IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
monic29
post Dec 20 2005, 03:19 PM
Post #291

Musafir

si, angel, exprimarea ta e mai eleganta decat a mea?
tot niste doamne suntem!
da mai interesante si mai cu experienta ca pe eva
si stii ceva, ma doare exact in vorba ta de voturi si de cine mi le da.
Go to the top of the page

+Quote Post
carmelia
post Dec 20 2005, 03:23 PM
Post #292

Musafir

hahaha..................iar rad ca proasta..............bey...chiar aveam chef de scandal....hahahaaaaaaaa...

ba moni...da-le draq de voturi....hahaha...uite...hahahaa...n-am dat voturi la nimeni dar promit ca acu te plusez pe tine...hahahaa....

+Quote Post
monic29
post Dec 20 2005, 03:29 PM
Post #293

Musafir

'tu-i mortii ma-sii  ;D
io vreau sa zic ce vreau sa zic cum imi da voie constitutia si codul penal, care da sanctiune la insulta si calomnie doar amenda, nu si stergerea a cea ai zis sau bifa cu rosu de la doamnele profesoare de neticheta.
fay, m-apuc si io de dat in gura cu "contra", si tie-ti dau la prouri de o sa zici "monico, ridica-ma la ceeer" cu karma mea cu tot!
'tu-i gatzii ma-sii!

+Quote Post
carmelia
post Dec 20 2005, 03:36 PM
Post #294

Musafir

:hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote:

SA TRAIASCA PARAZITII...HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

du-te-n puii mei de tembela ce-mi esti ca m-ai facut sa ma hlizesc cum imi era dor s-o fac demult........

+Quote Post
angeldust
post Dec 20 2005, 03:42 PM
Post #295

Musafir

Eu propun asa : cum nu exista nici un contract de exclusivitate puteti face in felul urmator : cand aveti chef de injurat aiurea sa va descarcati de frustrari mereti pe eva si dupa ce va calmati veniti si pe la noi . E sau nu corect asa? Nu de alta dar aci riscati sa va balacariti intre voi doua ca vad ca nu se mai baga nimeni si mi-e ca va stricati bunatate de prietenie pana la urma :P

Flower Power  :morideris: :morideris: :morideris:

Zmuuuuuaaahhhhhhhhhhh  :-*

+Quote Post
Tsunami
post Dec 20 2005, 03:43 PM
Post #296

Musafir

1. eu zic s-o lasam in pace pe carmelia sa-si traiasca viatza dupa cum crede. e libertate. "if you love somebody, set them free". eu, ca si ceilalti am atentionat-o unde credem noi ca greseste. si o s-o mai fac. dar nu bat apa-n piua pe aceeasi problema pe care ea a inteles-o deja.
sfatul meu acum este, ca daca e gravida ar fi bine pentru copil si pentru ea sa lase si tzigara si drogurile. in acelasi mod, nu ma supar sa-mi faca-n ciuda.

2. cenzurarea. e gresit "astia ma cenzureaza". moderatorii sunt din randurile noastre. unii sunt mai sarguinciosi, altii mai asteapta. mie sincer nu-mi place moderarea, dar n-am fost "taiat" pana acum. am si scris "soarili ma-tii de nebuna".
eu as folosi armele moderarii altfel. as interveni numai daca cel ofensat s-ar plange, limita e mult dincolo de bunul simt sau incepe o cearta. nu mi-as permite sa modific textul insa asa cum se face pe eva. textul in prima faza va fi trimis membrului pentru "corectare", si eventual cu sugestia mea.

avantajul principal fata de eva este viteza. alte avantaje sunt flexibilitatea, cautarea printre mesaje, cautarea de membrii, mesajele lor, DESCHIDEREA PAGINII PE CARE O CAUTI din prima, lipsa reclamelor ridicol bagate pe gat, si mai sunt multe, dar astea-mi vin in minte acum

+Quote Post
monic29
post Dec 20 2005, 03:46 PM
Post #297

Musafir

NOI? EU CU AMANTA MEA? N-O SA VADA NEAM DE FORUM ASA CEVA! AR VREA EI, INVIDIOSII! HAI CARMELO, MAI ZI, CA INCEP SA-MI REVIN!
BA, LUMEA INTRA PE FORUM SA SE EXPRIME, ASA CUM VREA SI POATE, NU SA SE MULEZE PE CONVENIENTE. IO ZIC CA SA NE MULTUMITI, AMANTEI MELE SI MIE, HAHA OAIA NEAGRA...

+Quote Post
carmelia
post Dec 20 2005, 03:55 PM
Post #298

Musafir

auzi vijelie...ia mai du-te tu in aia motocicletei tale si lasa-ma, draq cu sfaturile astea de cacat ca deja pe neuroni mi te-ai pus...
sa zici merci ca n-am sarit deja pe tine ca ferfelita te faceam...si stii ce-i culmea?? ca ti-ar fi placut asa de mult ca nu mai scapam naibilor de tine dup-aia...
deveneam io ratiunea ta de-a trai  :hohote: :hohote: :hohote:

si astia cu moderatul....lasati oamenii sa se exprime cum vor ei...oricum e o chestie de subiectivitate indiferent ca vreti sau nu sa recunoasteti acest fapt....

ma ###### in el forum daca-l transformati intr-unul banal fara pic de viata in el, capisci?

hahahaaaaaaaaaaa...chiar asa moni..hahhaa...oaia neagra...hahaha...
cum vede un cioban in varful muntelui o oaie neagra??? ACCEPTABILA...hahahaa...
asa si noi..hahahaha....

+Quote Post
monic29
post Dec 20 2005, 04:02 PM
Post #299

Musafir

e mort d'a binelea, forumul asta zic. fato, mi-e dor de...aia, cum ii chema? aia, multi in unul, adunati, aici e prea intreaba lumea la cap.

+Quote Post
scufita
post Dec 20 2005, 04:07 PM
Post #300

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 79

Ader.
Imi sunt dragi amandoua si Ariana si Diana. Va rog sa va uitati la topicul cu acte de casa si sa-mi spuneti unde am gresit. Cu Ariana am lamurit neintelegerea intre timp.
Asta demonstreaza ca ceea ce am scris eu a fost citit intr-o cheie speciala, iar eu sunt pasibila de cenzura dupa cheia speciala a moderatorului.
daca cu multe m-am trezit pe lume si nu le-am putut alege, ei bine acum e la latitudinea mea sa ma las moderata de cine vreau io...

+Quote Post

33 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 02:41 AM