![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-April 08 Member No.: 3,768 ![]() |
Eu cred ca solarul e OK si eu am pistrui pe fata,o piele destul de alba si ma bronzez greu si trece repede.M-am dus si eu la solar de cateva ori iar pistrui nu s-au inmultit,din contra se vad mai putin iar piele arata bine.De obicei ma inrosesc la soare,de aceea am hotarat sa incerc solarul .Pt mine a fost o alegere buna
|
|
|
elle |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am regasit, dragele mele!
Din aprilie si pana acum nimeni nu a mai fo' la solar? Eu, ca si altadata, sunt bantuita de gandul solarului. Putin si bine...de cateva ori sa prin niscaiva culoare....doar ca vreu un solar vertical, cu muzica si aer cond...Stie careva unul prin Romana, Amzei? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Elle, ne cunoastem? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 28-August 08 Member No.: 4,579 ![]() |
Merci Moni! Exact cum ma gandeam...inainte de a merge ma demachiez,imi aplic crema de zi si apoi pe cea cu protectie solara.E ok asa deci!Ma gandesc totusi ca dupa 2-3 sedinte(avand in vedere ca o sa folosesc creme cu spf destul de ridicat ca cica asa e mai bine) nu prea o sa se vada cine stie ce bronz.... Exact asta vorbeam zilele trecute cu o prietena "fanatica" a bronzului care la randul ei m-a innebunit si pe mine:)In fine cred ca ai dreptate cu cat folosesti o crema cu factor de protectie cat mai mare nu prea are ce sa se vada pe fata ca despre ea vorbim.Deci concluzia ar fi, bine vorbin la modul ca fiecare cu pielea lui/ei sa foloseasca o crema hidratanta,eu personal inainte de a intra in solar nu ma dau cu nimic:( nush daca e bine sau nu, cert e ca aplic o crema, dupa ce vin de la solar.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vai de mine! Eu din decembrie anul trecut am renuntat la solar si bine am facut!
|
|
|
![]()
|
|
Eu m-as duce numai pentru bornzare cu jet- adica improscare cu autobronzant - ca iese mult mai uniform decit cu autobronzant acasa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Da, am auzit ca a aparut si la noi. Dar aveti idee cam cat costa si cat sta pe piele? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Eu nu am fost niciodata la solar si nu m-as duce nici daca ar fi gratis. Sunt ingrozita de ideea cancerului sau chiar si a ridurilor. La soare stau foarte putin, din ce in ce mai putin cu fiecare an, nu stau intre 12 si 16 si ma dau cu factor 25 sau 30. Anul asta am cumulat vreo 2 ore jumate de soare si sunt aproape branza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
In Bucuresti costa in jur de 50 ron sedinta (more or less in functie de cartier/zona) si sta pe piele intre 7-10 zile in functie de cum ai grija de pielea ta, mai conteaza si daca faci sau nu gomaj inainte, daca te hidratezi bine , etc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:55 PM |
|