IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
kale
post Dec 16 2005, 08:49 AM
Post #231

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

mai carme, mai...de ce nu incepeti voi cu lucrurile simple? de ce trebuie sa continuati ceva care v-a dus la despartire de atatea ori?..pur si simplu voi nu stiti sa traiti impreuna...va iubiti de nu mai puteti, dar va blocati in lucrurile astea marunte
Go to the top of the page

+Quote Post
Pufu
post Dec 16 2005, 09:34 AM
Post #232

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 59

"si pufulete...inteleg foarte bine ce zici ca cealalta parte din mine e exact asa cum zici tu dar sa mor io ca nu stiu ce avem. amandoi avem dubla personalitate, ce naiba???
ce puii mei ca tot timpul se lupta sufletele cu ratiunile din noi si pana la urma ramanem secati de energie..."

Dar ratiunea aia ce-ti spune? Ca va veti desparti? Sau ca nu este omul langa care sa-ti faci un viitor? Pai n-ai de unde sa stii nici una si nici alta....Dar eu o iau si mai simplu: ce te intereseaza azi ce va fi maine? Azi esti cu el, va iubiti, va simtiti bine...Maine veti vedea. Poate cade vreo bomba atomica si nu mai exista nici un maine...Si nu stiu de ce atata panica si frica de despartire cand stii foarte bine ca si daca se intampla, deznodamantul este acelasi: te intorci la el. Atunci te intreb din nou: care este motivul panicii? Ti-e frica de suferinta? Pai nu mai suferi: iesi pe usa, pleci si cand iti dai seama ca nu poti fara el, intoarce-te inapoi si gata, nu mai suferi. Daca asta va e stilul, procedati in consecinta si gata...In loc sa va simplificati viata, voi v-o complicati cat puteti de mult. Hei, ce-ati fi facut daca v-ati fi cunoscut pe la 40 de ani, dupa vreo casnicie ratata, cu copii dupa voi, cu complicatii? Pai ajungeati la ospiciu inainte de a ajunge in pat , de atata panica... :P

+Quote Post
idd
post Dec 16 2005, 10:33 AM
Post #233

Tratabil
**

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 25

Nu stiu altii cum sunt...dar eu daca as sta sa despic atita firu-n 14 si sa fac atita filozofie...as innebuni.Ce atitea intrebari? In ultima instanta, prezentul este ceea ce conteaza.Trecutul e istorie.Viitorul nu-l putem sti, de multe ori nici anticipa.Relatia voastra de iubire este intr-adevar ceva deosebit.Dar o astfel de iubire care ma consuma, ma devoreaza, pe mine personal m-ar da gata si nu as rezista 4 ani.Toti putem avea momente in viata cind trebuie sa luptam cu noi insine - inima/suflet contra ratiune.E grea lupta asta si te lasa fara puteri...la mine in final mereu ratiunea a biruit...poate e mai bine asa, poate nu e.Fiecare cum considera...

+Quote Post
carmelia
post Dec 16 2005, 12:01 PM
Post #234

Musafir

salutare trupa vesela....
hmmmmmm...acum m-am trezit...omu meu e la munci, io mi-am luat liber azi ca tusesc ca un magar si la 18 ne punem cururile in masina si directia strajaaaaaaaaaaa....
aseara am dormit la el....heheheh...o noapte la mine, o noapte la el.....hehehehe....iar acum stau calare pe comp cu perna si mirosul lui direct in bot :D
m-a sunat acu 5 min. sa-mi zica ca nu-i zapada la straja si am pocnit ne nervi...dupa care mi-o zis ca-i tapa ca avea chef de joaca. uite asa face tot timpul si-mi vine cateodata sa-l strang de gat. tot timpul vrea sa vada cat il iubesc de mult (de parca as mai putea mai mult ca si asa simt ca explodez de atata iubire) si daaa...bianka a prezentat foarte bine situatia noastra. el vrea sa stie ca raman langa el indiferent ce se va intampla...neconditionat....asa cum zice el ca ma iubeste. el face cate-o boacana, io plec de durere din impulsivitate si iaca pita-i gata. noi amandoi suntem maturi ca si gandire, dar infantili ca si actiune. exact ce zicea monic la un moment dat. ne formam, ne reciclam...poate ne maturizam impreuna si trebuie sa trecem prin n-spe mii de situatii ca sa ne confirmam acea iubire neconditionata despre care tot vorbeste el.
niciodata n-am putut iubi neconditionat in relatia cu un barbat. la mine iubirea neconditionata era numai intre parinti si copii...dar bag sama ca in iubirea pt. el iubesc sufleteste neconditionat (acceptand orice, chiar si pierderea respectului) dar inca nu iubesc neconditionat la nivel rational. cred ca asta se intampla cu noi.
mi-am adus aminte de un post al lui no_ua de pe eva cand zicea ca atunci cand iubesti cu adevarat iubesti neconditionat. poate tot ce facem noi sunt exact acele etape pe care trebuie sa le parcurgem ca sa ajungem la iubirea neconditionata la toate nivelele.....si instinctiv, si rational, si fizic si, metafizic si puii mei mai stie...

vijelie, dragule...ce ar face un om normal cu mine? ar fugi de mine ca dracu de tamaie, vorba lu' sunny...si-ti garantez asta ca mi s-a intamplat de nenumarate ori.
ce ai face tu cu mine??? nu stiu, spune-mi tu :P

bianka....m-ai uns la suflet si m-ai linistit in egala masura...

de ce sustin ca avem acelesi boli de cap??? pt. ca avem  acelasi tip de parinti...care ne-au cerut sa fim perfecti, care ne-au cerut sa fim si mai buni si mai buni pana la epuizare, carora nu le-a pasat ca nu mai putem...noi trebuia sa putem....
intelegeti unde bat??? :'( 
si cu toate ca mi-s constienta ca e mult de lucru la nivel de parapsihologie, cu toate ca stiu cauza piticilor nostri de pe creier, cu toate ca incerc din rasputeri sa nu mai scot la iveala ceea ce am in subconstient datorata educatiei....nu reusim.
acceasi suferinta, lipsa de dragoste intre ai nostri, aceleasi asteptari din partea parintilor...aceeasi nebunie.
de ce frica de suferinta? pt.ca toata viata mea mi-am jurat ca eu nu voi avea familia alor mei...pt. ca toata viata eu mi-am jurat ca nu voi avea soarta mamei mele si atunci cand vad ca se intampla asta intr-o oarecare masura...intru in panica si adios....
exact ce mi-s io e si el....suntem doua jumatati care au aceiasi pitici pe creier...care simt la fel, care se manifesta la fel, care gandesc la fel in orice clipa.

probabil ca vom merge la terapie...adica sigur vom merge ca daca noi doi nu ne vom explica LOGIC ce se intampla cu noi, de ce facem ce facem....tot in acelasi punct vom ajunge, ne vom invarti in cerc si nu vom evolua deloc, ci doar ne vom chinui reciproc o viata riscand sa ne crestem copiii exact in acelasi mod in care am fost noi educati.
DE TOATE ASTEA MI-E FRICA...CA NU VREAU CA FIICA MEA SA TRAIASCA PRIN MINE, ASA CUM TRAIESC EU PRIN MAICA-MEA LA NIVEL DE SUBCONSTIENT....

VATUC DULCE DE TOT SI VA DORESC UN WEEKEND CAT MAI MINUNAT  :)

+Quote Post
monic29
post Dec 16 2005, 12:24 PM
Post #235

Musafir

fato, ti-am trimis mailul ala. vb saptamana avioatoare. te pup si singura ta grija sa fie acuma sa fii fericita. pup!  :-*

+Quote Post
carmelia
post Dec 16 2005, 12:37 PM
Post #236

Musafir

fey nebuno....nu mi-s la lucru...
i l-ai trimis si lui??? hahahahaaaaaaaaa....nu-mi zice ca da ca si mor de ras acu...hahaaaaa.....

mi-s fericita, mi-s fericita, mi-s fericita....levitez de atata fericire  :) :) :) :)

beyyyy trebuie sa plec sa-mi fac, draq bagajul ala dar mi-e o lene de ma doare...stau de-o ora cu botul in perna lui si nu ma mai satur...

auzi mandro....azi-noapte am avut cel mai tare orgasm pe care l-am avut vreodata. de fapt si la el o fost la fel  :morideris:
bine ca n-am fost naiba la mine unde peretii is subtiri ca sigur crapa mosu de sub mine de inima din cauza urlaturilor :hohote: :hohote: :hohote: :hohote:
bey urat fac, draq la d-astea...pana si io m-am speriat de cum am putut face...hahaha...ca sa nu mai zic ca dup-aia am tremurat vreo jumade ora, ametita fiind si nu-mi reveneam nicicum.
vorba lui..pana si soarecele se satura de aceeasi gaura iar noi, dupa 4ani ne tot intrebam: mai putem mai bine de atat? iar viata ne arata ca daaaaaa...hahaha...
doamneeee...suntem posedati naiba..hahaha....

+Quote Post
monic29
post Dec 16 2005, 12:40 PM
Post #237

Musafir

nu ti l-am trimis decat tie
bravo, porumbito!
distractie placuta!
am treaba de mor si intru intr-o sedinta
paaaaaa

+Quote Post
carmelia
post Dec 16 2005, 12:42 PM
Post #238

Musafir

te-am tucat amanto......si pe voi toti...

iupiiiiiiiiiiiiii....love is in the air, sunny....de-adevaratelea de data asta  :) :) :)

+Quote Post
Tsunami
post Dec 16 2005, 01:25 PM
Post #239

Musafir

vijelie, dragule...ce ar face un om normal cu mine? ar fugi de mine ca dracu de tamaie, vorba lu' sunny...si-ti garantez asta ca mi s-a intamplat de nenumarate ori.
ce ai face tu cu mine??? nu stiu, spune-mi tu

right, exact asta as face si eu.
pentru ca nu consider ca esti sau vei fi vreodata o persoana in care sa am incredere, cineva care joaca "fair", cineva cu care mi-as putea planifica ceva.
n-ar fi numai o pierdere de vreme, ci si un joc periculos. pentru mine si apropiatii mei.

sa fii fericita

adio

+Quote Post
carmelia
post Dec 16 2005, 05:48 PM
Post #240

Musafir

:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
hahahaaaaaaaaaaaaaaaa vijelie....acu vezi de ce zic ca nu facem parte din normalitate? acu vezi de ce-l iubesc ca disperata pe razvan si exact cum ziceam la inceput...el e singurul care doreste sa traiasca langa mine pt. ca-i exact la fel ca si mine si ne intelegem reciproc???

pun pariu pe cat vrei tu ca nici 5% din cei care-s pe forum nu inteleg ceea ce suntem noi...e mult mai usor sa afirmi despre ceva sau cineva ca-i nebun decat sa intelegi ca de fapt e doar diferit....
m-as hazarda si as zice ca doar angelina si cu monic inteleg...si nu doar ca inteleg ci ca si accepta situatia ca pe ceva normal....pt. ca au cunostinte de specialitate in ale "nebuniei"...

te rog sa ma crezi ca-i ingrozitor de greu sa traiesti intr-o societate total diferita de ceea ce esti tu ca si natura. toata viata mea am cautat normalitatea aia impusa de parinti, de societate, toti mi-au zis ca mi-s nebuna, am ajuns sa cred ca mi-s nebuna...dar gataaa.....am incheiat cu asta.
si-n relatia cu razvan la fel facem....vrem sa fim un cuplu linistit, normal...cand de fapt noi nu putem pt. ca nu face parte din natura noastra....

acu zapacitu asta se invarte prin casa (ne asteptam trupa de skiori sa zburam cu masinile :D) si urla ca stau la comp...hahahaha....
mai putin si plecam...iupiiiiiiiiiiiii....abia astept...

te tuc direct pe casca ta de motociclist :D :D :D nu de alta dar...tie-ti place sa crezi despre tine ca esti tsunami...eu mi-s prin natura mea un tsunami  si crede-ma ca nu-i deloc usor ;)

+Quote Post

33 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 11:00 PM