IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
ella
post Dec 19 2005, 11:26 AM
Post #251

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

"l-am plesnit de cateva ori cu ciuda si cand eram pe punctul sa ne luam la bataie, "

carme...ai mare grija!
data viitoare v-a da si el!
daca ai un pic de minte evita astfel de reactii. pt ca nu stii ce doare mai tare. locul lovit...orgoliul...sufletul...e mai bine sa nu afli!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bianka7
post Dec 19 2005, 11:39 AM
Post #252

Contaminat
*

Member No.: 58

He, he, daca nu ti se aprindea beculetul la timp acu' plangeai in batista cum sa te impaci cu el. V-ati racorit, v-ati iubit si v-au disparut intrebarile din cap. Daca ati trecut prima proba de foc, ar fi timpul sa luati o pauza de iubire linistita, macar de Sarbatori.  :-*

+Quote Post
carmelia
post Dec 19 2005, 11:43 AM
Post #253

Musafir

asta o sa facem bianka....ufff dar greu mai e sa traiesc langa boul meu  :-X

ella, iubita...stiu ce zici...au fost multe momente in 4 ani cand era sa ne luam la bataie, dar ca cel de sambata dimineata...auchhhhh...sa dea doamne sa fie ultimul si sa ne adunam dracu creierii aia imprastiati....

+Quote Post
sunny
post Dec 19 2005, 11:54 AM
Post #254

Tratabil
**

Member No.: 23

Carme, toate bune si frumoase...ce nu inteleg eu este de ce Razvan iti spune ca te lasa de fiecare data cand va certati?? Omul asta este ori de o cruzime fara margini - allfel de ce te-ar lovi unde te doare mai tare - ori e...nici nu stiu cum sa zic ca e...ca un copil rasfatat care isi ia jucariile si pleaca cand nu ii convine ceva...Una-doua se satura si vrea sa-si ia lumea in cap...Hmmm....poate despre asta ar trebui sa vorbiti mai mult...Pe bune, cat timp ai sa mai rezisti in ritmul asta??? Nici nu ma mai mir de ce iti pui atatea probleme in legatura cu viitorul relatiei voastre...Ce iti trebuie tie este exact ce nu poate Razvan sa iti dea...stabilitate, responsabilitate, siguranta zilei de maine...

+Quote Post
carmelia
post Dec 19 2005, 12:09 PM
Post #255

Musafir

exact sunny...asta ma macina cel mai mult in relatia cu el.....ca el nu-mi poate da stabilitate si siguranta....ca acum ma iubeste, iar maine ma chinuie. ma intreb cateodata daca iubirea asta a lui e chiar adevarata sau ce naiba are??? alta data simt ca ma iubeste, stiu ca ma iubeste dar cand il apuca pandaliile zici ca nu-i sanatos la cap...
problema e ca si io fac exact la fel...imi iau jucariile si plec cand face boacane...
diferenta dintre noi e ca io nu-l chinui daca-l vad ca sufera...sau poate ca da, dar nu-mi dau seama si-o fac inconstient????

acum 3 ani angelina mi-o zis ca trebuie sa fac PACE cu mine insami...inca n-am reusit sa fac asta...
la randul lui si el trebuie sa faca PACE cu el insusi. am crezut ca ne putem ajuta reciproc in aceasta privinta, dar in situatiile limita cred ca lovim unul in celalalt, avand in vedere ca traim, simtim, gandim in oglinda...

uite, tocmai am vorbit cu el la telefon si o venit vorba de "amenintatul asta al nostru ca ne parasim"...si mi-o zis ca putem sa zicem cat vrem la nervi, dar sa nu si facem asta...
ma intreb daca se va opri din drum atunci cand voi fi atata de obosita incat sa nu-l mai opresc...

+Quote Post
sunny
post Dec 19 2005, 12:26 PM
Post #256

Tratabil
**

Member No.: 23

Da, numai ca intre voi doi e o mica mare diferenta: tu iti iei jucariile si pleci cand el te minte iar el se supara si incepe sa te jigneasca cand tu ii spui sa nu mai bea...Chestia asta spune foarte multe despre ce fel de om e...Cu el vrei sa ai tu copii?? Nu te supara Carme, dar mie Razvan imi place din ce in ce mai putin...Oamenii astia au ceva in neregula acolo sus, si sa nu imi spui ca si tu esti la fel ca nu sunt de acord...tu esti in stare sa faci orice pentru niste caini vagabonzi si suferi si pentru oamenii pe care nu ii cunosti pe cand el raneste cu nonsalanta pe cea pe care el zice ca o iubeste la nebunie...Am mai zis si cu alta ocazie, cu totii facem asta, ne certam cu cei pe care ii iubim si le zicem vorbe care ranesc...e ok atata timp cat nu iti faci din asta un obicei, ori la Razvan e taman invers...

Ma rog, eu cam asta am avut de spus...voi faceti cum credeti si sper ca pana la urma sa fie bine...

+Quote Post
carmelia
post Dec 19 2005, 01:08 PM
Post #257

Musafir

te rog sunny....te implor nu-mi mai adanci si mai mult frica.
stiu ce zici ca am simtit si gandit ce zici tu din prima clipa in care l-am iubit.
ma iubeste si ma uraste in egala masura...dar DAAAAA...cu el vreau sa am copii pt. ca EL este ratiunea mea de-a trai!!!!

+Quote Post
ella
post Dec 19 2005, 01:24 PM
Post #258

Incurabil

Member No.: 11

carme

ce faci daca el nu te mai vrea?

+Quote Post
carmelia
post Dec 19 2005, 01:26 PM
Post #259

Musafir

ce  fac?? ha-ha-ha....stau atarnata in trecut asa cum am facut de fiecare data cand eram despartiti....

problema e...ce ma fac daca el moare??? asta n-o pot zice...nu stiu ce voi face, chiar nu stiu...

+Quote Post
angeldust
post Dec 19 2005, 01:35 PM
Post #260

Musafir

prea iei totul in serios mah......faci o tragedie din orice nimic. Ce ar fi sa privesti lucrurile cu mai mult umor? E mult mai bine asa ,trust me.
Si eu nu pot intelege nicicum ideea asta a ta cum ca el e ratiunea ta de a trai si ce te faci dc el moare? Pana la urma toti suntem singuri pe lumea asta.Te-ai nacut fara el si fara el o sa mori . Tu nu ai curajul sa fii tu cu tine ma , ti-e frica de tine

+Quote Post

33 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 03:02 PM