![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
vreu si eu.. ma primiti?
de data asta insa.. sper sa pot sa ma tin de cuvant.. :( :'( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Sigur ca te primim, Meg, cu mare drag :-*!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
No iaca si eu m-am infiintat aici...azi am avut o zi din aia noroiosa...:( uitam de ea...
Angelu a inebunti...noi doua cu masina pe drumul spre Buc...hai ca de ajuns ajungem dar la cum se conduce in Bucuresti si la cat de "pasionate" de condus suntem ...eu zic ca ne impotmolim la intrare sau ajungem in vreum service si ne intoarcem cu trenul inapoi la Timi.:) Asa...elle ma cazezi?:)Ca mai am o optiune sa ma duc la fostul meu gagiu da dupa o sa vedeti la stiri cum o tanara frumoasa cu acnee s-a sinucis din dragoste.:) No eu nu promit nimic dar suna tentant...faza e ca eu am lectie de grad in primavara asta si inca nu stiu cand e programata.Dar va dati seama ca as fi f happy sa ne vedem toata trupa...poate reusesc si celelalte fete din tara sa vina. Pe unde o umbla tyzy?! :( ...mie mi-e dor de ea... Va tzuc si va iubesc. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Sigur ca te primim, Meg, cu mare drag :-*! :-* fetele, mergeti cu trenul.. pui fundu' sus si te duce' trenul.. si intre timp.. palavragiti pana va plictisiti :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ari, cum sa nu te cazez, mama?
o sa fie placerea mea sa vii... :-* si sa stii ca am unde.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
angelito, multumesc mult pentur "lipeala' si abia astept sa ne intalnim la bantuiala, sa vedem ce alegem pentru noaptea de pomina....
meg, da' tu prezinti bube sau ba?ca daca ba, tre' sa prezinti altceva in skimb...in canu s-a hotarat ce....alunite, tautaje, semne din nastere, ceva , orice....numa' sa arati si tu ce ai pe tine....noi avem bube :(... ' |
|
|
![]()
|
|
uite chiar azi mi-a aparut un elefant cretin.. :-
deci.. bun venit Mie in club :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle, si eu sunt din bucuresti. :D dar nu sunt f umblata prin localuri si cluburi :-X
:-* fetelor si cand ne-om vedea sa fim fostele acneice anonime. |
|
|
![]()
|
|
ca bine ar fi sa fim fostele acneice....ce dulce iluzie...asta daca nu ne vedem la pensie... :(....
da' io tot sunt optimista cu homeopatia...tot pomenesc de ea, ca sa-mi intaresc onvingerile, nu sa va barai pe voi, asa ca....scizati-mi insistenta.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Elle tzuc la tine...deci daca nu am nici un examen sua vroe alta predare din aia tampita in weekendul in care stabilii date-ul ma inscriu si io...:) multi multi pupici.
Asa ca angelule in printzipiu merem. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:58 AM |
|