![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mercic de improspatarea memoriei :)
ank, e 21 adaug cypress hill |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
ce e 21??
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
data din calendar :)
acum mi-am dat si eu seama ca in calendar e 2006 si nu 1999. :P in fine, sunt cu aproximatie 55-60 formatii mentionate... fructele galbene si zambarete cred ca sunt bon jovi... si am vazut-o si pe jewel langa lazi |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ciresico trimite-mi si mie lista cu formatiile pe mail :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
pai e acasa :P
dar daca ai rabdare incerc sa le adun iar... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu, nu, cand ajungi :-*
unde e THE DOORS ??? ::) |
|
|
![]()
|
|
pai eu cred ca sunt placile alea colorate din spatele tipelor care se pupa, la semafor...
nu stiu sigur, ca asta invi a spus-o :P |
|
|
![]()
|
|
parca sunt niste placi ca niste usi colorate :-X
me loves the doors :inloove: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
serios acum. singura care stie raspunsurile e angeldust. ea nu mai posteaza aici din cate am inteles, deci noi jucam degeaba :)
|
|
|
![]()
|
|
pai erau si raspunsurile la link-ul ala din academie, ca eu n-am intrat ???
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:54 PM |
|