![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ce dulce esti...esti totala.....hahahaaa
nu sunny...noi vrem sa fim normali dar nu putem pt. ca nu suntem oricat mi-as dori sa cred ca suntem... problema la noi e (cred, inca nu mi-s convinsa)....vrem garantii tot timpul pt. ca traim amandoi cu aceeasi boala de cap...frica de suferinta ;)... intrebarea e...cum draq sa ne vindecam boala asta de cap???? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
sunny, de tamaie ....
;D lesin, nu mai pot. apropo de boli la cap.. cum e corect: la cap, in cap or de cap? :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
;
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
la draq! ce naiba filozofati atata?Bucurati-va unul de celalalt,traiti momentele frumoase de care aveti parte impreuna!
Abea v-ati impacat si deja va faceti probleme si filizofati! :-X Sunteti exact ca aia din povestea cu drobul de sare :-X .Sunteti siguri ca sunteti facuti unul pt celalalt,dar dupa ce afirmati asta imediat trebe sa va treaca prin cap,"BAI dar daca totusi o sa ne despartim!' TERMINATI CU PROSTIILE,CA PARCA SUNTETI BUNICA MEA,NUMAI AIA FACE TRAGEDIE DIN ORICE SI DIN LUCRURILE BUNE SI FRUMOASE! NU MAI GANDITI ATATA! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Hellooooo!!!!! Toata lumea vrea garantii dar n-are mama ca ti-ar da!!!! Asta e...live with it!! Se lasa lumea de droguri si voi nu puteti sa va scoateti gargaunii din cap??? Ete fleosc! Ori va iubiti ori va jucati de-a iubirea...Dama cu camelii e fictiune....love story e fictiune...mala muher e tot fictiune....Da, stiu si eu am fost socata cand am aflat...pe bune, get real people... bey, e lumea plina de oameni nenorociti si de catei abandonati si voi nu mai puteti de bine, asta e...ca veni vorba, ce-ai mai facut cu cateii??
|
|
|
![]()
|
|
BA DA CHAIR M-ATI ENERVAT ACUM! UITA-TE LA EI CE PROBLEME ISI FAC CAND ABEA S-AU IMPACAT!IN LOC EI SA NU AIBE TIMP SA GANDEASCA :P EI ISI FAC PROBLEME :frustraree:
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
meli las-o mai moale ca stii si tu cum e cu garantiile la fecioara (mai grav e ca vad ca si berbecul din mine tot aia vrea :P)...acu 3 pagini imi bagai din top cu d-astea...
beyyyy....stiu, mah ca asa am facut intotdeauna si-o facem si-n continuare...suntem constienti ca numa ne innebunim de cap asa, dar PERFECTIONISMUL, LUA-L-AR DRACII SA-L IA NE FACE SA VREM SA FIE MAI BUNA RELATIA, SA INTELEGEM UNDE AM GRESIT, SA FACEM CEVA SA NU MAI GRESIM SI ANALIZAM...SI RASANALIZAM PANA NE IAU PANDALIILE... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
carie, depinde la ce cap te referi... :D
|
|
|
![]()
|
|
Si de ani de zile de cand tot analizati ati ajung la vreo concluzie? Raspuns: DA! Concluzia este ca trebuie sa incetam cu analizatul...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Carme, cu toata analiza in cautarea perfectiunii pierdeti tot farmecul vietii , fata draga.
Sunny :magandesc: ... capul ala mare. ;D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:30 AM |
|