![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ella, draga, din ce am apucat sa citesc el nu a plecat din cauza ta, ci din cauza regulilor... :(
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
am de spus doar :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hai sa fim serioase.
Cine dintre noi considera ca e o placere sa se editeze si sa se stearga mesaje se inseala amarnic. Fiecare vrea regim special. Daca nu i se acorda, se trece la "imi iau jucariile". Asta e atitudine de om matur sau de copil rasfatat? Am zilnic o caruta de treburi si cind intru aici ma iau cu miinile de cap... Mai mult, se pare ca sintem in concursul "cine are mai multe mesaje cistiga", insa eu nu stiu acest lucru... Cuvintul "maturitate" spune ceva?! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Diana pai asta-i tsunami .... pe mine mesajele lui ori ma enerveaza tare ori imi plac , cert e ca indiferenta nu ma lasa ....
si asa-i isi ia jucariile si pleaca pt ca desi e om in toata firea are apucaturi de adolescent ... dar repet asta-i farmecul lui. Insa si eu cred ca daca am acorda tratamente speciale fiecaruia ne-am pierde printre ele si ar iesi un mare haos. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 79 Joined: 9-December 05 Member No.: 66 ![]() |
Tsunami, fara suparare... dedicatie.
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coane Tsu :)
Nu stiu exact ce sa intamplat, n-am fost pe faza.....oricum nu cred ca tre' sa pleci :( Oricum de la mine ai promisa o tura cu ATV-ul :) As zice sa te mai gandesti...... Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ei poftim acum bine tsunami tu casre ma certai sa raman pe forum pleci? >:(
Foarte urat din partea ta! Nu stiu ce te-a suparat dar si eu m-am infuriat cand Sorin mi-a sters un post care era ok dar a fost un pic neatent iar eu m-am ofensat. Uneori moderatorii au alte varste decat cei ce posteaza, alteorii unii devin mici dictatori, alteori se comporta ca niste oameni obisnuiti si pur si simplu...gresesc. Iarta si mai da o sansa caci e pacat. Oamenilor de aiciu le plac raspunsurile tale, ii ajuti sa inteleaga diferite chestii, le dai idei noi, etc si este nevoie de tine. Intotdeauna este bine sa ierti si sa mai dai o sansa iar daca anumite chestii te deranjeaza nu iti va parea rau ca ai fost impulsiv. So...dont go tsunami... :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
Cacofonix
ar trebui sa-ti fie jena! >:( |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 79 Joined: 9-December 05 Member No.: 66 ![]() |
N-are de ce sa imi fie !
E o gluma. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Doamnelor, daca Tsunnami s-a hotarat sa nu mai citeasca elady, acest topic nu poate avea eficienta scontata. Cred ca mailurile vor fi mult mai eficiente. Eu ii scriu unul chiar acum! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:29 AM |
|