![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Carme, eu zic sa va reveniti fratilor, sunteti si voi ca tot restul lumii, aveti intrebari la care nu stiti raspunsul, indoieli, framantari...ca orice om NORMAL....repet Carme: normal!!!! Sa va iasa din cap ca sunteti mai cu mot ca nu e asa!!! Hai ca ma duc sa halesc ca asa mi s-o facut o foame!!! Da' daca nu o sa imi placa ce o sa mananc. Hait! da' poate ma inec si mor??? In cazul asta fetelor good bye and remeber me, will you????
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
da mey,carmelia,dar io cand ma impacam cu bebi ,eram in al noualea cer si cel putin o saptamana nu mai analizam nimik,( nu mai avea putere zodia mea aspura mea :P)si sa stii ca eu incep sa ma calmez,nu prea mai analizez atat;sa vedem ce-o sa fie cand se intoarce :P
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
hahaha..sunny esti mortala....daaaaaaaaaaaaaa...idealismul din noi, baga-mi-as...hahahaha....vrem o iubire perfecta, vreom o relatie perfecta, vrem o lume perfecta...hahahaa...
tu ma stii ca sufar pt. orice nedreptate...apropo de catei ;) DAR ma stii si ca nu ma las pana nu obtin ceea ce vreau!!!! si apropo de cateii vagabonzi...AM REUSIT!!!!! L-AM CONVINS PE MIKE ca-i mai bine sa-i aducem inapoi!!! I-AM SALVAT CHIT CA IARASI DAU O GRAMADA DE BANI DIN BUZUNAR PT TARC SI CUSTI :) cat despre faptul ca suntem mai cu mot...meyyyy io consider ca am un defect, ca avem un defect datorate lipsei de ceva din copilarie (parapsihologie minunata ce exista..ohh yeah..).....nu ca mi-s mai cu mot si ca d-aia nu functionam cum trebuie...nu pricepi ideea??? :'( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
vrem o lume perfecta....
:o as muri de plictiseala. |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
poate si io, carrie ca atunci n-as mai avea cu ce sa-mi bat capul :hohote: :hohote: :hohote: :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
lasa filozofeala si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima.
nu mai stiu unde am citit asta, dar imi place cum suna. :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Carpe Diem, dragelor.
Ce e mai frumos decat sa simti sangele in vene si sa nu stii ce iti aduce ziua de maine? :D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Oricine si orice ti-ar spune, tu tot ce stii faci, tot speciala te consideri, tot asa despici firul in sapte mii de firulete...Nici o problema, pentru nici unul dintre noi, cei din preajma ta, nu noi suntem cei care suferim. Cine se va plictisi la un moment dat, nu va mai deschide acest topic si gata, dar cei care pierdeti, in realitate, sunteti voi doi.
Nu inteleg, pur si simplu nu pot sa inteleg de unde atata filozofie in capetele a doi oameni care sustin cu tarie ca se iubesc. Daca ati fi avut cu 20 de ani mai mult, poate as mai fi inteles, dar asa.... |
|
|
![]()
|
|
Pufu, chiar asa. Eu as sta toata ziua calare pe el si as lasa filozofeala la pensie, in parc.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
hahahahahaha...pai ce dracului incercam sa fac in posturile anterioare in care ziceam ca mi-s si pasionala dar ceva imi cere si stabilitate??? adica vreau imposibilul.... ce?? incercam sa va fac sa intelegeti...sau sa ma inteleg io pe mine, ma bine ce dracului am...
societatea imi cere stabilitatea aia??? varsta ca d-aia am vrut sa ne schimbam si sa devenim responsabili??? ratiunea e defecta?? piticii de pe creier???? el?? noi ca si tot unitar??? inainte de el am fost doar pasionala...de cand mi-s cu el...s-a declansat dracului ceva in creierul meu ca am gasit mediul prielnic sa ne dezvoltam dracului bolile de cap care sunt acelesi...nu intelegeti??? acu ce sa fac ca sa nu mai facem asa??? ma despart de el si caut alt mediu care sa nu-mi declanseze nebunia??? nu pot ca instincul nu ma lasa...ca jumatatea mea nu ma lasa... sa raman cu el si sa continuam sa fim la fel??? nu pot nici asa ca ne mancam sufletele unul altuia... CARE DRACULUI E SOLUTIA C-O S-AJUNG SA CRAP DE ATATA CAUTARE!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:33 AM |
|