![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
bacardi, pai si fata? ca nu m-as da cu ceva de la avon pe fata nici daca as fi platita sa fac asta .....iar din machiaj mi se pare aiurea , adica ....ipotetic vorbind , daca maine ar veni vara peste noi si am pleca toti la plaja , doar nu o sa ma dau cu fond de ten , blush-uri si alte nebunii , la plaja. "parerea mea" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
bacardi,zimi din ce gama e k stiu k au 2creme din astea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Lary la fata nu m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt multumita deocamdata de ea si a picat la tanc pentru ca mi se cam dusese bronzul,fdt e o idee mai inchis, pe gat nu folosesc fdt/pudra asa ca ramanea o usoara diferenta de culoare.Nici eu nu as folosi cremele lor de/pentru fata! Dar pentru corp mai folosesc.
Katy e din gama Skin So Soft si se numeste "lotiune hidratanta nuantatoare pentru corp".Nu este un autobronzant si nici nu are aspectul unuia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
multumesc BG.esti o dulce,stiam k nu e autobrozant.te mai intreb ceva e cumva comedonik k eu am problema cu spatele,imi mai apar cosulete,bine k numai iarna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Asta nu mai stiu...e posibil.Se stie ca Avon-ul nu e asa selectiv in substantele folosite...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
hahahaha bacardi , m-ai amuzat cand ai spus ca la fata nu te-ai gandit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu fondul de ten stiu cum este si cu faptul ca acum daca te dai cu crema asta se uniformizeaza cumva pe peste tot culoarea pielii , dar eu gandeam asa...mai in perspectiva , deja ma vad pe plaja cu un ....bacardi lemon. fara legatura cu nick-ul tau , sa nu te simti ofensata , imi place sa beau vara asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma simt ofensata deloc, stai linistita. Pai las-o incolo de perspectiva! Poti lua un auobronzant safe pentru fata si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-April 08 Member No.: 3,768 ![]() |
Solarul...Ce parere aveti este nociv sau din contra?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
stiu doar ca trebuie aceiasi protectie ca la soare , iar excesul dauneaza clar zilele trecute am aflat ca cineva cu toate ca era vegetarian de peste 20 ani a facut cancer , m am socat Divi nu e de ajuns sa mananci sanatos, mai e vb si de mediul in care traiesti, de mostenirea genetica, de gandurile/trairile tale, modul de viata etc... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:40 AM |
|