IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peripetii si off topicisme de bucatarie
andria
post Oct 3 2007, 11:35 PM
Post #31

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta)
Member No.: 2,352

primele mele clatite : (aveam pe atunci vreo 13-14 ani) nu puteam sa le intorc si pace... una a ajuns in cana cu ceai a bunicii, alta pe sarma(aveam sarma deasupra aragajzului) , alta pe jos... un adevarat dezastru.

am mai avut niste mici esecuri cand am facut prima mancare de cartofi...a iesit ciorba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am facut-o prea zemoasa.

acum vreo 3 saptamani am facut ghiveci cu pui, si mie se tot parea mie ca nu-i destul de fiert si l-am fiert pana a iesit o pasta de legume cu pui...dar a iesit delicios (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

in rest...mai mereu mi se prinde mancarea...chiar si daca stau langa ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

singurele mancaruri care mi-au iesit bine si fara nici un fel de probleme au fost: ciorba, plachia, supa, si mancare de conopida.

This post has been edited by andria: Oct 3 2007, 11:36 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 4 2007, 09:26 AM
Post #32

Musafir

Bucatarul anului 2007, a primit 3 stele Michelin:
Anne Sophie Pic.
Este a treia femeie care a primit in Franta 3 stele (in 1933 si 1951 s-a mai intamplat minunea asta).
Bravooooo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 20 2007, 03:01 PM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(Pufu @ Nov 29 2006, 03:37 PM) *
Aveam o colega care, proaspat casatorita fiind, era stresata de sotul ei ca in tocana de cartofi, nu raman cartofii intregi. Face a nu stiu cata oara tocana de cartofi, sta si tot incearca cartofii sa nu cumva sa se sfarame iar la fiert, si fericita, ii pune sotului in farfurie: "Acum sunt exact asa cum ii doresti, dragul meu. Am reusit!"
Barbatu-sau luminat tot la fata, pune mana pe furculita si incepe sa-i piseze marunt in farfurie si sa-i amestece cu sos...... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

MULTUMESC!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de mult nu am mai ras asa
Lasand gluma la o parte..........ii puneam farfuria..nu,mai bine cratita in cap

+Quote Post
buburuzazuza
post Nov 20 2007, 03:48 PM
Post #34

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Eu cu iubitul meu am fost invitati intr-o seara la cei mai buni prieteni ai nostri sa mancam clatite. Bineinteles ca pofta era enorma asa ca ne-am pastrat loc toata ziua ca sa avem ce umple cu clatite. Cand am ajuns la ei , prietena mea facuse fix 4 clatite (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) .

Dezamagirea a fost mare si bineinteles si mistoul la fel. Ma rog, am plecat de acolo cu o pofta mai mare decat cea cu care ne-am dus si bineinteles am comentat tot drumul " Ce, nu putea sa faca si ea mai multe , chiar era asa greu sa faca macar 15 clatite ? Ce era asa complicat????" , eu vorbeam, care nu am facut niciuna in viata mea. (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Si zic, lasa iubitule ca fac eu maine, sa ne saturam. Zis si facut!

A doua zi de dimineata m-am apucat si am facut cam 2 litri de compozitie (teoretic stiam ce trebuie sa contina) (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) si m-am pus pe treaba.
Pana seara era sa dau foc la casa de vreo 3 ori , am facut un fum de am innebunit tot blocul si in final am reusit sa fac O CLATITA!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Si pentru ca iubitul meu a stat cuminte si a asteptat de i s-au lungit urechile i-am asezat-o frumos pe o farfurie si i-am servit-o cat de frumos am stiut eu (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)
So, (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 25 2007, 08:23 PM
Post #35

Musafir

buburuzo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Saptamana asta asta a fost unul dintre participantii la o emisiune de bucatareala:
(IMG:http://bilder.rtl.de/vox/dinner/rezeptbilder/k_612_teaserd.jpg)
A facut un meniu super baietul si cred ca multi ochi de fete nemtoaice s-au lipit de teveu cand i-a fost randul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 27 2007, 01:51 PM
Post #36

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu fac cu mare placere prajituri,in special torturi.De toate formele,culorile,marimile.Mereu sunt laudata si mereu primesc comenzi pentru diferite ocazii festive.Insa cand am vrut sa "confectionez"unul pentru ziua fetitei mele,am intampinat numai probleme de genul:blatul s-a lasat,crema s-a prins de cratita si mirosea a afumat iar frisca desi am batut-o de mi-au sarit mie fulgii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici cum nu statea teapana.Asa ca,spre rusinea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am cumparat blat si crema din comert iar frisca am inlocuit-o cu o crema de ciocolata.Nu a iesit ce vroiam dar a fost ok (IMG:style_emoticons/default/smileJap.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 3 2007, 07:02 PM
Post #37

Musafir

Am ras cu lacrimi de povestile voastre (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Cand eram micuta, am vrut sa-i surprind pe ai mei cu niste fursecuri de casa. Zis si facut, m-am pus pe facut coca, bagat la cuptor, scos fursecuri calde, servit parinti tocmai sositi acasa, asteptam nerabdatoare pareri. Tot ce am auzit a fost o injuratura infundata spusa de tata ce a coincis cu momentul in care a muscat din fursec. Am intrebat: "Nu e buna, tati? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) " si mi-a zis "Ba e buna, tati, numai sa numai pui ciment in ele data viitoare" (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Erau beton fursecurile mele, frumos pudrate cu zahar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alta boacana au fost gogosile inecate in ulei care au cam hidratat gatlejele saracilor parinti, nefericitii cobai ai experimentelor mele gastronomice. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2008, 07:49 PM
Post #38

Musafir

Am luat un ulei (scrie pe el ca-i pentru fondue, dar eu il folosesc la gatit), o nebunie, nu alta, numai cand deschid sticla ma omoara cu mireasma. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu l-am mai vazut pana acum, cand oi ajunge prin Franta il caut pana-l gasesc.
Firma: Famille Guénard
Spéciale Fondue - Spécialité alimentaire à base d'huile de pépin de raisin et d'aromates
D'aromatele sunt rozmarin si cimbrisor, piper, foi de dafin.
Eu l-am gasit in sticla de 1 litru, de lapte.

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2008, 08:41 PM
Post #39

Musafir

Sa va spun ce perversa sunt eu: tin sarea de gatit (de-aia mare, marina) intr-un castronel pe care scrie mare Zucker (zahar). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si s-a mai intamplat sa puna lume de-a casei sare in loc de zahar in unele chestii. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 21 2008, 08:47 PM
Post #40

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asta-i truc de montignaca!
Dimineata numai cafea cu sare nu-ai vrea sa bei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:23 PM