IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peripetii si off topicisme de bucatarie
chintesenta_raul...
post May 12 2008, 09:39 AM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

norulet, am pus si rosii ca m-am trezit prea tarziu ca nu mai aveam bulion prin casa :|
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post May 12 2008, 03:49 PM
Post #52

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

3A, Chinte, Dr Wise, ce m-ati distrat!
Sa va spun si eu una, am vrut sa fierb ou in cuptorul cu microunde!
Bineintele ca n-am stat mult si a explodat oul, s-a amestecat cu apa din ibric si a inceput sa curga pe sub usa cuptorului, am curatat de mi-a venit rau pe jos, pe aragaz care era dedesubt.Nu mai zic de mirosul din casa, de ou clocit, am aerisit o juma' de zi si tot degeaba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2008, 11:38 AM
Post #53

Musafir

Colega mea vietnameza la origine a facut saganaki cu creveti. A mancat cu orez si cica a fost asa de buuuun. Si lui barbat'su (vietnamez si el, el a ajuns abia la maturitate in Germania) i-a fost rau de la feta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar copiii au vrut cu paste de-alea chinesti (Mie). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 9 2008, 11:52 AM
Post #54

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hilar

apropo de faza cu oul fiert, noi n-am avut cuptor cu microunde pana sa venim aici. si deci habar n-aveam ca metale nu ai voie sa pui.
lucram la un fast-food si m-am gandit ca mai repede foerb oul in microunde. am pus intr-o caserola de metal apa apoi oul si pun pe 3 minute la putere maxima. Pe la 2 minute se-aude BUUM, se deschide vijelios usa la cuptor si zboara oul afara in mii de bucati pe o raza de 2m (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jun 9 2008, 11:55 AM
Post #55

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ieczact! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 9 2008, 12:06 PM
Post #56

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

haa, misto fazele cu oua fierte, am patit-o si eu azi de dimineata...dar frumos pe aragaz! am pus 4 oua la fiert sa ne luam un mic dejun copios si la un moment dat a inceput sa puta ingrozitor. N-am avut curaj sa vad care avea ochi, direct la gunoi au zburat.
Faza cu oul la microunde imi aminteste un joc cu farse pe care-l jucam pe calculator, de acolo am aflat ca nu se baga la microunde!
oricum, prea curand nu o sa mai fierb eu oua

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2008, 01:07 PM
Post #57

Musafir

Ca sa vedeti si voi cum mananca in parte nemtii mici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:http://img.chefkoch.de/ck.de/forumuploads/1/403245/6721662/IMG_3270_499_dpi.jpg)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 9 2008, 05:38 PM
Post #58

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

sosu` ala e in loc de mustar, kalua ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2008, 06:58 PM
Post #59

Musafir

Da' Dumnezeu sa-i inteleaga, Empty. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
V-am zis eu ca si sarmalele ei le mananca cu piure de cartofi. (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 24 2008, 12:01 PM
Post #60

Musafir

Uff, fetelor, mare dilema am la bucatarie. Husbandul meu s-a hotarat sa inceapa un regim alimentar fara gluten. Bun, eu am crezut ca treaba o sa fie relativ usoara, am cumparat paste facute din orez, faina de toate felurile gluten-free, si aseara m-am pus pe copt.
Am produs niste biscuiti din faina fara gluten care nu arata prea bine, insa sunt destul de gustosi, cu vanilie plus una bucata paine gluten-free cu care poti sa iti spargi capul. Dom'le faina asta n-are nici un chichirez, e ca un amidon si nu poti face prea multe din ea, desi dau ei retete acolo.
No, mi s-a taiat elanul de tot, cred ca ma duc la magazin si cumpar de acolo produsele gluten-free, desi costa enorm, cateva feliute de paine costa vreo 2 lire. N-am ce sa fac, trebuie sa hranesc omul.

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:28 AM