![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Carme ce sa mai si zic....ca deja s-a cam zis tot ce se putea zice.
Eu te inteleg ca si eu sunt genul care ma obsedez si imi trece greu . Deci gandeste la rece : chiar si dc l-ai vrea inapoi ce poti sa faci ? Daca tu crezi ca mai poti sa te umilesti atunci fa-o fara regrete . Orice ai face eu zic sa lupti pentru fericirea si sufletul tau . ATAT. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Carmelia :-* tare mi-a fost dor sa aflu ce mai faci.
Si eu sunt virusata raaaaau la capitolul amor, apelez la amicele de suflet ca sa ma repare. Mai in gluma sau mai in serios, toti cei care ne spun ca nu-i un capat de tara, au treptate. Iti propun sa-ti schimbi numarul de telefon si sa-ti continui viata fara Razvan. Fiindca toate clipele astea in care suferim sunt iremediabil pierdute. Hai mai bine sa ne facem amici noi, sa ne bucuram de ceea ce avem si sa nu ne uitam inapoi cu manie. Cel mai bun lucru pe care il poti face cu Razvan este sa-l arhivezi undeva si sa-l dai colburilor si mucegaiurilor. Gata. Bygones! Cine este urmatorul? :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
Aoleu carme imi pare asa rau ca nu iti e mai usor...
Mie imi situatia ta mi-a luat cam 6-7 luni sa imi revin si sa functionez normal si nu as fi reusit fara priteni ff buni si fara cel care acum imi e sot... Acum cand ma gandesc in urma imi vine sa imi dau palme ca am suferit atat, dar cred ca undeva toata suferinta asta era necesara casa se curete "sistemul" !! Stiu ca sfaturiel sunt usor de dat adr greu de urmat, dar as face asa o lista mica: 1. cauta un psiholog bun, unu care sa iti fie recomandat de cineva in care ai incredere (face minunui) 2. schimba nr de tel /yala ; fa schimbari in casa 3. ideal, pleaca intr=o delegatie sau un transfer pt vreo 6 luni un an... 4. nu mai fuma 3 pachete pe zi ca la naiba chair nu merita un tampit sa iti ruinezi sanatatea pt el... 5. in cazul meu fac adevaratet minuni tehnicile de autosugestie (o carte care m-a ajutat enorm e cea a lui Joseph Murphy -Puterea extraodrinara a subconsitentului tau) 6. dc simti nevoia sa il suni/trimiti sms suna o prietena care sa iti faca capul avione si sa renunti 7. apucate de un sport, ia cainele la plimbari lungi, evita locurile in care va duceati impreuna, in wk apucate de un voluntariat; te va tine ocupata si desi seara cand vii acasa tot singura o sa fii vei fi mult pre aobosita ca sa mai ai timp sa te gandesti... 8. roagate mai mult, mergi la biserica (dc esti credincioasa) 9. citeste-l pe Lazareev Stiu ca e greu de crezut, dar dc vrei cu adevarat vei reusi sa treci peste asta!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Si hai la sala :D...sa vezi ce bine te simti dupa o ora de sport.Pe mine sportul m-a ajutat enorm, dpv psihic.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum draq fac sa deschid topic nou????? :frustraree:[shadow=red,left][/shadow]
sunt varzaaaa!!!!! :'( |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda...teoretic stiu ce trebuie sa fac, dar nu-mi vine...pe bune ca n-am chef decat de stat cu ochii beliti in pereti...
si as schimba orice in viata mea...si job-ul, si orasul si totul...dar in ciuda faptului ca intotdeauna am fost o temerara...acum mi-e frica de orice schimbare.... vijelie, mama...nu ma dai o tura cu motoru ca sigur o sa-mi treaca...cel putin pe moment :D |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmelito, tu esti prea buna pt. lumea asta! ;)
Daca te mai suna ma-sa, spune-i ca tocmai tre' sa iesi din casa si ca, din pacate :P , n-ai nici 20 sec la dispozitie pt. ea. Daca-i faci chestia asta de cateva ori, se lasa ea de dat telefoane. Iar in rest...ia spune-ne tu noua exact de ce suferi (dupa el, asta am priceput, dar dupa ce la el. De ex: dupa cum te mangaia nu stiu unde cand tu iti beai cafeaua :P ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna! Kalua stii care e treaba?? ca dupa c ete desparti....iti aduci aminte motivul pt care ai ript-o dar numai momentele placute din relatie si de fericire maxima. si te gandesti ce bine era....si mori de ciuda ca nu le mai poti avea!!! :-*
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hohote: :hohote: :hohote: :hohote:
no hai mandro ca m-ai facut sa si rad...auzi la ea..mi-s prea buna pt. lumea asta...hahahaa... mi-s pe naiba...cine stie ce naiba am facut intr-o viata anterioara de trebuie sa trag acu ponoasle...hahahaaaaa.... de ce sufar??? ca el era cel mai aproape de idealul meu masculin...si cum intotdeauna am fost o idealista...c'est la vie :ametit: doi la mana...mi-s prea pasionala, recunosc...degeaba am o relatie linistita cu un om bun, destept, frumos..etc..etc...daca nu exista pasiune il parasesc fara nici un regret... io mi-s d-aia cu pasiunea si sexul in sange, ce draq sa fac...iar el era exact ca mine... doi nebuni...asta suntem... pe de alta parte a intervenit si ratiunea.....disperarea varstei de 30... toate cunostintele mele au familii, copii..iar pe mine ma agata masculii de 17 ani prin cluburi, la draq de viata.... e adevarat ca nu-mi arat deloc varsta fizic iar daca ma apuc sa ma copilaresc zici ca am 15 ani, futu-i......dar vreau si io liniste sufleteasca, in puii mei... m-am saturat de agatamente, de intalniri, de aventuri...vreau stabilitate...dar vreau si pasiune... concluzia: vreau imposibilul..... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce te mai inteleg! :) Dar pt. ca oamenii sunt diferiti, chiar daca vei avea parte de unul chiar mai pasional decat exul, nu va fi la fel.
Probabil asta-i la tine, varsta, si panica de a nu mai gasi ceea ce vrei si ce-ti trebuie pe linia sentimentala. Si asa ceva nu poti forta, nu poti gasi pe cineva chiar daca cauti. Da' sa plangi un dobitoc care nu stie/nu poate sa te aprecieze, mai mare rusinea! Si stii ceva? Tot vad perechi care se gasesc si la 50 de ani si traiesc niste povesti de amor de care altii nu au parte nici la 20 de ani! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:41 AM |
|