![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
340.000..... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) buna afacere.....in concluzie voi merge la solar(cand o sa ma hotarasc)cu tubuletele de crema in geanta.....
P.S. Tu cu ce te dai pe corp si pe fata mai ales inainte de a merge la solar?Ca mai intrebasem asta si nu am primit raspuns.Eu nu stiu daca sa ma mai dau pe fata cu acele creme pe care le folosesc zi de zi sau daca ar trebui sa ma demachiez si sa-mi aplic doar crema de protectie,eventual una hidratanta inainte.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
dimineata, dupa dus ma dau pe corp cu ulei de copii. fata, as usually, demachiat + crema hidratanta. nu ma machiez ziua respectiva iar pe fata ma mai dau cu Vichy cu factor de protectie 50+ pt piele intoleranta, inainte sa merg la solar.
in mod clar trebuie sa te demachiezi inainte de solar. in rest, e bine sa bei cat mai multe lichide,o piele hidratata bronzandu-se mult mai frumos. eu am in geanta si spray cu apa termala Evian, pentru fata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Merci Moni! Exact cum ma gandeam...inainte de a merge ma demachiez,imi aplic crema de zi si apoi pe cea cu protectie solara.E ok asa deci!Ma gandesc totusi ca dupa 2-3 sedinte(avand in vedere ca o sa folosesc creme cu spf destul de ridicat ca cica asa e mai bine) nu prea o sa se vada cine stie ce bronz....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu cred ca exagerez cu spf 50 dar nu se vede mare diferenta intre fata si corp. exista o diferenta dar nu deranjanta. nici la mine dupa 2-3 sedinte nu se vedea mare lucru. dar cred ca si solarul la care am mers la inceput era prost. acum sunt dupa 5 sedinte si pot sa zic ca am o culoare.
|
|
|
![]()
|
|
Da,diferenta aia am remarcat-o si eu dar nu cred ca are legatura cu solarul...Si cand am fost la mare am observat o diferenta de culoare(exact cum ai spus si tu nu deranjanta) intre fata si corp.Cred ca e din cauza ca fata ne-o demachiem de 2 ori pe zi,ne dam cu mai multe produse pe ea decat pe corp si de aici diferenta...Oricum nu consider asta o problema.Treaba e ca doresc sa merg la solar doar pt cateva sedinte(max 3) ca sa fiu "pregatita" pt plaja....adica sa nu merg alba ci sa fiu si eu cat de cat mai bronzata.Daca o sa folosesc-atat pt fata cat si pt corp-creme cu spf ridicat....nu o sa se observe mai nimic ma gandesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) Oare nu se poate sa facem un compromis?Sa folosim niste creme cu un spf mai mic?Eu am avut si niste probleme cu fata si acum e mult,mult mai bine dar ma gandesc sa nu am vreo surpriza neplacuta prin toamna....se stie ca soarele asta ii confera pielii/tenului un aspect f sexos dar din toamna....
Eu am de la Ivatherm laptele de corp pt protectie solara ridicata-piele sensibila,25b 25a pe care il folosesc si pt fata(dermatoloaga mi-a recomandat produsul si mi se pare super ok).Credeti ca ar fi ok daca m-as da cu el la solar? |
|
|
![]()
|
|
parerea mea ca e OK. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
m-am gandit sa merg la solar dupa programul asta:
1. prima data merg sambata, stau 6 minute, mai ales k eu pe corp is cumva bronzata, dar pe fata is alba tare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) 2. a doua oara merg in urmatoarea saptamana tot sambata, stau 8 minute, evident cu protectie k-lumea 3 a treia oara merg joi, la 5 zile dupa si stau 10 minute 4. a patra oara merg marti, tot 10 minute 5. iar a cincea oara stau 8 minute, sambata si dupa vreau sa vad cum e... ce ziceti, merge? tine? dati-va cu parerea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu sunt contra.
Argumente: A solarium tan is NOT a safe tan. Solariums can emit levels of UV radiation up to five times as strong as the summer midday sun (Standards Australia, Solaria for Cosmetic Purposes: 2002). A solarium tan is induced through concentrated exposure to high levels of UV light. All forms of UV light contribute to skin cancer and cause premature ageing of the skin. A majority of the visible signs of ageing are the result of damage to the skin caused by exposure to UV (Leyden, Br J Dermatol: 1990). Solariums that advertise 'mini' or 'high performance' tans that colour your skin in less than 10 minutes do this by exposing you to extreme levels of UV radiation. You are not reducing your risk of skin cancer by being in the solarium for a shorter period of time. ...si linkul: http://www.cancer.org.au/content.cfm?randid=960742#Thetrut Si asta am gasit doar dupa un simplu search pe google. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda eu nu inteleg poate sunt eu mai prostuta
vad ca folositi sunscreens bune deci normal daca te duci la solar si te dai cu sunscreen in cantitate suficienta ca sa blochezi uv NU te bronzezi. atentie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) t fata e necesar 1 ml ! Daca te bronzezi atunci arunca sunscreenul ca nu e de nici o treaba (sau ai transpirat etc! ) Bronzarea insemana ca pielea a inregistart UV damage! Din putinul pe care l-am intels eu nu exista bronzare santoasa. Ne expunem fdestul "intimplator", si cred ca nu e necesar sa ne mai expunem la un uv shower! Si pe unele fete le-am vazut pe la acnee ca folosc retin a si aha , deci cu asa exfolianti nu o sa va tina bronzul! Acum deja sunt alternative "ne -portocalii" pt bronzare! acum asa ca o paranteza nenecesara poate: fratele meu a fost iar la dermatolog recent si urgent pe loc ia scos una din alunite! cind au venit analizele de la laborator: rezultatul a fost ca era pe drumul catre cancer de piele. Era undeva pe portocaliu! Si el nu a fost la solar, doar din expunerile "intimplatoare"! Acum nu mai are liniste, pana nu le vede scoase pe toate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 12:55 AM |
|