 25

...no comment...evident ca acesta era deznodamintul foarte previzibil...
Dar pt. Dumnezeu - ai grija sa faci in asa fel incit sa NU mai suferi...

+Quote Post
Pufu
post Dec 14 2005, 11:36 AM
Post #148

Tratabil
**

Member No.: 59

Mai, bunica mea avea o vorba, super adevarata: "Cand dragostea se asaza pe un cacat, stai toata ziua si-l aperi de muste..."
E viata ta, hotararea ta, fa cum crezi ca ti-e bine.

+Quote Post
carmelia
post Dec 14 2005, 11:44 AM
Post #149

Musafir

beyyy care-mi traduce si mie mail-ul asta???
mi l-a trimis acu cateva minute si vreau si io sa inteleg ce dracu ne face sa ne despartim pana la urma???

"stiu ca n-ai rabdare, asa cum nici eu nu am, si de abia astepti sa primesti cateva randuri de la mine.
mie, pe de alta parte, imi zboara gandurile al o suta de mii de lucruri...adica plutesc, adica sunt indragostit. cred ca sunt dependent de ... a ma indragosti si reindragosti de tine. este cel mai frumos sentiment pe care l-am simtit vreodata si atunci cand ma cuprinde imi da senzatia ca ma ridic la modul propriu cu picioarele de pe pamant si locul unde ajung este chiar al noualea cer.
nu stiu exact ce simti tu, dar eu te iubesc din toata inima si in ciuda faptului ca am in suflet nesiguranta, stiu ce vreau de la tine, de la relatia noastra. iti spun sincer ca habar n-am unde o sa ajung si ce o sa fac peste 5,10,20 de ani, dar un lucru stiu sigur: vreau sa fii alaturi de mine! 
vreau sa traiesc!!! ... iar tu esti singura care ma poate face sa traiesc cu adevarat. cu tine simt ca imi bate inima, simt ca respir prin toti porii, simt sangele cum imi curge prin vine si...ador sentimentul asta de constienta de a trai. nu mai vreau sa ma inchid in mine, sa te iubesc doar in sufletul meu si sa las clipele sa treaca fara sa le simt.
nesiguranta e cel mai ciudat sentiment pe care il simt alaturi de tine. enorma iubire dintre noi e in totala contradictie cu frica ca in orice clipa am putea sa ne despartim. sincer, as vrea sa-mi poata cineva sau ceva pe lumea asta garanta ca noi nu ne vom mai desparti niciodata, dar...stiu ca nu se poate. in timp sper sa gasesc motivul pt. care noi ne despartim cu atata usurinta. suntem masochisti?! apare monotonia si avem nevoie de adrenalina, de confirmarea valorii nostre pe piata de carne vie?! avem nevoie sa ne reindragostim si stim ca asta o sa se intample cand ne impacam?! avem nevoie de libertate?! as vrea sa putem discuta extrem de sincer despre asta. timpul este al doilea lucru important in lume, dupa iubirea noastra, si nu vreau sa mai pierd nici un minut departe de tine. in clipa asta am un sentiment de neliniste, din cauza ca nu cred c-o sa-mi ajunga o viata sa traiesc alaturi de tine. (EXACT in clipa asta ai sunat si mi-ai spus ceea ce iti scriam). mi s-a ridicat parul pe mine. te ador, te iubesc, te ador, te iubesc. fiecare lucru care-mi confirma posibilitatea unei legaturi intre sufletele noastre mai presus de vointa noastra, ma bucura enorm. in clipa asta nici nu-mi gasesc cuvintele, si simt cum imi tremura de emotii ceva in piept. colegul meu de birou se uita la mine si imi tot zice ca azi nu-i in regula ceva cu mine :))) daca exista posibilitatea de-a o lua razna de atata fericire/iubire .... sa stii ca eu sunt in mare pericol acum!!!
nici macar nu mai pot sa-ti scriu. frazele imi trec prin cap extrem de repede si nu pot sa fiu coerent. lucruri dintr-o fraza se imbina cu altele din alta fraza si nici macar eu nu mai stiu de la ce am plecat si unde vreau sa ajung. bla bla bal balblbal blabba imi vine sa fug la tine!!! cred ca te-as rupe in doua daca te-as strange in brate acum cat as vrea de tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

+Quote Post
b_unica
post Dec 14 2005, 11:52 AM
Post #150

Contaminat
*

Member No.: 52

,,ce dracu ne face sa ne despartim pana la urma???"

Incapatanarea fiecaruia?

Nevoia (dorinta) de a simti mereu starea aceea de indragosteala?

+Quote Post

33 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 03:26 PM