![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-e frica o duda de mine de parca n-am trait fara el 26 de ani....sau mai stii????
si doi la mana...bey fratilor...am scapat de cancer prin umor, ce dracu...daca nici io nu iau viata in ras apai nimeni n-o mai face pe lumea asta... fetele vechi stiu ce vorbesc ca numa cu caterinca-n glanda am fost pe eva de cand am postat prima oara... doar ca in ultimii 2 ani am luat-o razna de tot. nu mai is io, nu ma mai recunosc...asta-i tot... am innebunit de tot...v-am zis io si uiteeeeeeeee ca iar o iau pe araturaaaaaaaaaaaaaaaa.... la dracuuuuuuuuuuuuuu.....[color=Red][/color] |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunnyyyyyyyyyyyyyyyyyy...e gata prima cusca si e frumoasa si calduroasa c-au bagat polistiren in pereti....
MI-S HAPPY, MI-S HAPPY, MI-S HAPPY.....SI ABIA ASTEPT SA-I ADUC DE LA PENSIUNE INAPOI CA MI-E O MILA DE EI DE MOR CAND II VAD INCHISI ACOLO... IUPIIIIIIIIIIIII....TOPAI CA UN COPIL INTR-UN PICIOR DE BUCURIE......... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
:D Ce bineeee!!!! :aplauze: Ma bucur mult!!! Norocosi catelusii, ce sa zic...daca ar stii ei cat te-ai zbatut pentru ei!
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
stai, iubita ca inca n-am terminat....
l-am convins in sfarsit pe american ca oricum vin altii...macar astia is sterilizati, vaccinati, deparazitati si nu se mai inmultesc ca-si apara teritoriul. le fac baietii custi acum, dar le facem si un tarc in eventualitatea in care avem te miri ce draq de vizite si trebuie sa-i inchidem. asa a ramas...si sa dea d-zeu sa reusesc, chit ca ma costa de ma rupe... nu-mi pasa de nimic...nu-mi mai pasa de nimic....mi-s happy....si abia astept sa ma duc sa-i vad... parca vad ca iarasi plec cu ochii cat borcanele de acolo dupa ce-or sa sara pe gard si-or sa urle dupa mine :'( |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Ei hai ca mult a fost putin mai este! Le rezolvi tu pana la urma...Uite ca mai sunt sperante pentru specia umana...dupa prima reactie a colegilor tai, nu mai credeam... :)
|
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce faci, tzacanito? :-*
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
foarte bine amanto....mai ales acum....hehehe...
si uite cum incep sa se rezolve toate...offf d-zeule...gata, m-a calmat mail-ul lui cu privire la nesiguranta aia a mea....cel putin pe moment :P "Tuca, Cred ca ai foarte multa siguranta in relatia cu mine, pt. ca esti constienta ca te iubesc enorm si ... iubirea noastra este singura garantie cu adevarat valabila. Eu stiu ca nimeni nu m-a iubit cum ma iubesti tu si...cred ca o dragostea ca asta intalnesti o data in viata. Acum cand sunt calm si pot judeca la rece realizez ca plec de langa tine doar din inconstienta omului care nu-si da seama ca pierde timpul departe de tine. Fiecare clipa alaturi de tine ar trebui sa fie una de fericire, pt. ca stiu ca AZI te POT face fericita. MAINE poate nu mai sunt, sau poate NU MAI POT sa te fac fericita....asa ca am sa ascult de tine si-am sa traiesc AZI! Si revenind la siguranta.....mie, nimeni nu-mi poate oferi mai multa siguranta decat tine, pt. ca nimeni nu ma iubeste mai mult ca tine! (asta e esenta, asta cred ca e intregul pe care-l vad eu acum, fara a ma mai pierde in detalii) Concluzie: sunt cam prost! Nu stiu sa ma bucur de tine. Sunt crud! Lovesc in tine, fara sa-mi dau seama ca ma ranesc pe mine. Sunt inconstient! Maine poate mor si luni de zile am preferat sa stau departe de tine. Partea buna: AZI traiesc fericit alaturi de tine! ACUM te iubesc si-ti dau dragostea mea pt. a fi fericita!" |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fata, la tine nu e una calda, una rece, ci una fiarta si una arctica! :D
aseara eram la crasma... |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
aseara te-am sunat din vana mea pe colt plina de spuma (n-am uitat sa ma rasfat si singura ;)) si tu te imbeti, ha???
sa stii ca-i si mai nasoala senzatia...una oparita si una degerata :-X |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu m-am imbatat, caprita
auzi, cum sunteti? |
|
|
![]() ![]() |