![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
carmelia, am trecut si eu prin ce treci , stiu ca e iadul pe pamant...iti doresc din tot sufletul sa gasesti cumva binele, orice ar insemna asta pentru tine
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
daca nu vrei sa mai ia legatura cu tine, schimba-ti numarul.. dispari fara urma.
tu stii mai bine, tu esti cea care ar trebui sa hotarasca odata pt totdeauna. :pupaceala: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mda...teoretic stiu ce trebuie sa fac, dar nu-mi vine...pe bune ca n-am chef decat de stat cu ochii beliti in pereti... si as schimba orice in viata mea...si job-ul, si orasul si totul...dar in ciuda faptului ca intotdeauna am fost o temerara...acum mi-e frica de orice schimbare.... vijelie, mama...nu ma dai o tura cu motoru ca sigur o sa-mi treaca...cel putin pe moment :D carmelito, sa dea dracii ca ti-as da o tura. cred ca uiti de tot, si, cand oi opri te inchini si vezi viata altfel, chiar daca-ti tremura chilotii de frica. stii tu ce-ti zici cand vezi pe diplay acolo 195? "daca scap de nebunu' asta, imi refac viata" dupa aia o fac o tura si pe albinutza. tu-i soarili ma-sii daca nu mi-oi deschide cabinet de psiho-terapie. care-mi udati saua, pret dublu. ochii pe stiri, la accidente. sa nu moara don' doctor. baaaaaaaaaaaaaaaaaaahh, viata nu incepe cu ei, nici nu se termina cu ei. carmelio, normal mama ca dac-ai pus-o cu unu, ala nu face ca rapasatu' pai raposatu' te-a format, ala stia sa te invarta intr-un fel si tu te-ai obisnuit asa. cum naiba vrei ca un boboc dupa strada sa stie ce-ti place tie? dati barbatilor o importanta mai mare decat ar trebui s-o dati. si la un moment dat pe ei ii deranjati cu procentul asta urias de atentie. apoi, va da un sut in pardon, sau se poarta urat cu voi, iar voi v-ati creat universul DOAR in jurul lor. va treziti ca robinson crusoe in "cast away", ba chiar mai rau, chiar fara insula. construiti-va nene si voi insula voastra. nu va mai aruncati asa tare in fata. prietenii vostrii, hobbiurile voastre, cariera, colegii, LA CARE SA NU RENUNTATI DE DRAGUL LOR. nu le place? hehe, atunci ii atatati mai mult, cand nu le mai dati atata importanta. plus ca in felul asta aveti tot timpul un backup. cade cariera ramane el, cade el raman hobbies-urile si cariera, colegii, uite "elady" de ex. ceea ce zic eu e valabil si-n casnicii. eu iti propun sa schimbi fato, cat mai mult, si-nca ceva. orice barbat nou, nu-l mai compara. nu se poate compara 2 zile cu 4 ani, intelege, trebuie luat de la inceput, nu de unde ai ramas cu ex-ul. aia e cea mai mare greseala, comparatia ti-l ridica pe fost, la rang de zeu, si al dracu sa fiu, e extrem de gresit |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
numa tampenii spui vijelie....
hellooooo am 30 de ani si peste 20 de masculi cu care m-am culcat...am cariera mea, am banii mei, am casa mea, am prietenii mei...dar n-am ce-mi doresc cel mai mult.... tu chiar crezi ca exul m-a format pe mine si d-aia stau si bocesc acu??? heheheeee.... apoi recunosc ca mi-s si foarte pretentioasa...dar sa fim seriosi, fratilor...cand ajungi la un anumit nivel, nu mai poti cobori stacheta veci... oamenii trebuie sa evolueze, nu sa involueze...inclusiv din acest punct de vedere... la unii nu le convine ca mi-s prea desteapta..la altii ca atrag barbatii..altii draq mai stie ce au...majoritatea se simt complexati in prezenta mea, la naiba... el a fost prietenul meu cel mai bun 13 ani...apoi marea mea dragoste.....el ma stia...el ma accepta si cu rele...dar mai ales cu bune....el nu fugea de mine, cel putin teoretic... pe bune ca nu-mi gasesc pe nimeni cu toate ca am coada de ei la usile mele. unii se uita doar la fizic, altii la dracu stie ce..altii ma vad prea independenta...in puii mei..ce sa fac, mey??? sa fac pe tampita, sa ma umilesc???...sa depind de ei??? ce dracu sa fac??? io nu pot, mama...am muncit mult sa devin ceea ce mi-s azi si mi-s mandra de ceea ce sunt...mi-s o perfectionista din toate punctele de vedere..e defect??? bag sama ca e... in orice caz am ajuns la concluzia ca masculii is batuti in cap.... doi la mana...nu m-am culcat cu nimeni intre timp...de ce nu citesti cum trebuie, vijelie??? am zis ca acea mica aventura, fara tente sexuale s-a lasat cu suferinte din alt punct de vedere... P.S: zi, mama....cand ma dai cu motoru ca stiu senzatia (doar ti-am zis ca ador motoarele ;) ) si nu cred ca se va mai intampla vreodata sa ma pisulesc pe mine. chestia asta am facut-o cand m-am aruncat in cap cu coarda in viena :D...si daaaaaaaaaaa....m-am pisat pe mine la propriu :hohote: :hohote: :hohote: |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
beyyyyyyyyyyyyy...azi-noapte cred ca m-o sunat razvan...
m-o sunat cineva azi-noapte de m-o tampit de pe numar ascuns. suna, raspundeam si cum imi auzea vocea inchidea... auzeam in fundal muzica dar nu reuseam sa deslusesc nimic...ma rog...si m-or apucat toti dracii ca pe la 3 dimineata i-am tras niste injuraturi mai rau ca la usa cortului, indiferent cine ar fi fost... am crezut ca-i gipsul dupa ce i-am dat viteza, dar tocmai mi-o zis ca el nu face faze din astea si nu stiu ce sa mai cred... razvan o mai facut faze din astea...dar de ce dracu sa ma sune dupa 2 luni din ora in ora si sa inchida???... infantilul *** >:( >:( >:( editat de fortelady carmelush, usor cu expresiile tari, ne ia Diana de urechi 8) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
nebuno,
ar trebui sa fii mandra ca fug barbatii de tine. esti prea tare pentru majoritatea. ha ha ha. cum dracu sa stea cu tine cand ii bagi sub masa cand deschizi gura? o sa revin mai tarziu. si daca zici c-ai bani, ia-ti dracului odata carnetul ala, apoi cumparati motorul si bucura-te de viata. sa dai din cur dupa ce-i depasesti. mingea la tine. telefonul scoate-l din priza dupa 10 noaptea. nimic nu-i mai enervant decat sa nu-ti raspunda cineva. nu-i face jocul, da-l in gatu ma-sii |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu esti zdravan la cap, copile...hahahaaa...
1. razi tu harap-alb dar sa mor ca nu mai stiu ce sa fac...si nu fug imediat de mine...la inceput is fascinati..apoi, draq stie ce se intampla...sau le dau io viteza ca ma plictisesc sau...incep sa iubesc si devin dependenta de acea persoana :'( exista si o mare contradictie la mine...la cat de independenta mi-s in general, la fel de dependenta devin cand iubesc...ufffff... 2. n-am carnet ca la 18 ani am zburat cu masina direct in rau..asa ca am ramas cu pitici pe creier... io mi-s pericol public si ca pieton ( m-au luat masinile pe bot de cel putin 5 ori), daramite ca sofer...isuse cristoase...la cat de dusa mi-s cred ca pe toti i-as lua pe bot... 3. mobilul nu mi-l pot inchide ca inca nu mi-am bagat fixul acasa si ai mei trebuie sa ma gaseasca in orice moment daca se intampla ceva...ma rog..am io o pasarica sa nu li se intample ceva si sa nu fiu acolo sa-i ajut... dar sa mor ca daca se mai intampla...imi schimb numarul... |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
beyyy ma enervati...sa deviem de la topic nu-i bine, sa ma descarc cand ma apuca, nu-i bine...
ce puii mei ca devine sacaitor pana la urma.... asta imi placea pe eva...ca era exact ca si-n realitate.. fiti bune si nu transformati forumul asta intr-unul banal... io nu ma abtin niciodata....intotdeauna zic exact ce-mi vine, cu ce expresie ma taie pe mine capu... n-am jignit pe nimeni...n-am atacat pe nimeni...ce puii mei.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Ei carmelia, paunul fara pene ( scosu-le-ai cu penseta??? :P) s-o fi tot plimbat pe forum pe eva si cand a vazut ca nu prea esti pe acolo s-a gandit ca iti merge bine, ia sa te "intoarca" nitel. Nu-l baga in seama. Trece.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
crezi flori??? crezi ca m-o fi cautat pe eva??? ma cam indoiesc...oricum nici ala de aseara nu cred ca-i el...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:41 AM |
|