![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
e randul meu sa rad.
sa incep cu sfarsitul. tsunami e numele pe care l-am dat motocicletei inca inainte s-o cumpar, atunci cand i-am citit performantele. apoi cand am luat-o din magazin si m-am urcat prima data pe ea, am stiut ca e numele potrivit. practic nu sta nimic in fatza ei. pe tsunami numai un singur om o poate controla, o poate tine-n frau. apoi, mi-am ales numele de lupta la fel ca motocicleta. fortza mea e uriasa si putini sunt cei cu care lupt la egal. tu poti fi numita tsunami numai prin prisma urmarilor. esti imprevizibila. pentru ca esti sclava sentimentelor. lovesti fara sa-ti pese. nu din rautate, ci pentru ca nu te gandesti la urmari. te crezi diferita tare de tot de lumea asta. fals. e fals. oricine ar putea trai ca tine, controlat doar de sentimente. tu insa nu poti (de fapt nu vrei) sa traiesti ca ceilalti. nu-mi pasa, iti replic doar la statementul care te-ar face deosebita. zici ca sunt sub 5% care nu inteleg modul tau de viata. well, i got news for you. ai pierde pariul. am spus ca esti nebuna nu pentru c-ai fi diferita si n-as intelege, ci pentru a ceea ce faci cu viata ta si a celorlalti. ti-am explicat motivul pentru care as fugi de langa tine. pentru ca refuzi total ceea ce nu-ti convine, ceea ce e in conflict cu sunetul sentimentelor tale, care te guverneaza, de fapt refuzi chiar sa citesti uneori pe cei pe care-i consideri impotriva. pentru ca n-as putea avea incredere in tine. deci nu-ti face griji, stiu ce se intampla cu tine. nu-ti trebuie o facultate pentru asta. este spiritul animalic necontrolat. succes la ski |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
off topic: si eu care credeam ca numele tau vine de la saritura din moto-cross ???
(apropo, mi se pare cea mai tare figura - tsunami-ul) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE off topic: si eu care credeam ca numele tau vine de la saritura din moto-cross ??? (apropo, mi se pare cea mai tare figura - tsunami-ul) da, si de acolo ;) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Carmelio, tu stii ca nici eu nu sint pe craca mea. :)
Insa am sa te rog sa te gindesti la un lucru: va veni vremea in care vei avea un copil. Ce se va intimpla atunci cu dragostea mistuitoare? Vei putea face fata unei pasiuni care te aduce uneori pe marginea prapastei disperarii? Pentru ca stiu sigur ca nu iti plac jumatatile de masura... Si nimeni nu iti poate citi in gloaba de cristal sa iti dea o solutie. Aduna-te si vezi ce vrei de la viata. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Mah Carmelio, m-ai ametit complet cu povestea ta :D
Ce pushca mea te tot cracanezi atata sa despici firul in patru, huh? Traieste, fato, ce e de trait si vezi tu... Ce atata parapsihologie, ca parintii, ca societatea...lasa mah, nebuni si diferiti suntem toti dar in doze diferite. E usor sa dai vina pe subconstientul modelat de altii dar poti sa iei fraiele in maini. Esti sucita rau, daca asa il zapacesti si pe el, nu ma mir ca va invartiti in cerc :P Il iubesti? Go for it cu tot ceea ce implica asta. Bune si rele (chiar si atunci cand pierde banii cu milioanele :P) Dar cand greseste nu mai sterge cu el pe jos - in puii mei - ca de-aia trage hais! Are si el un orgoliu si o carpa de sters pe jos, in oricat Ace ai pune-o, tot patata ramane! Arde-l, dar cu tact! ;) Stiu c-o sa ma bombani ... femeie sunt si eu - si eu despic firul in 'n'-shpe - dar tu sari de la o extrema in alta in cateva minute. Ia-te de guler, da-ti doua palme, iubeste! :-* Astept sagetile otravite :P |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Carmelia :-* dureaza 15 minute la primarie, o jumatate de ora la biserica. Imi va lua mie mai mult sa-ti trimit cadourile de nunta prin curier, zau asa!!!
Fa ce-ti trece prin cap - ia cate o zi pe rand, nu te mai gandi ce e maine ca il sugrumi pe azi. Fii vesela si hotarata - noi te sprijinim indiferent ce alegi sa faci! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mai oameni buni, voi pierdeti timp pretios punanadu-va atatea intrebari la care nici macar nu stiu daca veti gasi vreodata un raspuns! In loc sa va bucurati de clipa prezenta, de ce aveti acum, voi va speriati de viitor. Daca e sa fiti impreuna, veti fi, daca nu , nu si punct! Fie ca stati si analizati si va certati si suferiti si va umiliti si apoi iar va impacati si o luati de la capat ca nu reusiti sa va invatati lectia odata pentru totdeauna, fie ca va bucurati si apreciati si profitati de momentele acestea atat de fericite pe care le traiti ACUM!
Iar mie nu mi se pare deloc ca esti altfel decat ceilalti, ci doar ca vrei tu sa pari altfel decat ceilalti! Toti avem framantari, toti ne punem intrebari, pe toti ne sperie un pic ideea ca nu vom sti niciodata cand sau daca toate clipele astea minunate vor avea sfarsit...toti, carme, toti. Dar incercam sa fim optimisti! Ar trebui sa-i multumiti lui Dumnezeu ca va aveti unul pe altul si ca va iubiti atat de mult! Serios, nu mai lasati ganduirile astea negre sa va controleze viata! Te pup, distractie placuta la munte si iti doresc sa fii mereu fericita si implinita! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
sper ca in weekendul asta se distreaza si de se bucura unul de altul,nu filozofeaza iar :P
In cinstea lor :hainoroc: |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata trupa vesela,
beyyy mi-s rupta-n gura de oboseala... pai hai s-o luam cu inceputul. 1. voi nu pricepeti ca nu mi-s altfel doar ca toata viata mi s-a spus ca mi-s nebuna pt. ca nu ma incadram in limitele impuse de parinti sau societate? oamenii fug de mine in ceea ce priveste intimitatea...exact acelasi lucru se intampla si cu el. SUNTEM NORMALI, CE DRACU!!! DE 3 PAGINI URLU CA DISPERATA CA IN SFARSIT AM AJUNS SA MA VAD CA PE UN OM NORMAL, NU CA PE O NEBUNA SI VOI TOT CONTINUATI SA-MI ZICETI CA IO MA CONSIDER DEOSEBITA SI CA VREAU SA FIU DEOSEBITA!!!! VREAU PE DRACU...ASTA VREAU... daca-i vorba de faptul ca mi-s diferita, daaaa...la o adica fiecare om e diferit...fiecare suntem unici in felul nostru...doar ca el si cu mine trebuie sa ne luptam cu ceva dracovenii din creieri care ne-au dus unde ne-au dus. probleme e ca daca el n-ar fi avut aceeasi boala de cap nici prin gand nu ma manifestam cum ma manifest...dar amandoi suntem exact la fel si am gasit mediul prielnic s-o luam pe aratura. este a nu stiu cata oara cand urlu ca MI-S NORMALA!!!!! ROGU-VA, CITITI SUBINTELESURILE A CEEA CE SPUN EU, CU TOATE CA MI SE PARE C-AM EXPLICAT DESTUL DE CLAR DE CE DRACU SUFAR IO!!!! 2. si acu sa povestim despre weekend... viataaaaaaaaaaa meaaaaaaaaa.... am ajuns vineri seara. 2 cupluri si unul din pretenii lui care o lasat-o pe mandra-sa acasa ca n-a avut chef sa vina. bunnn..nimic nou sub soare... seara ne-am apucat de barfe, baute...io cu crina si cu cristi, prietenul lui am fumat o tigara ....el cu celalalt cristi au baut bere... m-am ametit, m-am potolit ca niciodata n-am exagerat cu chestiile de genul, iar razvan s-a pilit bine...bun...nimic nou sub soare... dar la un moment dat a inceput sa ma atace, motivul fiind ca nu l-am mai lasat sa bea inca o bere (urla ca disperatul in toata cabana la 3 dimineata). de aici a inceput nebunia... ma ataca, ma lovea cu cuvintele, ma ranea, ma umilea...am inceput sa plang...mi-o zis tot timpul ca de maine isi baga tote cele in mine si-n dragostea noastra si ca el vrea sa doarma in alt pat... la inceput m-am socat. nu-mi venea sa cred cum naiba s-o schimbat asa de repede. cu o zi inainte ma iubea ca disperatul...acum nu ma mai vroia langa el. primul impuls a fost sa-mi bag picioarele in el si sa fug iarasi. orgoliul iarasi imi era ranit... prietenul lui imi zicea ca dragostea nu-i corecta, ca eu mi-s prea dominatoare si ca un barbat nu vrea decat sa se simta cocos, ca io trebuie sa ma umilesc si sa-l las sa faca ce vrea cu mine???? CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???? LA DRACU CA ASA CEVA ESTE IMPOTRIVA PRINCIPIILOR MELE!!! CRISTI II BAGA IN CAP TE MIRI CE TAMPENII..EL SE ALIMENTA SI MAI RAU!!!! AM ZIS CA MOR....IMI VENEA SA PLEC ATUNCI PE JOS DIRECT ACASA... dar la un moment dat mi-o picat fisa....avea nevoie de confirmarea faptului ca nu mai plec, ca stau si inghit...si am zis...bineeeeeeeee...asta vrei, asta-ti dau. m-am atarnat de gatul lui si i-am zis clar ca de acolo nu mai plec oricat de mult zice el ca nu ma mai vrea. intr-un sfarsit s-a potolot si a adormit... noaptea am facut iarasi atacuri de panica....m-a luat in brate sa ma sufoce nu alta...nu stia ce am, ce-i cu mine... dimineata s-a trezit cu zambetul pe buze, doar ca eu eram de data asta cu ochii cat cepele si cu sufletul varza. ne-am apucat de cearta, iar el din nou o zis sa s-a terminat, ca-si baga picioarele..etc..etc...ehhhh...si brusc mi-o trecut, draq toata depresia si m-or apucat toti dracii... imi zicea ca ma uraste ca l-am parasit acum 2 luni si ca vrea sa ma chinuie...si am inceput sa urlam ca disperatii unul la altul, sa ne injuram, sa ne certam cum n-am facut-o in 4 ani de zile niciodata....l-am plesnit de cateva ori cu ciuda si cand eram pe punctul sa ne luam la bataie, efectiv....am sfarsit in pat si am facut sex cu cea mai mare ura posibila.... ce a urmat???...doar RAIUL PE PAMANT...pe partie, in camera...in fiecare clipa trecuta!!!!! am eliminat tensiunile, nu stiu ce-o fost dar nici acum nu mi-s prea pe treaba mea. mi-s speriata de bombe rau de tot dar stiu ca-l iubesc ca maniaca!!!! 3. aseara am ajuns acasa, s-o dus la el, s-o schimbat..alea..alea si o venit dupa vreo ora sa doarma cu mine... cand ma trezesc...condens pe peretii de la dormitor....auuuuuuuuuuuuuuuuu...pocnesc de draci....iar trebuie sa ma apuc sa sparg acolo ca n-au facut aia izolatia cum trebe, futu-i mama ma-sii de viata si de apartament si de bani aruncati si de maistori de tot cacatul!!!! asa ca...azi mi-s turbata, dar fericita!!!!! :P :P :P apropo, diana....cred ca in weekend-ul asta chiar am ramas gravida!!! dubi, mama...asa m-ai atins de nu-i adevarat :-*......asa e...toata viata mea am fost extremista si toata viata mea am cautat acel echilibru pe care uneori il gasesc, dar de fapt e doar rutina... stiu ca il tampesc pe cap si el pe mine, dar asta suntem noi si cu asta defilam cu riscul sa ne ucidem sufletele... :'( va tuc dulce de tot cu toata dragostea ce o port in sufletul meu ca doar d-aia mi-s scalva sentimentelor, nu??? :) cand iubesc, iubesc cu tot sufletul meu si pe voi va iubesc...daaaa...VA IUBESC!!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
mai carmelia mai!
gata v-ati potolit?La voi chiar ca e dragoste cu nabadai!Sa traiti amandoi,asa nebuni cum sunteti,de fapt cu dragostea asta nebuna a voastra! :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:53 PM |
|