![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Am trecut si io prin faza aia ca mi-era scirba de toti barbatii sa nu vad unul in preajma mea dar din fericire mi-am revenit acum :D.Poate bag si io botu' miine seara(noapte) prin Club 30 cind ma intorc de la un chef...ca cred ca n-o sa fac multi pureci pe acolo.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mey, nu stiu ce sa fac....azi mi-s varza...maine voi vedea daca am chef sa merg in club....
azi ma imbat...sau ma arunc de la etajul 4 direct in cap, poate imi revin naiba.... doamneeeeeeeeeeeee...cred ca azi este cea mai infernala zi din viata mea... ce naiba m-o facut sa ma simt asa??? mica aventura pe care am avut-o...si fara sa fie nimic sexual...offffffffff...cine dracu m-o pus si pe mine sa ma leg la cap cu asta ca stiam ca-mi fac mai rau.... |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bistos iti revii daca te-arunci. Nu uita sa filmezi :frustraree: :morideris:
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
du-te-n puii mei, nora ca tot timpul razi de mine dar sa mor ca mie nu-mi vine deloc...
adica...de ce nu??? imi rup un crac sa stau si io dracu cu el in gips ca si ala :hohote: |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
plec la dracu, aia plec......
no gata ca m-am lamentat destul....ma duc sa-mi ###### un cap in perete :frustraree: :frustraree: :frustraree: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
carme, eu cred ca-s cea mai radicala :D
Ce te mai tine pe tine in Timisoara? Job-ul am inteles ca nu-ti mai place, iar pb cu razvan n-o sa se termine veci cit timp esti tu acolo. Stiu ca tu aveai ginduri de Canada, de ce nu mai incerci? Eu cred sincer ca tu ai nevoie e un nou inceput. Altundeva. |
|
|
big.smile |
![]()
|
Musafir ![]() |
draga mea,
cand ai simtit fericirea ultima data? povesteste-ne si noua ... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu nu cred ca daca are un job fain acolo e indicat sa plece spre tari straine (Carmelia daca vii in CA eu te ajut cu placere - noi am mai povestit de altfel pe tema asta) .... cand esti intr-o stare din asta ai nevoie de familie si de prieteni, aici e alta lume si tre sa ai nervii linistiti cand vii pt ca s-ar putea sa ti-i faci varza in primii ani....
Carmelia eu te-as sfatui sa plangi cat poti fara sa fii furioasa pe tine insuti.... marea dragoste nu o uiti in cateva luni.... mereu e ceva care-ti aminteste de el: un miros, o melodie.... toate cred ca am trecut prin asta. O idee pt cand te apuca nostalgia: gandeste-te la motivele care te-au determinat sa renunti la el .... Eu am trait asa ceva pe la 19-20 ani.... si desi aveam o gramada de pretendenti, baieti draguti de altfel... gandul meu era la EL (boul! >:() .... timpul insa le rezolva pe toate si acum privind in urma ma intreb uimita :magandesc: "ce-o fi fost in capul meu" ??? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE dar chiar nu-mi plang de mila, voi nu intelegeti??? eu am renuntat la el...eu am hotarat ca nu merita sa traiesc o viata langa un om ca si el...dar e ceva ce ma depaseste si asta nu inteleg. e ceva paranormal, naiba stie ce e si nu inteleg... nu ma is om, nu mai judec normal....e ceva ce ma tine legata de el...intotdeauna spre el...e un BLESTEM!!!!! well done baby. dac-ai renuntat la el cu creierul e un pas. nu e nimic paranormal, nu e blestem eu pot sa te blestem si chiar o s-o fac la sfarsitul postului. este obisnuinta. stii care-i problema la tine? nu l-ai schimbat decat pe el. patu-n care v-ati alergat sta tot in locul ala, mergi pe unde te-ai plimbat cu el etc, etc. iti trebuie si schimbari fato. mi-as cauta de lucru in alt oras, cel putin pentru 6 luni. totul nou, oameni noi, fara contacte telefonice. change is good. alta intrebare: daca el ar fi murit, gandeai altfel? poate e un punct de la care ar trebui sa pleci. sa te gandesti ca NU MAI EXISTA. si blestemul: sa fii fericita, soarili ma-sii de treaba |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
nu cred ca vin in club.Ti-am povestit ca data trecuta am facut show acolo si pipitzele abea asteapta sa vada cum aparem impreuna sau separat ::) Dar poate trec pe acolo cand plec din KOMODO :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:46 PM |
|