![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nici nu vreau sa aud de solar, mare, soare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif)
Am o piele f.f. alba incat mi se vad toate venele si venisoarele de sub piele (harta hidrologica nu alta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ) si din cauza asta ori de cate ori am fost la mare m-am ars in ultimul hal, oricat de putin as fi stat. Tot spatele este plin de pete maronii, pe bratul stang am un grup de pete care se observa f. tare, pielea de pe sani (deshi nu am renuntzat niciodata la sutien) a facut broboane de apa, mi s-a curatat...oribil. Nici nu vreau sa ma mai gandesc. Ca sa nu va mai zic ca ieri, in jurul pranzului am plecat putin de la serv., fara esarfa sau fular la gat...afara soare...m-am umplut de blande pe piept... In ceea ce priveshte solarul...ei bine...nici atat. Ca sa nu mai vorbim ca pielea alba este apanajul femeilor de clasa... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Eu nu sint citusi de putin nemultumita de pielea mea alba.La solar n-am calcat niciodata si nici n-am s-o fac deoarece am destule alunite(mostenire de familie) si pistrui(de la soare, desi intotdeauna am folosit creme de protectie si am respectat intervalele orare recomandate pt. expunerea la soare).Am incercat o data autobronzant si cu toata exfolierea dupa 2-3 zile m-am trezit patata ca un leopard portocaliu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) .De bronzat "la furtun" nici nu vreau sa aud...ramin alba si basta...o pata deschisa la culoare intr-o "mare" de negricioase (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu sunt nemultumita de pielea mea...si asta pentru ca e mult prea sensibila. Mi-ar placea sa fie mai...nesimtita (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ex., acum cateva minute am fost la colegele mele din biroul alaturat, am stat putin de vorba...batea soarele prin geam( bine ca am fereastra catre curtea interioara)...deja am basicute si un prurit care ma dispera (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
ce nu inteleg eu: autobronzantele pot sa fie si mai soft? adica nuanta sa fie mai degraba naturala decat puternica ? de fapt eu nu vreau sa fiu neagra k ... abanosul... doar creola... ce autobronzante imi recomandati? delicate... nu cu pielea , ci culoarea... pana acum am incercat doar autobronzantul de la oriflame si nu mi-a prea placut
pup` & hugs |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
a inceracat cineva St tropez?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, aduc iar la suprafata topicul asta pt ca simt ca ma imbolnavesc cu nervii. Pe scurt...afara e soare, nu o sa pot umbla toata vara in blugi si eu sunt alba ca o branza intr-o mare de gagici care forteaza solarul de zici ca Romania e plina de creole!!!
Ce D-zeu sa fac? La solar nu m-as duce din mai multe motive: am pielea sensibila, pistrui, alunite si mi se pare in concluzie riscant. In plus am vazut la prietenele mele (care toate fara exceptie fac solar) ca usuca f tare pielea. Unde mai pui ca am incercat acu vreo 2 ani solar si nu m-am bronzat deloc deloc dupa 3 sedinte (poate acu sunt mai bune solarele ce stiu eu) Autobronzantele cum spuneam , ma calca pe nervi dar inca mai sper si eu ca angelito ca evolueaza si ele si or sa apara curand unele "folosibile" Dar pana una alta ce fac? Ca nu mai suport pielea asta alba pe care se vad taote defectele si slava domnului am destule. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Du-te la strand, la iarba verde, stai la soare.... Eu personal o sa fac si asta, insa as incerca si solarul, un pic acolo. Si eu sunt alba ca zapada si mi-as fi dorit sa fiu mai creola, dar, deh, nu a fost sa fie.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ah vad ca multa lume vrea sa fie bronzata! da, chiar arata frumos...dar nu stiu nu ma intereseaza asa de mult. Cred ca cel mai mult imi doresc sa am pielea frumoasa, fina, ...gen a fetelor din reclame , mia putin bronzul.
In fine nu cred ca tre sa fim disperata mai ales ca in ultimul timp tot mai multe autobronzante bune au aparut. Din pacate nu pot vb decit din auzite , pt ca nu le-am incercat(mai putin pe geleul bronzant de la clarins). Paraca mi-e frica sa mai adaug inca o crema la regmimul meu de fata deja prea stufos, plus ca fosesc AHA si retin a, asa ca s-ar duce ff repede. Asa, vroiam sa vorbesc despre acele creme de bronzare treptata, de care vad o gramada de lume multumita. Cred ca jhonson a fost prima marca care a lansat acest tip de crema anul trecut: holiday skin, si exista in 2 nuante. Anul asta vad ca aparut si de la dove, nivea si olay. Aceste creme sunt valabile : pt fata si pt corp. Pt cele cu pretentii este o crema similara la Clarins. (pp ca exista si altele). Am vazut/auzit o gramada de lume multumita de cremele astea. Eram in supermarket zilele trecute si o femeie asa la vreo 40 de ani, a venit sa-mi arate crema aceea de la Dove. Era cu prietenele ei si era fff incintata, toate erau fff vesele si bucuroase ca in sfirsit sunt bronzate (nu nu erau de la magazin doamnele:)) Cred ca astea merita o incercare mai ales ca pretul este mic. Probabil o sa incerc si eu cindava |
|
|
mari21 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulina depre ce creme vorbesti?Eu am f multe lotiuni de la dove si nivea, insa nu am vazut si nici auzit de creme cu care te poti bronza treptat fara sa stai la soare, solar...sau nu am inteles eu bine?! Fii te rog mai explicita!Cum se numeste crema aceea d ela dove?
mersi |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Referitor la morcovi si portocalizarea pielii, eu am baut 500 ml suc de morcovi in fiecare dimineatza timp de o luna de zile, si vreau sa zic ca doar fatza este bronzata, dar nu portocalie ci roz-maroniu, o tenta atat de frumoasa ca nu as vrea sa se mai duca vreodata. Problema este diferenta intre ten si gat, care acum incepe sa se vada pt ca port bluze mai decoltate. Acum nu stiu care dintre morcovi, soare si cremele antiaccneice a contribuit mai mult la colorarea tenului meu, dar toate 3 au participat putin cate putin. Acum insa nu ies fara fotoprotector. Si nici suc de morcovi nu am mai baut de o luna (am sa incep din nou) si culoarea a ramas.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:48 PM |
|