![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Monique, si eu! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
carme
e unul din cele mai frumoase emailuri pe care le-am citit! si una din cele mai frumoase declaratii de dragoste! ma bucur pt tine! sincer! sa fii fericita! am o singura, usoara nelamurire. si simt nevoia sa te dojenesc un pic! chiar era necesar sa-l faci public pe un forum? nu ma intelege gresit! continutul mesajului nu lasa loc la interpretari (pt ce iti trebuie parerea noastra?). si ar fi trebuit sa-l pastrezi numai si numai pt tine. asa cum pastrezi tot ceea ce-ti este cumplit de drag. aproape de/in sufletul tau. ar fi trebuit sa fie ceva care sa-ti apartina numai tie. impartasindu-ni-l l-ai devalorizat (un pic!) si l-ai facut sa-si piarda din forta. l-ai transformat din ceva drag tie in....STIRE! pui mic. |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
na angelino...m-ai omorat de tot:))))
ti-am mai zis de nenumarate ori...esti fenomenala...si asa e...il simt si sa fiu la n-spe mii de km distanta... o fi telepatie, dracu stie ce-i dar stiu ce simte, ce gandeste..stiu tot...comunicam din priviri, comunicam doar la nivel neuronal (ne place sa ne jucam cu mintile noastre doar ca sa ne confirmam aceeasi idee)..e ceva paranormal, io va zic... si nu-mi pot explica stiintific de ce doi oameni pot sa simta ce simt eu in legatura cu el... ok, ok...dar de ce DRACU NE APUCA FRICILE???? PANA CAND O SA NE TOT AMETIM CA MURIM IMPREUNA CA PESTE CATEVA LUNI IARASI S-O LUAM DE LA CAPAT CU SUFERINTELE!!!! concluzia: suntem doi tembeli.... apropoooooooooo...o zic si-aci...azi-dimineata nebunul asta chiar o ejaculat in mine stiind ca mi-s la ovulatie. mi-o zis clar ca de data asta nu mai scap fara un copil de la el. si cand ma gandesc ca io nu pot sa raman gravida ;D ;D ;D moniiii...fa-ti baiatul ca nebunu meu si-o proiectat deja fata si mi-o zis ca-mi rupe gatul daca o dau la vagabondu de fiu-tu...hahaha... va iubesc gagici...si poate luna viitoare imi borasc draq matele p-aci:))) el s-o lasat de fumat...io pot oare??? |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
ella, iubita..voi chiar imi sunteti prietene adevarate..stiu asta...si cu voi imi impartasesc si durerile si bucuriile si dragostea...
pe eva n-as mai fi facut-o cu toate ca si acolo la un moment dat mi-am dat drumul...dar aici...va iubesc pe toate si pe toti...si chiar si pe vijelie :P plus ca eu mi-s prea beata la orele astea de aburii dragostei ca sa mai inteleg motivatia pt. care ne chinuim ca naiba unul pe altul... |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de ce fa? ce-are baiatu meu? sa nu-mi faceti istericale, ca va mananc pe pita, auzi?
ciocu mic si joc de glezna! vezi, el a scapat de dependenta (fumatul), e un detaliu f imp. |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, mey...o sa-ncerc si io dar dup-aia sa nu urle c-am pus 10 kg pe mine ca dau cu el de toti peretii...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"motivatia pt. care ne chinuim ca naiba unul pe altul..."
bey termina naibiii cu asta! ca daca te mai aud o data....chiar vin la Tim si-ti dau o mama de bataie! :trozneala: carme sa stii ca eu cred ca suferinta nu este, neaparat, un mod de a invata sa pretuiesti lucrurile. personal nu dau doi bani pe suferinta ca scoala si pe chin ca profesor! suferinta nu este un mod de a trai. mai exista si calea firescului. asa ca ai grija te rog! ai grija de viitorul tau! ca poti, fi-ra-i tu sa fii a naibiiiii! ca pe cuvantul meu daca stiu de ce imi esti asa draga! :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Starea de teama pe care voi o afisati e usor artificiala. Cumva pare sa fie efectul nevoii de reconfirmare permanenta a unor sentimente. Pe de alta parte, asa cum o descrieti voi, teama voastra este irationala - ca si cand v-ar fi teama sa traiti, profund si la maxim. Haituita in permanenta de temerile astea vei uita scopul ultim al uniunii voastre si anume intregirea propriei fiinte. Refuza sa-ti mai fie frica. Refuza sa fii sclava temerilor si angoaselor in detrimentul unei vieti libere. Un invingator are inainte de toate atitudine de invingator. Nu pleaca la drum niciodata intrebandu-se "Dar daca nu voi reusi?" Dar daca o sa cada drobul de sare?" Spune-ti mereu ca vei reusi si vei fi surprinsa cat de multe vei realiza. Aplicabil inclusiv in viata sentimentala. ;)
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
:) :) :) :) :) :)
in toate celelalte domenii pot, am dovedit ca pot, mi-s o luptatoare stiu asta...doar in viata sentimentala mi-s ca o curca plouata, baga-mi-as... dar imi revin io, futu-i mama ei de viata... ella...ca va innebunesc de cap si pe voi...d-aia ti-e drag de mine :P |
|
|
![]()
|
|
Inca un lucru: iti amintesti ce discutam acum trei ani? Fa pace cu tine o data pentru totdeauna! ;)
:-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 01:28 AM |
|