![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
am avut si eu ceva experiente cu solarul..
mai intai am mers undeva pe 1 mai, dar era destul de scump si dupa vreo 5-6 sedinte am renuntat. am ales apoi un solar pe 13 sept, mai aproape de casa, dar a fost un maaare cosmar... era un solar orizontal si cand a inceput sa se incalzeasca, sticla de sub mine scartaia.. in plus, am remarcat ca avea mici fisuri, so.. in secunda doi am zbughit-o si n-am mai calcat pe acolo.. in fine, anul trecut l-am descoperit pe cel din romana, beautyland. am mers pentru o tonifiere si am descoperit si solarul.. nou, proaspat.. totul minunat. Am facut, cred, sedinte cam o data pe saptamana, vreme de vreo luna.. A fost ok, mi-am facut si un abonament, dar.. nici pana acum nu am mai trecut sa repet sedintele.. A inceput sa-mi fie frica.. Si nu de riduri, ci mai degraba de alunitele care se inmultesc vazand cu ochii.. fiecare sedinta a mai adaugat cateva.. in plus, desi am tenul inchis si nu ar trebui sa-mi fie tare teama de expunerea la soare, am constatat ca in ultimii ani mi-e imposibil sa stau mai tarziu de ora 10 la plaja.. Sa fie din cauza soarelui? sa fi stricat eu ceva in echilibrul pielii din cauza experimentelor? Nu stiu.. Dar incerc sa ma obisnuiesc cu mine asa si am cam renuntat la ideea "colorarii"... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu sunt convinsa ca solarul prea mult bine pe timp indelungat nu iti poate face. Sa te duci o data, de doua ori - ok, mai merge. Dar sa faci din asta un sport... E totusi vorba de radiatii cu ultraviolete; mie expresia asta nu imi inspira deloc ceva sanatos!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu nu vreau sa las topicul asta sa moara....Solarul intr-adevar nu e prea sanatos dar eu zic totusi sa nu dramatizam chiar asa.Daca ar fi chiar atat de periculos nu l-ar mai folosi nimeni si daca ne uitam la tv...vedem chiar opusul.Ce sa-i faci daca ne place bronzul,ne place cum aratam bronzate...asa nici soarele nu e bun si atunci ce facem?Ramanem Alba ca Zapada?Dar ea nu avea probleme cu tenul...Si eu am fost la solar de cateva ori,mi-a fost teama putin ca mai paraia din cand in cand.Nu poti sa mergi doar de 2-3 ori si dupa ia gata pt ca nu se vede nimic si atunci te-ai dus degeaba si ai dat si banii tot asa....dar nici sa faci excess.Mai nasol e ca nu prea stim noi care-s cele mai bune si daca intrebi prin saloane...stim raspunsul....As mai merge dar acum cu tratamentele astea pt fata...nu stiu ce sa zic.Banuiesc totusi ca pot sa ma duc demachiata,ma bronzez si apoi vin acasa,ma demachiez si ma dau cu toate alea... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
si daca ma duc rar; de 2 ori pe luna pt x ani de acum incolo? si ma dau cu lotiune solara & lotiune de corp... ma mai trezesc cu riduri, piele s=deshidratata & co.?... k asta am de gand sa fac.... cum e mai bine sa merg la un solar mai puternic sau unul mai slabut (dar mai des)?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
De 2 ori pe luna e prea putin zic eu.Iar riduri o sa facem toate la un moment dat.Din cauza solarului daca mergi la unul bun si mai "slabut"si te dai cu creme protectoare,nu cred ca ar trebui sa se-ntample ceva rau.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
ma gandesc asa: cat rau poate sa-mi faca cateva ore pe an la solar, mai ales k la clima din Ro. stau max. doua saptamani pe an la mare& soare?... pai cine sta in tari f calde & africa se expune mult la soare, nu noi... daca ar fi cald la noi tot timpul ne-am expune intradevar la prea mult soare dar asa...
pup`s & hugs |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma gandesc asa: cat rau poate sa-mi faca cateva ore pe an la solar, mai ales k la clima din Ro. stau max. doua saptamani pe an la mare& soare?... pai cine sta in tari f calde & africa se expune mult la soare, nu noi... daca ar fi cald la noi tot timpul ne-am expune intradevar la prea mult soare dar asa... pup`s & hugs Si io in categoria alba. Si ma feresc de soare, lumina in general:) Dar ma fetelor ca trebuie sa fie un autobronzant cit de cit de calitate. Nu am inceput inca sa caut, dar ma gindesc ca in categoria produselor mai scumpe ar trebui sa gasim the one , asta dc aveam noroc. Deci cum stati cu cremele? A incercat cineva Clarins? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
bubulina, eu am incercat Clarins. de fapt, m-am oprit la ele dupa indelungi cautari si incercari. folosesc produse diferite pt fata si corp:
- Self Tanning Milk - pt corp - Liquid Bronze - pt fata si decolteu culoarea este extrem de naturala, nu m-am patat, sunt foarte multumita de ele. vreau sa incerc acum, tot de la Clarins, Radiance plus Self Tanning Cream Gel, un produs extrem de laudat pe toate forumurile de specialitate. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si cam cat dai pe produsele astea Clarins, Monicutza? Am avut si eu niste creme si un fond de ten luate din Franta si mi s-au parut extraordinare. In Romania insa mi-e frica de preturi!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu mi-am luat Neutrogena pt fata si alta pt corp, cea pt fata e ff faina, culoare natura si ff discreta, cu cat dai de mai multe ori cu atat se inchide pielea eu nu vreau sa exagerez asa ca m-am dat de vreo 2 ori si este exact nuanta pe care o vreau in anotimpul asta. Pe corp la fel arata f bine dupa un gomaj dar singurul loc unde m-a patat este la mana dreapta la incheietura (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) , noroc ca-i iarna inca si am maneca lunga, dar per total eu ma declar multumita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:33 PM |
|