![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
;D
na ca rad ca proasta acu...hahaaaaaaaaaaaa... amantoooooooo d-aia ne iubim noi doua ca suntem rebele rau de tot si uite cum suntem trase de urechi....hahaaaaaaaaaaa... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
I hate you!!!!!! :P Bey, tu esti ca sora-mea, bagi ciocolata in tine si nimic nu se pune...eu cum inghit o bombonica mica o simt cum se indreapta incetinel spre partea dorsala si se lipeste fix pe buca!!! Life is so unfair!!!! :'(
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
:-
sunny...asta s-o crezi tu....numa stai p-aproape ca iar ma vezi dumpesa acu ca m-am linistit :morideris: ahhhh si inca ceva, mey...la mine-i taman invers..cu cat ne tavalim mai mult cu atat ma ingras mai rau...hahaha... ala slabeste si io pun pe mine...hahaaaaa...si de cateva zile, frateeee nu mai pot sta pe scaun de cat mi-o zdrentuit-o obsedatul ala sexual... :hohote: |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
datorita faptului ca nu suntem lasate sa fim noi....io si cu amanta mea, monic ne intoarcem la balacareala de pe eva!!!!
noua nu ne place sa facem frumos doar pt. ca asa trebuie...noi traim, urlam si injuram exact cand ne vine.... va tuc, gagici si va iubesc doar ca IO NU SUPORT REGULILE!!!!! I'M OUT!!!!! |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, EVA ESTE MAI ADEVARATA, AICI MA PLICTISESC DE MOR, TZOPICE DE COAFOR, UF, CE DE PLICTIS... MA DUC SA-L REGASESC PE PERCIVAL, AVEA MAI MULT HAZ CA CE-I PE-AICI.
PAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fata, ia, mi-a dat cu minus la karma!
haha, iote cine ma noteaza, si dupa ce criterii! si cenzura e in floare, pe eva nu era asa. mie nu-mi place aici, io plec. :-* - stie ele cine... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmelia , in primul rand vreau sa iti spun ca eu o sa-ti fiu mereu recunoscatoare pt ca datorita tie m-am atasat eu de eva si tot datorita tie am ajuns si pe lady pana la urma . Si jur ca mie imi place aici.
De data asta insa ma dezamagesti sa stii . Nu cred ca cineva ti-a ingradit libertatea de exprimare ,ca doar ai zis si poti sa zici "dracu" de cate ori vrei tu ,fara sa se transforme in "floricica". "drequdrequdrequ" poftim! Dar sa ii zici cuiva "taci drequ' doar pt ca a indraznit sa isi exprime o parere care difera de a ta ( si aici ma refer la monic) iar mi se pare putin deplasat . Adica in real life poate si-ar fi luat vreo palma dupa cap pt chestia asta , dar cum aici nu suntem in real life ci pe un forum public i s-a editat postul.....mare scofala. Si monic...ti-a scazut karma: extraordinar! Si eu am primit si voturi contra si de aia nu m-am mai ofticat sau sa imi bat capul pe cine am putut sa deranjez . Fiecare voteaza cum il taie capul : daca vrei democratie atunci democratie sa fie ...votul e democratic. Revenind la tine carme , daca tu asa consideri si nu te simti bine aici atunci fa ce faci tu de obicei : ia-ti catrafusele si pleaca cum faci de cate ori te enerveaza razvan. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun toate astea dar consider ca principala calitate a unui prieten e sa iti spuna verde in fata ce crede si sa te atentioneze cand considera ca gresesti . Si dc nu iti place atunci du-te la cine te pupa in kur si iti da apa la moara doar ca sa iti intre in gratii. Eu oricum te iube si iti doresc tot binele din lume ca esti fata faina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Sincer, sincer si mie imi pare rau Carme, dupa cum a zis mai sus si Angel, nu s-au editat decat postari cu injurii directe. Asta nu e un motiv sa pleci, dar fiecare e liber sa faca ce doreste.
Toate cele bune. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
sincer, sincer, cred ca doar au cautat un motiv sa se intoarca pe eva.
"apa trece, pietrele raman." :P |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
fey nebuno (angel)...si io te iubesc...
futu-ti capu tau de cutra ce esti...hahahaa....na ca m-a plesnit asta mica de nu m-am vazut...hahahaa... nu-i vorba de tucat in cur, mama...ca pe eva cate suturi am luat, numa io stiu...dar am si dat la randul meu ;) si daaaa..nu-mi convine ca-mi taie astia expresiile...adica daca vreau sa zic dracu...ma lasa, dar daca vreau sa zic 'sula sau 'marijuana imi schimba cuvantul si nu mai suna expresia cu atata patos si traire cum si simt in acel moment, capisci??? io nu cred c-am atacat pe nimeni, cel putin nu mi-e stilul decat atunci cand ma ataca cineva...dar daaaaaaaaaaaaa...de vorbit colorat imi place si o fac indiferent ca ma cenzureaza astia sau nu.... vreau pe eva ca is momente cand avem nevoie si de scandaluri, de exemplu... pe eva m-am enervat de multe ori dar de cele ma multe ori am ras de-am ridicat tot biroul in picioare... ata ete...io am chef de scandal :evil: :evil: :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:41 AM |
|