![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi vijelie...esti total, mey..hahahaa...
ca si toti barbatii astia, de fapt...nu va vedeti decat lungul nasului... de psihologie si dedesupturi nici gand.... bey copile...stiu ce-i aia sa traiesti riscant...stiu ce-i aia nebunie, stiu ce-i aia adrenalina.... cu doua posturi inainte iti spuneam c-am sarit cu coarda in cap...skiez de la 4 ani in viteza nebuna, ma arunc de fiecare data cand am ocazia de pe corabia de la costinesti, am cazut de la etajul III ramanand cu maini si picioare rupte, ani de zile am fost suspecta de cancer ai mei asteptant din clipa in clipa sa dau ortu popii...si numai io stiu cum am reusit sa-mi bag picioarele in toti doctorii si sa traiesc si-n ziua de azi (si toate astea cu zambetu pe buze ca sa nu moara si maica-mea de durere).... dar recunosc, mey... mi-e frica de suferinta...a mea sau a celor la care tin... nu-mi spune tu ce inseamna sa traiesti pe muchie de cutit... tu nu-ntelegi ca acum trebuie sa ma asez la casa mea, mey si sa fac copii...nu sa alerg de nebuna pe-un motor? asta-i problema mea...vreau pasiune dar vreau si stabilitate... ma indoiesc ca daca ai avea copii ai mai merge ca bezmeticul si inconstientul pe-un motor...nu de alta dar atunci depind altii de tine si nu-ti permiti sa-ti mai pui viata in pericol... vezi ce inseamna maturizarea??? schimbare...de mine depind ai mei...vreau sa depinda si un copil de mine si o familie si etc..etc... asta trebuie sa fie la mine schimbarea in aceste momente...sa am familia mea, dracului...nu sa alerg de nebuna pe drumuri si sa ma trezesc intr-un pom, ai mei ramand pe drumuri dup-aia... acu vezi de ce nu-mi iau carnet??? nu ca mi s-ar putea intampla mie ceva...ci celui de langa mine...pt. ca io mi-s prea fricoasa sa nu ma gandesc la cei pe care-i iubesc ca depind de mine... asa ca...fii baiat gigel si nu-mi da mie lectii de viata ca io zburam cu skiurile cand te jucai tu cu puta-n balta...si o fac si-acum, dar mai cu cap... si nu ma dau mare si tare...nu mi-s decat o femeie cu sentimente, emotii si slabiciuni...fapt ce l-am negat ani de zile.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
carme
ideea era sa faci naibii ceva, care sa-ti ia gandurile pe care le ai! d`asta iti spunea tsunami sa te apuci de sofat sau de skiat! nu s-o faci ca sa-ti frangi gatul intr-un pom! bun vrei pasiune si stabilitate! fata draga...casatoria duce la moartea pasiuniiii. si sa nu indrazneasca cineva sa ma contrazica! dar sa presupunem, prin absurd, ca ai putea sa le ai pe amandoua (cu toate ca revin-singurul mod de a le avea pe amandoua este: stabilitate de la sot si pasiune de la amant-sorry, nu ma pot abtine). la modul cum gandesti acum crezi ca ai vre-o sansa? stiiiiiii ce-mi vine sa-ti fac? ipotetic vorbind? sa-mi bag mainile in parul tau si sa te "ciufulesc" un pic, eventual sa te dau si cu moaca de masa de vre-o cateva ori! ca sa te trezesc naibi la viata! sa te fac sa renunti la starea de cadavru ambulant in care te complaci! daca sunt prea dura, scuzele le vei primi mai tarziu cand vei putea sa le setezi. ce nu intelegi! toti oameni care ti-au scris, si aici si pe eva, au incercat, in felul lor, sa te ajute, asa cum s-a priceput fiecare. cu sugesti, povestiri din experienta lor, glume. dar tu nu si nu. o tiiii naibi pe a ta. foarte bine. nimeni nu te impiedica sa-ti strigi suferinta! poate chiar este indicat sa faci asa si nimeni (nici macar eu-sper sa nu intelegi naibiii altceva) nu te va impiedica. dar cand ragusesti naibii de atata strigat poate incepi sa deschizi ochii si sa intelegi ca nimeni, da nimeni pe lumea asta nu este de neinlocuit. nici macar razvan asta. cu atat mai mult el. si nimeni si nimic nu merita atata suferinta! la naiba carme! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Carmelia ... you got a very good point there ... cand ai viata cuiva in maini nu-ti poti permite sa risti doar pt ca altfel nu simti ca traiesti ....
Tsunnami are dreptate cand spune ca-ti TREBUIE SCHIMBARE ..... acum vad ca Ella a facut suma .... :aplauze: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tu nu-ntelegi ca acum trebuie sa ma asez la casa mea, mey si sa fac copii...nu sa alerg de nebuna pe-un motor? asta-i problema mea...vreau pasiune dar vreau si stabilitate... mda, parca si mama vorbeste asa. ei, ce vrei? eu refuz sa imbatranesc. iar pe motor merg din pasiune. ca si cu masina. si numerg tot timpul ca idiotul. n-am avut nici un radar in ultimii 5 ani. dar stiu cand sa merg tare si cand nu. de pe mototul asta inca n-am cazut. trebuie si pasiunea sa fie facuta cu cap soro. iar cu exemplul ca nu-mi iau carnet ca ma gandesc la cei care depind de mine... m-ai lasat fara cuvinte. si taica-meu se gandea la cei care depind de el si totusi a murit cand aveam eu 13 ani si sora-mea 12. cred ca nu s-a gandit suficient si si-a permis sa aiba cancer. mai stiu femei care au ravnit la ceea ce ravnesti tu si poarta ochelari mari de soare mai tot timpul. stii cum sfarsesc? zici sa nu-ti dau lectii de viata. okay, ma opresc. dar sa-ti mai spun o chestie. omul potrivit nu se intalneste intre 29 de ani si 2 luni si 29 de ani si 4 luni. el vine cand vine. iar pentru tine e clar ca nu-ti trebuie unul de discoteca. vrei sa-l gasesti? cauta-l unde se distreaza, cauta-l unde ti-ar place tie ca EL sa se distreze, sa munceasca. QUOTE ma indoiesc ca daca ai avea copii ai mai merge ca bezmeticul si inconstientul pe-un motor...nu de alta dar atunci depind altii de tine si nu-ti permiti sa-ti mai pui viata in pericol... vezi ce inseamna maturizarea??? schimbare...de mine depind ai mei...vreau sa depinda si un copil de mine si o familie si etc..etc... da, ai dreptate, n-am copii. majoritatea ma considera ca merg ca bezmeticul, la servici imi spun astia "the widowmaker" si totusi in multi ani de condus, chiar si-n raliuri, n-am omorat nici cel putin un animal. n-am avut carnet suspendat, n-am avut decat un radar luat fortzat. cum iti explici asta? nu m-ar schimba in modul asta un copil. n-as renunta la motocicleta sau la stilul meu de mers. si-asta pentru ca o fac cu responsabilitate, cu respect pentru ceilalti care sunt mai putin dotati. nu ti-am cerut sa distrugi flora cu motocicleta. ia-o incet. la fel cu masina. nu e mai periculos decat cu tramvaiul. fa-o insa destept. invata, nu te arunca mai mult decat poti, o sa vina si timpul tau. ti-am cerut sa te schimbi. ti-am cerut sa-ti orientezi atentia si catre altceva care te-ar face fericita si care depinde exclusiv de tine, ceva care te-ar face mai independenta, caci ai cerut ajutor. daca ti se scoala sa te duci la mare, te urci in masina ta si mergi la mare, sau in ungaria, sau unde vrea muschii tai. daca tu vrei schimbarea sa fie in intemeierea unei familii, cu toate ca nu primesti lectii, i got news 4 u. pentru asta trebuie sa ai omul potrivit langa tine. si nu mai depinde numai de tine. nu e o motocicleta ci un sistem care trebuie sa-ti sufle-n fund asa cum iti place tie. asta poate nu-l gasesti acum, sau poate esti inclinata catre compromisuri. nu ma intereseaza pe mine. eu zic sa-l cauti acolo unde crezi ca-l gasesti, si poate te ajuta sfatul meu. nu-i spune din prima ca tu cauti pe cineva cu care sa te casatoresti maine si sa ai copii poimaine, caci asta ori iti inchide usa, ori isi traieste viata altundeva decat in mijlocul familiei. QUOTE asa ca...fii baiat gigel si nu-mi da mie lectii de viata ca io zburam cu skiurile cand te jucai tu cu puta-n balta... n-as paria pe chestia asta, dar nu vad ce importanta ar avea. esti de parere ca numai varsta ar aduce mai multa intelepciune? mersi ella |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sunt oameni care nu trec intr-o viata prin cate am trecut eu pana la 30 ani, am avut parte de rautatea oamenilor asa ... din plin.. . portii cu galeata daca vreti.... la un moment dat am crezut ca sunt blestemata ..... dar roata s-a intors si acum e bine....
roata se intoarce INTOTDEAUNA si dupa ploaie iese intotdeauna soarele (mai devreme sau mai tarziu) ... Carmelia plansul ajuta iar cei care ti-au dat sfaturi aici ti le-au dat cu prietenie .... n-avem de unde sa le stim pe toate in viata ... putem in schimb sa invatam. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mai bine sa ne felicitam ca nu ne revenim nicium: e plina lumea de oameni insipizi, care nu simt asa ceva niciodata. Nu stiu de unde si cum, dar trebuie sa gasim energia sau intelepciunea de a ne asuma si bucuriile si durerile. Fiindca e tare scurta viata ca sa o mai scurtam si noi, umpland-o de plictiseala ::).
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata dragilor,
stiu, mey ca vreti sa ma ajutati sa scap de starile astea si va multumesc enorm de mult....doar ca este pt. prima oara in viata mea cand nu reusesc. si nu cred ca este vorba de razvan, daca stau bine si ma gandesc....este vorba de toti ultimii 10 ani din viata mea care m-au adus unde am ajuns... la mine e o problema exclusiv legata de mine, de ceea ce gandesc, de ceea ce simt.... vijelie dragule...nu caut barbat...poate chiar o sa ti se para ca ma contrazic dar pe bune ca nu caut un barbat cu care sa ma marit. am zeci de astia in jurul meu si culmea....chiar si buni de asa ceva...responsabili, protectori..etc...etc...exact ceea ce nu avea razvan. dar pasiunea??? unde o sa ramana pasiunea? intr-un amant, vorba ellei??? io nu fac asa ceva, fratilor ca daca ajung sa ma marit cu unu si sa-mi mai trag si-un amant se duc dracului toate principiile si idealurile mele pe apa sambetei si atunci chiar c-o sa ma sinucid ca si matusa-mea la 35 de ani... in ultimii 10 ani am avut o viata de tot cacatul...numa prin spitale am umblat, numa diagnostice fatale am primit, numa suferinte in jurul meu. eu am ajuns foarte puternica psihic din cauza durerilor, dar un singur lucru m-a tinut in viata...d-zeu si speranta ca intr-o zi am sa-mi gasesc linistea in familia aia pe care mi-am dorit-o mereu. si acum 4 ani am inceput ceva cu cel mai bun prieten al meu in ideea ca daca a fost capabil 13 ani ca si prieten sa vina la mine la orice ora din zi si din noapte cand aveam nevoie...ca si iubit va fi muuult mai bine... daaa...a fost o pasiune de neimaginat....e o pasiune peste care nu pot trece si stiu ca si el sufera....stiu asta.... uite...azi-noapte iarasi n-am dormit...iarasi m-am imbatat ca o idioata ce mi-s... a venit vara-mea la mine si cum de cateva zile imi spune sufletul ca el nu e bine...am pus-o sa-l sune sa ma linistesc. l-a sunat, chipurile sa-i dea un numar de telefon de la un prieten de-al lui care vinde parfumuri si din vorba in vorba a scos de la el faptul ca sufera ca un caine...ca moare de dorul meu...ca ma va iubi toata viata...ca bla..bla..bla.. era trist, era distrus, era varza...exact asa cum mi-s si io...si ce face?? sta si sufara exact ca si mine...sta la dracu in praznic si nu face altceva decat sa lupte cu el insusi sa ma uite. exact ca si mine se chinuie si lupta cu el insusi.... si nu va reusi...stiu asta... o pus-o naiba pe vara-mea sa-i recunosca ca nici mie nu mi-e bine, cu toate ca bat toate cluburile...si cand i-o zis sa lase naiba orgoliile si sa lupte pt. dragostea noastra...stiti ce o facut??? i-o trimis un mesaj cu: SA AI GRIJA DE EA!!!! no...dracu il mai intelege si pe asta...tot timpul o facut asa...din gura ma iubea si cand era ceva de facut...la dracuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... dar mai bine c-o fost asa ca nu mai am nervi de inceputuri si sfarsituri si puii mei.... pe de alta parte ma simt ca dracu si din cauza aluia cu care am avut mica aia aventura, sau ce naiba o mai fi si asta. asa am patit toata viata mea cu barbatii astia....asa sunteti voi, mey vijelie... cine naiba m-o fi pus sa ies si cu asta, sa vorbim cate luna si in stele, sa-l fac sa se indragosteasca de mine cand stiam clar ca nu mi-s capabila de asa ceva acum. ...offff d-zeule...cum naiba sa nu sufar in viata cand si io chinui la randul meu sufletele nevinovatilor??? asta om la 33 de ani, divortat dupa 12 ani de relatie ( 6 ca prieteni si 6 casatoriti), de cativa ani singur...imi trimite mesaje ca ma iubeste si stiu sigur ca asa simte ca de aia am si intins-o cand am simtit ca tipu se implica.....isuse cristiase ca-mi vine sa ma arunc direct in cap de la etaj.... asa sunt toti barbatii, la naiba...la inceput is disperati dupa mine...toti se indragostesc...dupa care aleg si io pe unul rational..adica sa ma atraga fizic, sa fie destept, sa aibe cariera..sa nu-mi fie inferior din nici un punct de vedere...si dupa ani de zile de iubire, lupta cu viata, cu toti cei din jur, cu tot pamantul..sa nu stie sa aprecieze, sa faca numa tampenii care sa-mi distruga increderea in iubire, in relatie, in el, in tot ce-i frumos pe lumea asta.....si sa stea sa sufere departe de mine, chinuindu-ma si pe mine in egala masura... doamneeeeeeeeeeeeeee d-zeuleeeeeeeeeeeeeee ce-i cu lumea asta????????????????? am ajuns la concluzia ca sistemul meu de valori e varza...ca tot ce am crezut despre iubirea aia care tine toata viata, despre curaj, despre lupta, despre omenie, despre dracu mai stie ce am io pe creier...nu-s decat minciuni...minciuni ale lumii asteia de cacat!!!!! nu pot fi altrfel...nu pot gandi altfel...nu pot, oricat as incerca sa nu mai fiu idealista nu reusesc pt. ca nu mi-s cladita decat sa simt, sa gandesc, sa traiesc asa..chiar daca doar intr-o poveste imaginara... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Offf, Carme, tu inca il mai vrei inapoi si de-aia nu poti trece de starea asta. Orice ti-a facut nu te-a ranit atat de tare incat sa-ti stearga iubirea din suflet. Paharul tau inca nu e plin, ai mai putea inghiti multe pana sa spui cu-adevarat stop. Ce faci tu acum e doar o incarcare a bateriilor, sa vezi cat de rau iti e fara el ca sa prinzi putere si sa-l vrei inapoi, s-o iei de la capat.
Eu incerc sa fiu precauta, dar pana la urma tot dupa istincte ne luam. 9 ani a durat pana s-a umplut paharul meu si uite cu ce sechele am ramas. Asa ca du-te si umple-ti paharul ca sa scapi mai repede. |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caprita, pricepe odata ca nimeni nu depinde de tine: nici muma-ta, nici iubitu-to, nici cochilul ala pe care il vrei. Si nici tu nu depinzi de nimeni. Fiecare e dator pentru sine, fiecare e suma propriilor sale optiuni. Fiecare isi alege ce vrea sa fie, fiecare e seful neuronilor sai. Realizezi ca mintea ta e in corpul tau? Trimite-i odata un sms ca-l iubesti, ce vezi umilitor in a iubi? De ce te negi, negandu-ti sentimentele? Ti-am zis ca pun pariu pe ce vrei tu ca ala e varza dupa tine si nu m-ai crezut. Aveti nevoie unul de altul, marea iubire care e o potrivire a bolilor de cap. Foarte bine, puteti fi fericiti. Ati trecut printr-o formatare grea, v-ati reciclat unul pentru altul, sa ne inviti la nunta, pariu pe ce vrei tu.
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
offfff d-zeule cat adevar ai grait bianka....
am renunat ca m-am convins ca indiferent cat de bine si liniste este intre noi tot ajunge sa minta...si am zis gataaaaaaaaaa.... a fost o decizie impulsiva bazata pe orgoliul meu cat casa poporului ca merit mai mult de la un barbat decat pusiune si minciuna....dar de fapt si la urma urmei...cred ca as accepta orice din partea lui dupa ce ar trece furia.... mi-s ciudata rau... de ce el??? de ce cu altii n-am facut nici un compromis si cu el mi-am distrus personalitatea la cate compromisuri am facut...si mai grav e ca tot nu renunt.... am innebunit de tot, asta-i clar....ce anume mi-a declansat nebunia asta??? nici io nu stiu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:17 AM |
|