IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
carmelia
post Dec 14 2005, 11:56 AM
Post #151

Musafir

crezi bunicuto??? io ma gandesc ca fiind amandoi dusi cu pluta si neputand trai decat cu adrenalina in brate ar fi mai indicat, dracului sa ne aruncam in cap decat sa ne despartim si iarasi sa ne impacam si iarasi sa ne despartim si puii mei ca nu mai stiu ce sa zic...

daca-i faza aia cu reindragostitul..exista o alta varianta s-o simtim si fara sa ajungem sa ne rupem sufletele in doua???
Go to the top of the page

+Quote Post
b_unica
post Dec 14 2005, 12:02 PM
Post #152

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 52

Nu cred, sincer, pentru ca singura ai spus ca sunteti amandoi dependenti de adrenalina...  :)
Dar important e sa TRAIESTI si sa SIMTI, altceva ce mai conteaza? :-*

+Quote Post
albinuza
post Dec 14 2005, 12:04 PM
Post #153

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Carme, sa dea Domnul sa fie ultma vostra despartire! Nu vreau sa-ti stric bucuria, dar acelasi lucru l-am facut si eu 9 ani cu fostul meu. Din aceeasi dragoste nebuna, pt. ca-l iubeam cu toata fiinta mea...si el pe mine, am incercat sa ne schimbat unul pe altul... am renuntat la asta am trecut la a ne accepta asa cum eram...si in tr-un final s-a ajuns la aceeasi chestie ce a dus tot la despartire. Si la o despartire care a insemnat o rupere totala.Asta din punct de vedere sentimetal.
Inca o data it urez mult mult noroc si sa dea Domnul sa traiesti iubirea pe care i-o porti in cel mai frumos mod cu putinta si fara alte dezamagiri.
Te tucaiesc fata draga si nebunaaaaaaaaaaa!! :-*

+Quote Post
carmelia
post Dec 14 2005, 12:05 PM
Post #154

Musafir

bunico....ce?????????????????????? pai in halul asta o sa-jung la casa de nebuni....o sa crap si-o sa-l bantui si dupa moarte...hahaa...
acu rad ca proasta cand ma gandesc ca asa ne amenintam acu 4 ani...c-o sa ne bantuim toata viata si....sa-mi bag picioarele ca exact asta se intampla...

+Quote Post
sunny
post Dec 14 2005, 12:12 PM
Post #155

Tratabil
**

Member No.: 23

De ce va despartiti?? Din acelasi motiv pentru care va impacati. Sunteti doi nebuni masochisti!!!!  :) Succes si sper sa mearga de data asta!  :-*

+Quote Post
b_unica
post Dec 14 2005, 12:13 PM
Post #156

Contaminat
*

Member No.: 52

Lasa, gagico, e bine sa te bantui din iubire. :) Stiu cat ai suferit, si nimeni nu-ti da garantia ca n-ai sa mai suferi, dar important este ca iubesti si esti iubita cu intensitate... chiar daca asta inseamna ca din inaltul cerului sa te prabusesti in adancul cel mai adanc... dar si cand urci in cea mai ametitoare viteza...  ;)

+Quote Post
carmelia
post Dec 14 2005, 12:17 PM
Post #157

Musafir

stiu meyyyyyyyyyy...stiu ca numai cand am sarit in cap cu coarda am simtit ca ma pis pe mine de frica si exact asta am si facut...hehehe...
aceeasi senzatie imi da si dragostea asta pt el, la naiba.....
beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....m-am reindragostit si m-am reindragostit si reindragostit de n-spe mii de ori de EL SI DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...SIMT CA ZBOR!!!!!

ma duc sa manc ca trebuie sa pun cele 8 kg inapoi  ;D...ca si-asa mi-o zis aseara ca acu arat exact ca un mat, asa cum m-a alintat el intotdeauna....

+Quote Post
monic29
post Dec 14 2005, 12:34 PM
Post #158

Musafir

tembelo!
:-*

+Quote Post
angelheart
post Dec 14 2005, 12:58 PM
Post #159

Tratabil
**

Group: Membru de Onoare
Member No.: 31

1. Un barbat care isi exprima cu atata usurinta sentimentele e fie nebun (dupa tine  :D) fie indragostit cu adevarat - lucru care, ai sa razi, dar se intampla extrem de rar, mult mai rar decat ne place noua sa credem.
2. Cred ca el a perceput adevarata dimensiune a motivatiei pentru care va despartiti - subconstient, asa cum spuneam, voi stiti ca veti sfarsi impreuna, indiferent ce se va intampla, iar despartirile nu fac decat sa va confirme o stare de fapt. Voi nu va despartiti ci aprofundati o conexiune inexorabila, explorati noi valente ale capacitatii voastre de a simti - durere, furie, regrete, dragoste, ura, etc. pe rand si toate odata. Firi complexe, rationale si irationale in acelasi timp, aveti nevoie de "sangele" celuilalt pentru a supravietui. Aveti nevoie sa va ucideti doar pentru placerea de a va da viata ulterior. Pana aici, nimic neobisnuit, nimic nou, nimic patologic. Diagnostic: Sunteti perfect normali si iubiti la fel de normal, o normalitate definita strict de caracterele voastre unice.
3. In alta ordine de idei, intre voi exista o legatura mult mai profunda decat ceea ce se descrie ca fiind o relatie. Voi sunteti, fara a fi constienti de asta, parte dintr-un intreg care nu poate functiona fara toate componentele. Exista posibilitatea, si sa ma contrazici daca nu-i asa, ca voi sa puteti comunica fara cuvinte, sa imaginati situatii similare, sa continuati ceea ce a inceput celalalt din instinct, fara sa aveti nevoie de instructiuni.  Toate cele de mai sus sustin si confirma cu certitudine cel putin un lucru: veti ramane impreuna. Asa cum spunea monique, am curajul sa fac pariu pe chestia asta. :-)

Una din solutiile care ar putea sa puna capat unora dintre problemele voastre este casatoria. V-ar alunga, la nivel de subconstient, angoasele cu privire la relativitatea relatiei voastre. Ar aseza lucrurile pe un fagas mai calm si ar stabili o traiectorie de care e evident ca aveti nevoie. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Alte potentiale solutii: incercati sa eliminati din discutiile voastre temerile nefondate, incercati sa fiti cat mai flexibili - in fond putine lucruri pe lumea asta conteaza cu adevarat - amintiti-va in permanenta motivele pentru care sunteti impreuna si nu pe cele pentru care n-ar trebui sa fiti impreuna. 

Raman la dispozitia ta pentru ca imi esti draga si asa cum spuneam intr-un mesaj pe eva, te iubesc si pe tine dar in acelasi timp il iubesc si pe Razvan, pentru ca e parte din ceea ce tu esti.

Cu drag,

Angel

+Quote Post
monic29
post Dec 14 2005, 01:09 PM
Post #160

Musafir

angelino, te iubesc!

+Quote Post

33 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2025 - 04:55 AM