IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bronzul artificial, bronzul la solar, Unde? Pro sau Contra?
Ala80
post May 24 2006, 11:34 AM
Post #81

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

la solar nu-ti dau crema de protectie, ci doar un gel special care (spun ei0 intensifica bronzul. eu cand am fost mi-am adus de acasa crema cu factor de protectie mare ca sa fiu sigura ca nu ma umplu de pete/alunite/pistrui.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 24 2006, 11:48 AM
Post #82

Membru de Onoare

Member No.: 265

Mie mi-au dat un pliculet cu crema....dar sa stii ca nu stiu clar ce era....dupa cum am mai spus atunci nu ma interesa asa mult (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif)
Ma gandeam si eu sa ma dau cu o crema cu spf dar daca ma mai dau si cu ea chiar nu o sa se vada absolut nimic si as fi nevoita sa fac mai multe sedinte ori eu vreau sa fac doar vreo 3....mai am ceva bronz de vara trecuta de la mare.Acum eu stiu ce sa zic....A!Trebuie sa ma duc cu fata curata?Adica de ex acum eu m-am dat cu crema pt ten sensibil si acneic,urmeaza sa ma dau cu cea hidratanta si apoi cu cea cu spf...Ar trebui oare sa ma demachiez?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 25 2006, 12:12 PM
Post #83

Membru de Onoare

Hm....nici la asta nu primesc vreun raspuns?Nu se poate.....unde v-ati ascuns mey fetelor?Sunteti cumva la bar?

+Quote Post
elle_ni
post May 25 2006, 12:44 PM
Post #84

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Dar ce saloane recomndati?In Bucuresti m-ar interesa...

+Quote Post
zetta
post May 26 2006, 08:05 AM
Post #85

Musafir

incearca ergoline din dorobanti, au solar cu aromaterapie si cu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) "dus" pt racorire in timpul bronzarii, plus ca au si creme aferente, mai incearca si la plaza la coka salon jos la parter tot asa bun cam atatea stiu dar nu am mai mers de vreo 2 ani

+Quote Post
elle_ni
post May 29 2006, 04:25 PM
Post #86

Incurabil

Member No.: 107

zeta, ai idee cam ce preturi parcticau cei din dorobanti acum 2 ani cand mergeai tu?sunt mult mai scumpi decat restul?ca din descrierea ta, suna tentant...

+Quote Post
zetta
post May 30 2006, 08:18 AM
Post #87

Musafir

elle ni atunci cred ca 10 min erau vreo 250.000 lei cred nu stiu sigur, preturile erau cam la fel cu cele de la mall vitan de creme nu stiu pt ca eu nu mi-am luat de acolo niciodata pt ca imi luasem de la un alt salon aceeasi crema mult mai ieftin.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post May 30 2006, 11:35 AM
Post #88

Incurabil

Member No.: 176

la solarul din Mall-ul Vitan 5 minute costa 110'000. pretul nu include crema. eu nu mi-am luat crema niciodata de la ei dar parca un pliculet costa 250'000. banuiesc ca pliculetul iti ajunge o singura data.
eu am pielea destul de rezistenta la soare asa ca pe corp ma dau doar cu ulei de copii. pe fata si pe cicatrice in schimb ma dau cu Vichy cu factor de protectie 50+ pt piele intoleranta.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 1 2006, 01:11 PM
Post #89

Membru de Onoare

250.000 un pliculet care iti ajunge o singura data???Valeu....pai mai pun inca pe atat sau un pic mai mult si-mi iau un tub intreg de crema de protectie.....Astia au innebunit de tot!

+Quote Post
MonicutzaB
post Jun 1 2006, 01:24 PM
Post #90

Incurabil

Member No.: 176

da, nici eu nu-mi cumpar de la ei. cremele astea cica intensifica bronzul. parerea mea e ca au ceva autobronzant in ele. da' am vazut ca se vand! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif)
ieri am fost la un solar pe Decebal - Solisun parca se cheama. mi-a placut mult mai mult decat cel de la Mall, servicii mai bune, aparatele par mai puternice. aici o sa merg in continuare. e si mai ieftin: 4 min - 60'000, 8 min - 120'000 etc. am uitat sa zic ca eu merg doar la vertical. aici pliculete de crema costa 340'000!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:53 AM