![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
de citit cred ca mai citeste (era online mai devreme). din cate am inteles nu mai vrea sa posteze. :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
hai mey, va luati si voi acum? :(
tsunami, si eu ma alatur celor care vor sa ramai :) dar nu o sa te rog pentru ca sunt convinsa ca si tu ne iubesti in felul tau :P si pana la urma o sa treci peste si o sa te intorci sau cel putin o sa-ti mai vari nasul pe aici din cand in cand. cel putin sper. ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:offtopic:
Cred ca Tsuna sta acum cu ochii in forum,frecandu-si manushitzele :fluierat: si zambind mefistofelic. Hai Tsunami,nu mai face nazuri,vino. :floricele: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
tsu-tsu...take care 8)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
tsunami mama ce faci?
cum sa pleci? eu nici macar nu stiu despre ce post e vb. sunt un pic in ceatza :-X da hai mai stai cu noi! :-* :-* :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
tsumi , vezi ca trebuie sa o scoti din ceata pe albi'
:'( :hainoroc: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:06 AM |