IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> nu-mi revin nicicum!
dmona
post Dec 12 2005, 02:46 PM
Post #71

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

Pupici, fetelor...mai inscris si eu ieri... :-*

Carmelia, cam tot ce as putea sa-ti zic, ti-au zis fetele care au scris inainte mea.... si nu vreau sa repet. O sa treaca...schimba-ti nr de mobil. cand iti iei fix, nu-l da persoanelor care pot avea legatura cu el. Mai intalneste-te cu fetele....timpul vindeca orice rana.

Offtopic (Diana, nu ma certa :P): florrina, nu le aduci pe fetele de la "regim de slabire, cine e cu mine" pe forumul asta?  :)
Go to the top of the page

+Quote Post
carmelia
post Dec 12 2005, 02:53 PM
Post #72

Musafir

mona, iubita...na un mozol de la mine  :-*  :-*  :-*  :-*..etc..etc..adica cate vrei tu  :)

+Quote Post
florrina
post Dec 12 2005, 03:02 PM
Post #73

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 55

carme, mai mult ca sigur el era. Si ca citeste eva, sunt la fel de sigura.
offtopic: dmona le aduc, cum nu :)

+Quote Post
carmelia
post Dec 12 2005, 03:26 PM
Post #74

Musafir

ar fi bine sa fi fost el ca l-am bagat in BIIIP ma-sii cu cea mai dura voce, na....

Carme, intelegem ca esti suparata, sintem alaturi de tine, dar pune si tu un BIIIP cind te maninca degetele.

+Quote Post
dmona
post Dec 12 2005, 03:31 PM
Post #75

Dependent

carme, pupici, multi, multi  :-* :-* ;)
si ai grija de tine!

+Quote Post
carmelia
post Dec 12 2005, 03:35 PM
Post #76

Musafir

aha...am grija de nu mai pot...
iar m-au apucat toti dracii....ufffffffffffff...

aseara am ajuns acasa rupta de beata de la vara-mea si asa-mi venea sa ma duc pe la el....

dar de azi-dimineata m-am apucat de vitamine si o sa ma duc si la sala si-mi bag picioarele in toti si toate...

+Quote Post
dmona
post Dec 12 2005, 03:40 PM
Post #77

Dependent

pai o chestie din asta, extra-serviciu, chiar ajuta...o sala, un curs ceva, intalniri cu fetele...
Ia du-te la sala cu Idd..ca asa scria acum vreo 2-3 pagini. Nu te mai gandi acum la baieti...ca e un pic fortat...acum este important sa-ti revii, sa-ti aerisesti creierii....
E o perioada grea, dar trecatoare.

+Quote Post
angeldust
post Dec 12 2005, 04:47 PM
Post #78

Musafir

Ca o fost ca n-o fost el ideea e ca tu iti doresti sa fi fost el si no ,io nu stiu ce sa mai zic.
Io zic sa mergi in puii mei odata la el si vezi ce se intampla ca asa numa ifi freci nervii ca vad cu nici o sansa sa iti treaca de curand.

+Quote Post
carmelia
post Dec 12 2005, 04:57 PM
Post #79

Musafir

io?????????? la el???? never nu ma mai umilesc in fata nimanui...si sa stiu ca mor de durere...

+Quote Post
Tsunami
post Dec 12 2005, 04:58 PM
Post #80

Musafir

nu esti zdravan la cap, copile...hahahaaa...

1. razi tu harap-alb dar sa mor ca nu mai stiu ce sa fac...si nu fug imediat de mine...la inceput is fascinati..apoi, draq stie ce se intampla...sau le dau io viteza ca ma plictisesc sau...incep sa iubesc si devin dependenta de acea persoana  :'(
exista si o mare contradictie la mine...la cat de independenta mi-s in general, la fel de dependenta devin cand iubesc...ufffff...
2. n-am carnet ca la 18 ani am zburat cu masina direct in rau..asa ca am ramas cu pitici pe creier...
io mi-s pericol public si ca pieton ( m-au luat masinile pe bot de cel putin 5 ori), daramite ca sofer...isuse cristoase...la cat de dusa mi-s cred ca pe toti i-as lua pe bot...
3. mobilul nu mi-l pot inchide ca inca nu mi-am bagat fixul acasa si ai mei trebuie sa ma gaseasca in orice moment daca se intampla ceva...ma rog..am io o pasarica sa nu li se intample ceva si sa nu fiu acolo sa-i ajut...
dar sa mor ca daca se mai intampla...imi schimb numarul...

pai intai imi zici ca esti cea mai tare din parcare, apoi tremuri ca musca ca ai vazut tu un film in care o masina a avut pana de cauciuc.

eu ce-ti zisei?
SCHIMBA TOTUL. in asta intrii si tu. ti-e frica? ha ha ha ha, cum dracu sa-ti fie tie frica? cu ce dracu doamne iarta-ma sunt eu mai dotat ca alerg cu motocicleta ca un bezmetic, cu masina nu mai vorbesc (apropo am "batut" estimarea gps-ului ieri cu 62 de minute pe 170km distanta). cu ce esti făi tu mai prejos, ca m-ai enervat acum, decat idiotii astia care habar nu au cu ce se mananca soseaua dar ei sunt mari automobilisti?
si? ce ti s-ar putea intampla? chiar asa preferi sa mori la 90 de ani fara sa cunosti senzatia? ia citeste ce scriu io in semnatura mea. si nici eu n-am 18 ani. dar de la 17 ani fac cam tot ce-mi trece prin minte. i-uite ca n-am murit. si chiar dac-o fi sa ma vezi in cutie de lemn la stiri, sa stii ca nu-mi pare rau. crezi ca mie mi se rupe daca vine cineva la inmormantarea mea? makes no fucking difference to me. cine vrea sa ma vada s-o faca atunci cand pot sa rad, atunci cand ne putem bate, injura, alerga pe strazi sau pe sosele.
ia-ti carnet, masina, ia-ti motocicleta si hai sa te-nvat ce inseamna viata. iarna asta ce faci? sus pe schiuri. ia-ti 3-4 lectii de ski. da dracului drumul la robinetul ala cu adrenalina. o sa razi de perioada asta. n-o sa-ti vina sa crezi cum ai putut sta inchisa si sa te inchini numa la unu' care nu c-ar fi zeu, nici macar ingerash sau om nu se poate califica. si sa vezi mancati-as ce baieti faini cunosti. la volan, pe sea, pe partie. adevarati, nu manechine care-si fac pedichiura si se parfumeaza sa poata da de 3 ori din fund la discoteca. nu la discoteca se face o relatie de lunga durata. p-aia ti-i sperii numai daca stranut. aia se bat cu mine la cate bauturi rezist. iti zic de pe-acum. o bere dac-o beau pe stomacul gol ma ameteste. nu mi se rupe mie ca un manechin d-asta bea o lada. las' sa bea, sa invarta economia, nu-i treaba mea.

hai ca ma duc la munca ca ma dau astia afara cu tine. si daca ma dau afara din cauza ta sa dea dracu de nu te sun din 10 in 10 minute in fiecare noapte.
anunta-ma cand te hotarasti sa te-nscrii la scoala

pa

cezar

+Quote Post

33 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 08:21 AM