IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Bye, bye Tsunami
Cleo
post Jan 31 2006, 06:03 PM
Post #11

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

tsunami che pasa  ???  :'( .... sincer eu am recitit de 3 ori ce s-a scris acolo si nu vad sa fi sarit cineva peste cal. Cred ca si off topicurile ar trebui permise intr-o oarecare masura mai ales la subiecte unde e loc de asa ceva.

Daca toate discutiile se vor limita la "s-au ouat gainile?" raspuns "da" si daca mai zici si "ieri pe la pranz" esti tras de urechi cred ca o sa devina plictisitor.

Eu l-am invitat pe Tsunami pe forumul asta si chiar daca sunt chestii pe care le vedem diferit (ca doar de-aia ne adunam aici, sa povestim ) nu cred ca trebuia "penalizat" prin atatea observatii incat sa simta ca e timpul sa o ia din loc .

mie imi pare rau .....

PS si eu am avut post sters (nici pana-n ziua de azi nu stiu de ce) si am fost si "urecheata" asa ca nu esti singurul ....  chestia este ca sunt prea multe persoane aici care imi plac foarte mult asa ca nu renunt cu una cu doua la elady.  :-* ... pt mine este o sursa de umor si de buna dispozitie si chiar ma simt intre prieteni aici. DIXIT
Go to the top of the page

+Quote Post
Mistaco
post Jan 31 2006, 06:12 PM
Post #12

Musafir

Ba tsumi' bay, ce insamna asta bay, pai tu pleci cind "ai tu chef"!!
Sincer nu am fost atent la toate postarile tale, sa ma ierte cel de sus insa de exemplu ce farmec ar avea unele bancuri fara sa le spui pe direct????????? Si totusi eu sunt de parere ca este bine sa te adresezi cu intrebarile de rigoare, macar pentru lamurirea ta personala si cere si exemplificari!!!?????
oricum eu sunt de parere ca contradictia este mama progresului!!!
[move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move]

+Quote Post
invisible
post Jan 31 2006, 06:24 PM
Post #13

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Fortelady stie cel mai bine, cine este principalul aparator al offtopismelor pe acest forum. Dar daca primesti o sesizare, cu niste baze reale (aici nu se ia in calcul nimic exterior acelui topic - nu conteaza ce discutii au persoanele respective pe alte topicuri), trebuie actionat.
Mie personal nu mi-ar face placere sa vin pe un forum unde orice lucru este controlat si nici un offtopicism nu este permis, si acest lucru nu se va intampla aici, in niste limite acceptabile care nu face nici un user sa se simta jignit sau ofensat. Daca o persoana insa se simte atinsa personal de anumite posturi, are doua optiuni, ori sa se ia la cearta cu ceilalti, ori sa le raporteze echipei de moderare, care este obligata sa ia masuri de remediere a situatiei.
Repet, mie personal mi-ar parea enorm de rau ca Tsunami sa plece din cauza unei actiuni a mea, si mi-as dori sa il vad aici inapoi, insa daca vreodata se va ivi o situatie asemanatoare, voi actiona la fel, indiferent de cine este implicat.
Niciodata nu voi baga sub ochi cuiva regulamentul, insa daca cineva iti cere ajutorul si cererea persoanei respective este in litera regulamentului, nu poti sa ii spui "lasa, ca il/o stiu pe X, este baiat/fata buna, las-o de data asta".
Eu nu vreau sa imi fac "mea culpa" acum, mi-as dori doar ca tsunami sa reconsidere gestul lui. Atat.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 31 2006, 06:26 PM
Post #14

Musafir

eu sunt de parere ca in afara instiintarii de rigoare ca este "aut", ar trebui mentionat si in ce consta efectiv "abaterea" :hainoroc:

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2006, 06:28 PM
Post #15

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tsunami, nu stiu daca te incalzeste cu ceva, insa eu, par egzamplu, am sters nu mai putin de 5 pagini de mesaje fara cap si fara coada dintr-un topic care pleca de la tanti Aglaia si se ajungea la ozeneuri - adica o varza generala.
Si tot eu personal am sters si mesaje ale moderatorilor.
Nu zice nimeni nimic de un mesaj- doua pe linga gard, insa cind se umplu pagini dupa pagini cu niste chestii care nu mai au nici in clin si nici in mineca cu subiectul, e normal sa se ia masuri.
Dupa cum am mai spus, exagerarile se sterg.
Nu uita ca majoritatea moderatorilor e formata din oameni care nu au mai avut actiuni de moderare pina acum.
In afara de mine si inca o persoana din grupul mozilor, nu am cunostita sa mai existe si altii cu experienta in domeniu pe forumuri mari.

Ce e curios e ca daca pina la elady nimeni nu era interesat de numarul de mesaje acumulat, acum se sta cu ochii pe cite mesaje a scris fiecare, de parca ar fi concurs la cine scrie mai multe...

Sper sa iei o decizie de om matur.
Attached File(s)
Attached File  photo_1097_elady.JPG ( 3.11k ) Number of downloads: 3

+Quote Post
black_widow
post Jan 31 2006, 06:33 PM
Post #16

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Eu am urmarit toata discutia si sincer am fost socata sa aflu ca cineva s-a simtit ofensat. E adevarat ca s-a mai discutat si off-topic, insa de la a bate putin campii si pana la a se simti cineva lezat e cale lunga.

Sincer, sincer... nu mi s-a parut nimic ofensator in discutia respectiva! Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia, nu?! Daca eu apas pe 'Reportati unui moderator' si bag acolo un motiv, moderatorul este obligat sa-mi faca mie pe plac pentru ca-s eu ofensata si ca asa scrie in regulament!?! Sau... ia putin lucrurile la analizat si judeca el singur ce e de facut?  ;)

+Quote Post
fortelady
post Jan 31 2006, 06:34 PM
Post #17

Musafir

eu sunt de parere ca in afara instiintarii de rigoare ca este "aut", ar trebui mentionat si in ce consta efectiv "abaterea" :hainoroc:

de multe ori prin anuntarea motivelor [X l-a parat pe Y din motivul z, hai sa dam cu pietre] s-ar face mult mai dificila situatia si ar tensiona situatia si mai mult.
repet, pentru cei care considerati ca eu sau alt moderator v-am sters mesajele offtopic (deja devenim offtopic si aici tot dand explicatii) asteptam PM si vom da toate lamuririle necesare

+Quote Post
Tsunami
post Jan 31 2006, 07:48 PM
Post #18

Musafir

Ladies  :floricele:

and

Gentlmen  :hainoroc:

nu e cazul sa ne udam camasile reciproc.

intre timp am aflat si de unde a plecat decizia ca mesajele sa fie sterse. nu mai are sens acum. si da, a plecat indirect de la mine, si da a fost o prostioara. nu asta m-a facut sa scriu mesajul de mai sus.
am cerut explicatii, si invisible mi le-a dat cu fragmente de regulament. apoi eu, citindu-le, am aflat cu stupoare ca unele dintre ele nu converg cu principiile mele care stau la baza scrierii pe forum.

sa fie bine inteles. nu sunt suparat. pe nimeni.
invisible, don't worry maaaaaan, u're okay
mistaco, daca ne vedem, ai 2 beri
sorine, nu pot fi suparat pe tine. am avut cateva diferente, dar genul meu e sa spun cand ma deranjeaza ceva, si sa stii ca incerc al dracu sa nu fiu ironic, in asa fel incat s-o rezolvam. intotdeauna plec de la premiza ca celalalt e bine intentionat.

am citit si argumentele fortelady-ei. par okay. n-am ce sa aduc in plus.
cand cineva ma invita intr-o casa straina, SUNT OBLIGAT ca inainte sa intru sa citesc regulamentul.

acum n-am facut-o. si-mi pare rau. imi pare rau in primul rand pentru cei care ma citeau cu placere. nu sunt in pozitia in care sa dau ordine cum sa schimbati regulamentul. regulile exista. eu pot alege sa scriu dupa ele sau sa nu scriu deloc.

eu, cu toate argumentele, nu le gasesc normale. e ca si cum iau pozitie de ceea ce se discuta, mai fac si-o gluma, un flirt, si mi se inchide gura. dar asta-i parerea mea.

eu pot alege acum sa plec sau sa raman in continuare in aceeasi ipostaza, ca timpul meu de conceptie si editare al unui text sa dispara fara explicatii. sa continui sa fiu atent la ceea ce scriu sa fie "in linia" subiectului, sau sa gasesc tricuri sa nu dispara din cauza off-topic-ului. no thanks. that's not for me.
cand merg la o cafea cu cineva sa rezolvam de exemplu un proiectel, n-o sa-i inchid gura pentru ca vrea sa spuna un banc, sau pentru ca face o gluma cu ospatarul. destul ma simt incorsetat de legi, de ce am voie sa fac si ce sa nu fac, de ce am voie sa vorbesc si ce nu, de viteza maxima cu care ar trebui sa circul etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., ca sa mai doresc ca parte din timpul meu liber sa-l petrec dupa alte legi rigide. not for me, as i said.

sorry, daca e un vinovat in schema asta el se numeste tsunami. si se stie, tsunami-urile nu traiesc o vesnicie.
iar viatza n-a inceput cu mine (desi mi-e al dracu de greu sa recunosc asta, damn) si nici nu se va sfarsi fara mine (nici asta nu-mi place prea mult)

de citit o sa mai citesc insa sporadic si o sa incerc sa mai ajut prin email cu ceva pareri.

baaaaaaahhhhh
s-avetzi o viatza mai fericita decat va doresc eu. si iubiti-va pe voi inshiva. trecutul folositi-l doar pentru experientza, pentru a nu mai repeta greseli. restu-i BS

tsunami
the time to move on has come

+Quote Post
ella
post Jan 31 2006, 08:02 PM
Post #19

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

TSUNAMI
INTOARCE-TE, TE ROG

DACA VREI SA SCRIU PE FORUM MOTIVELE PT CARE AM DORIT SCOATEREA ACELOR POSTARI O FAC! DOAR SA-MI SPUI!

STIU CA AM ALES O SOLUTIE EXTREMA, CARE NU-MI ESTE CARACTERISTICA. AI DREPTATE!
ACUM AM REALIZAT CAT DE BINE MA CUNOSTI!

DAR NU CONTINUI PE ACEST FORUM FARA TINE! CHIAR DACA AICI SUNT FOARTE MULTI OAMENI CARE IMI SUNT DRAGI!

PT CA FARA TINE, EL ESTE, PT MINE, PUSTIU.

+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2006, 08:11 PM
Post #20

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ella  :morideris: ... stiu ca vorbesti serios dar e scris f funny

ma alatur:  tsunami pretty please reconsider ....
nu-ti suntem suficient de dragi ca sa treci cu vederea anumite chestii  :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 08:07 AM