IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
carrie30
post Dec 15 2005, 03:06 PM
Post #221

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

:o alooo, pai sa inteleg ca daca esti pasional/a nu poti fi si stabil/a ?
de unde le scoateti fratilor????
ma duc sa  :hainoroc: pe unde o umbla Marcus?
Go to the top of the page

+Quote Post
carmelia
post Dec 15 2005, 03:08 PM
Post #222

Musafir

si gresit pufu...nu ma consider deloc speciala...mult timp m-am considerat nebuna asa cum ma vad cei din jurul meu...acum ma vad doar normala...diferita, dar normala...pt. ca la urma urmei normalitatea e relativa...ata ete...

daaaaaaaaaa carrie..te-ai prins..pt. ca la mine pasiunea aia inseamna inconstienta, exact cum a zis vijelie...si s-o ia dracu de viata daca au vreo treaba inconstienta cu stabilitatea...

uffff...deci pana la urma tot nebuna mi-s si tot nebuni suntem si tot o sa ne despartim....si tot o sa murim de suferinta.. :'(

la dracu...ma duc sa mi-o trag...

+Quote Post
angelheart
post Dec 15 2005, 03:23 PM
Post #223

Tratabil
**

Member No.: 31

Of Carmeluta, here we go again! Pai nu ti-am dat ieri solutii? Incearca macar sa le pui in practica, vezi daca functioneaza si abia apoi cere altele.  :)

Azi sunt alergata ca hotii de cai, abia respir, am de terminat un proiect, organizez o petrecere surpriza pentru baiatul meu, mai am cumparaturi de facut, trebuie sa ajung la banca! Maine sunt invitata la un Christmas Party. Pasuieste-ma pe azi si maine si-ti promit ca vorbim pe indelete sambata cand ma mai linistesc. OK?

Pana atunci sfatul meu e sa-l tii  cat mai mult in pat si sa nu-i dai ragaz sa gandeasca.  :D

Te pupa mama!

+Quote Post
Pufu
post Dec 15 2005, 03:24 PM
Post #224

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 59

Carmelia, probabil ca gresesc, nu spun nu...Insa ma gandesc la un singur lucru: anii trec atat de repede, tineretea zboara pe langa noi si nici nu ne dam seama cand am imbatranit, iar voi in loc sa profitati de fiecare clipa (ca maine nu se stie ce va fi...poate nu va mai fi nimic) faceti filozofie la nesfarsit. Orice vei spune, oricate raspunsuri imi vei da, raman la aceeasi parere.

+Quote Post
carmelia
post Dec 15 2005, 03:36 PM
Post #225

Musafir

angeeeeeeeeeeeeeeelinaaaaaaaaa, iar m-o apucat panica....iarasi baga-mi-as picioarele in capu meu de idioata ce mi-s....

am aplicat ce-ai zis ieri si o fost bine...doar ca nu tine la el, futu-i...iarasi il apuca ganditul si iarasi bag din top, si iarasi il apuca gaditul si ma apuca si pe mine ganditul si COMUTATORUL O FACUT CLICK....incepem cu fricile...

ce puii mei avem??? simt ca innebunesc...

si pufulete...inteleg foarte bine ce zici ca cealalta parte din mine e exact asa cum zici tu dar sa mor io ca nu stiu ce avem. amandoi avem dubla personalitate, ce naiba???
ce puii mei ca tot timpul se lupta sufletele cu ratiunile din noi si pana la urma ramanem secati de energie...

nu mai, gata...ce drac fac ma??? IL IUBESC PE RAZVAN SI MI-S HAPPY...PUR SI SIMPLU MI-S HAPPY SI-ATAT :)

+Quote Post
angeldust
post Dec 15 2005, 04:21 PM
Post #226

Musafir

Carmelia , din cate vad eu din ce ti-a scris Razvan nu e chiar asa imatur cum ai lasat tu sa se inteleaga ... adica problemele pe care si le pune sunt de bun simt parerea mea.
Raspunsul la ele nu il am eu iti dai seama si numai impreuna l-ati putea gasi , dar uite iti trimit in loc de tentativa de raspuns versurile unei melodii care imi place mie mult :

ALANIS MORISSETTE

"You Owe Me Nothing In Return"

I'll give you countless amounts of outright acceptance if you want it
I will give you encouragement to choose the path that you want if you need it
You can speak of anger and doubts your fears and freak outs and I'll hold it
You can share your so-called shame filled accounts of times in your life and I won't judge it
(and there are no strings attached to it)

You owe me nothing for giving the love that I give
You owe me nothing for caring the way that I have
I give you thanks for receiving it's my privilege
And you owe me nothing in return

You can ask for space for yourself and only yourself and I'll grant it
You can ask for freedom as well or time to travel and you'll have it
You can ask to live by yourself or love someone else and I'll support it
You can ask for anything you want anything at all and I'll understand it
(and there are no strings attached to it)

I bet you're wondering when the next payback shoe will eventually drop
I bet you're wondering when my conditional police will force you to cough up
I bet wonder how far you have now danced you way back into debt
This is the only kind of love as I understand it that there really is

You can express your deepest of truths even if it means I'll lose you and I'll hear it
You can fall into the abyss on your way to your bliss I'll empathize with
You can say that you have to skip town to chase your passion I'll hear it
You can even hit rock bottom have a mid-life crisis and I'll hold it
(and there are no strings attached)

Sa fii iubita zano!

+Quote Post
carmelia
post Dec 15 2005, 04:34 PM
Post #227

Musafir

:)
razvan e o combinatie uluitoare intre maturitate ca si IQ si infantilitate emotionala (intre uitare de sine si sadism, mai tii minte, nu???) ...de parca io mi-s mai breaza  :P
stii tu, angel...inteligenta aia emotionala la noi e cam varza  :-X
cand dovedim asta?? cand suntem in situatii limita...ne apuca panica si nu ne facem decat rau unul altuia...

azi mergem la chef cu toate ca mi-s rupta-n gura de somn...in mod normal nu ne-am fi dus, dar nu mai vreau sa pierd nici o ocazie sa fiu fericita langa el...
maine urcam la straja si sa-mi bag de nu ZBOOOOOR pe skiuri  ::)  ::)  ::)

uffff..m-am linistit..acu iarasi plutesc pe aburii dragostei

va tuc dulce de tot, gagici.....si o seara plina de tavaleala   :-*  :-*  :-*  :-*

+Quote Post
Tsunami
post Dec 15 2005, 05:03 PM
Post #228

Musafir

bullshit.
tu cauti perfectiunea?
sau iti place sa te joci cu cuvintele?
normalitatea?
stii ce-ar face un om normal cu tine? ia gandeste-te. gandeste-te ce-as face eu cu tine.

nu scriu acum sa ma injuri. pe undeva putin imi pasa daca m-ai injura.
normalitatea nu se cauta. ea este acolo. depinde de tine daca te inscrii in ea sau nu. normalitatea e data statistic de cei mai multi, de majoritatea unei populatii. e weird. nici eu nu-mi doresc tot timpul sa fiu normal. urasc sa merg cu fluxul.
situatiile sentimentale nu se pot inscrie in limite normale. in primul rand pentru ca n-ai cum sa masori asa ceva, nu e nimic quantificabil. in al doilea rand sunt asa de diferite, depind de asa multi parametrii...

okay, am terminat cu normalitatea, sa trec la perfectiune.
ce vrei tu carme sa fie perfect? perfect din ce punct de vedere? al tau? pai nici tu nu poti defini asta. iubesti ca o nebuna si esti in stare sa ierti orice, faci orice compromis numai sa fii cu el. ce dracu e de analizat aici? cum dracu se poate ajunge la perfectiune plecand de la datele astea? iti zic eu, niciodata, in fapt sunteti (amandoi, asta daca el nu minte) destul de aproape sa pierdeti si respectul. din punctul asta de vedere te compatimesc.
cand spui perfect, spui ideal. nu exista asa ceva. cuvantul perfect exclude cuvantul dragoste, nebunie, instinct. perfectul e asociat mai degraba cu logica decat cu sentimentele.

de ce te mai intereseaza cat veti sta impreuna? traieste momentul caci asta vrei. despartire tot va exista odata si-o data. 3 zile, o saptamana, o luna, un an, doi, zece, 50. traieste intens cat va tine ata si pune punct. asta-i viata ta. nici o analiza de facut, nici un plan, nimic de decis, nici o tema pentru acasa. e simplu.

am ajuns sa citescsubiectul asta zilnic precum o telenovela.
ce faci carme daca razvan e frati-tau?
lol

+Quote Post
blondina
post Dec 15 2005, 11:06 PM
Post #229

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Eu cred ca Tsunami are foarte mare dreptate.Eu daca as fi fost in locul tau as fi trait clipa,pt ca despartirea o data si o data tot ar veni,ca pana la urma unul dintre voi tot o sa moara.
Sunt multe persoane care ar fi vrut sa fie in locul vostru(adica sa nu existe nici un impediment palpabil)..Sunteti niste norocosi,multumiti-va cu iubitul..Lasati ganditul la o parte..Se spune ca atunci cand ii analizezi prea mult pe cei din jur,nu mai ai timp sa ii iubesti..

+Quote Post
Bianka7
post Dec 15 2005, 11:42 PM
Post #230

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 58

Carme, draguta, azi am avut treaba pana peste cap, dar tot am sa-ti zic cate ceva, chiar daca ai sa citesi abia maine.
Iubitul meu e cam ca tine, ca un iures cand ne certam si primul impuls al lui era sa plece, nu pentru ca isi dorea sa fie departe de mine ci ca sa vada daca il las, sa se convinga ca e dorit, iubit, indispensabil. Certitudinea pe care o vrea Razvan al tau cand te face sa pleci e asta , ca n-ai s-o faci oricat de suparata esti, ca ai sa stai acolo oricat de rau iti e, sa descurcati itele incalcite ale dragostei voastre. Tu pleci pentru ca te doare, dar alinarea nu de la el o astepti? Poate altcineva sa rezolve problemele voastre? Pai voi sunteti impreuna, cu acte sau fara tot aceleasi sunt conditiile "la bine si la rau", cand va e bine nu pleci, cand vine o problema dai bir cu fugitii. E corect? Eu ma enervam la culme, adica cum, problema respectiva il facea sa stearga cu buretele toata dragostea pe care o simtise pana atunci? Cum putea sa iasa pe usa si sa creada ca asa e mai bine. Incepeam sa ma intreb cat de puternica e dragostea lui daca se sterge intr-o clipa si nesiguranta devenea si mai mare. Incepeam sa vizualizez cum va fi fara el si panica mi-a dat solutia : il atacam la orgoliu. "Daca tu crezi ca ti-e mai bine asa, pleaca, dar sa te gandesti totdeauna ca ne-am despartit pentru o prostie neinsemnata si n-ai facut nimic s-o reparam. Eu nu vrau sa pleci, as vrea sa putem sta ca doi oameni maturi si sa rezolvam asta, dar daca tu crezi ca aici se termina sentimentele nu te opresc."  Acum tu ai realizat ca sentimentele tale nu se sterg cu buretele cand ai iesit pe usa, nu dispar cu cat esti mai delarte de el. Certuri si neintelegeri exista in orice cuplu, rezolvarea lor depinde de cat de mare e dorinta ambilor parteneri sa le clarifice si sa se intoarca la momentele fericite. Sa le rezolve impreuna. Cand iti vine sa deschizi usa si s-o stergi englezeste gandeste-te ca esti lasa, ca abandonezi lupta, ca dezbini "echipa" pe care o formati si tai orice sansa de rezolvare. Orgoliul tau va riposta "Nu sunt lasa!" si ai sa stai acolo sa dai cu el de toti peretii pana o rezolvati.
Ce naiba, va cunoasteti de atata timp si nu reusiti sa va manipulati (in sensul bun) ca sa nu se mai ajunga la despartire? Pana ajungeti la urmatoarea cumpana, iubiti-va mult, umpleti-va sufletele cu fericire, ca sa ai la ce sa te gandesti ca pierzi cand ti-o mai trece prin cap sa renunti.   :-*

+Quote Post

33 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 11:10 PM