IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peripetii si off topicisme de bucatarie
kalua
post Jun 24 2008, 02:21 PM
Post #61

Musafir

Happy, fa-i paine din faina de quinoa sau soia. Iese ca un fel de chec.
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Jun 24 2008, 03:01 PM
Post #62

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 24 2008, 01:21 PM) *
Happy, fa-i paine din faina de quinoa sau soia. Iese ca un fel de chec.

Good, mersi de idee kalua. Amestecul asta de faina pe care l-am folosit eu are mai multe in compozitie: orez, tapioca, soia, etc... Nu e prea bun.

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2008, 04:21 PM
Post #63

Musafir

Trebuie sa fie o reteta de paine de soia pe la Montignac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 24 2008, 04:45 PM
Post #64

Musafir

Am gasit-o. Mersi Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 25 2008, 06:51 PM
Post #65

Musafir

Zilele trecute ii zic colegei mele originare din Vietnam, Huong, reteta de ciorba de perisoare, spun de radacina de patrunjel, leustean, ea se uita lung la mine, imi zice ca nu a folosit asa ceva de cand este si nici nu stie unde ar gasi chestii dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
janis
post Jan 16 2009, 11:21 PM
Post #66

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Buna seara!

Stiu stiu, aproape niciodata nu scriu aici, dar cum nu am gasit un topic cu dezastre in bucatarie, am zis sa scriu aici, trebuie sa ma descarc ca sa ma pot intoarce in bucatarie.

Sa incep cu inceputul. Dupa cateva zile de absenta se intoarce boyfriend al meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , si am zis sa prepar lasagne, pentru ca n-am mai facut de mult timp si lui ii place foarte mult. Pana aici totul bine si frumos. Pun carnea pe foc, vin, ceapa, nu uit nimic. Ajung la bechamel, unt pe foc, topit unt, totul merge bine, casa miroase frumos, reflexul Pavlov functioneaza. Eu fericita, ma invart prin bucatarie, all glowing and shiny, pana in momentul in care ajung la faza de gustare a bechamelului, un gust oribiiiil de amar imi amorteste papilele gustative (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) , ceea ce m-a surprins atat de tare incat am gustat rapid inca odata, aceleasi efect.
Fuga repede la toaleta, aruncat bechamel, inapoi in bucatarie, moment de reculegere, timp am, unt mai am, deci ma hotarasc sa mai incerc odata. Scos untul din frigider, pus in tigaie, dar intre timp ma uit suspicioasa prin bucatarie, si ajung la concluzia ca sigur nucsoara era de vina, probabil era stricat, si cum moi nu stie cum arata una bucata nucsoara stricata, m-am decis sa arunc toata punguta, vreo 6 bucati. Ma uit la ceas iarasi, era in jur de 20:30, scos untul de pe foc, fuga la magazin, cumparat nucsoara, fuga inapoi. Si incep, pun untul inapoi pe foc, lapte, faina, nucsoara proaspat cumparata, tot ce trebuie, siiiiiii the moment of truth: gust. Si ma surprinde acelasi gust oribil care imi ridica si parul de pe spate. De data asta deja nervoasa, fuga la toaleta, tras apa cu bechamel cu tot, inapoi in bucatarie, scos oala nr.3 (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) , deschis frigiderul in mod isteric, scos untul, pus untul in tigaie, vreau sa spun bucatica microscopica de unt care mi-a mai ramas, topit unt. Intre timp gust casul, gust parmezanul, toate bine si frumoase, ma enervez, ma intorc la unt si torn un picut de la lapte, la care toti neuronii mei urla: AHA! (IMG:style_emoticons/default/idea.gif) Gust laptele, deci brrrrrrrrrr un gust amar cum n-am mai gustat vreodata, langa care kinina este mierea din rai. Ma enervez, fuga la toaleta, tras lapte, inpoi in bucatarie, scot o alta cutie de lapte, guuuuuuust, cu varful limbii, cu o precautie exagerata. Torn lapte, nucsoara, faina deja cu miscari bine exersate. Gust. Merge. Ma uit in graba la ceas, 30 de minute si trebuie sa plec la aeroport, grozav, numai bine, iau tigaia cu carne in graba si ma indrept catre masa unde ma asteapta foile de lasagne. Si ce se intampla?????? Scap tigaia, in cel mai serios mod, scap tigaia, da da, pe jos. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma uit in tigaie a ramas cam jumatate. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Ma calmez, imi adun puterile, is toata zen, numai bine ma gandesc, oricum aveam putin bechamel. Umplu foile rapid rapid, dupa care constat ca mai am o farfurie plina cu cas ras pe care nu l-am folosit, cu greu dar raman zen, lasa, ma gandesc, lasagne e aproape gata, vreau sa spun lasagnita aproape gata, pentru ca asa ceva lasagne nu se poate numi, poate un bebe lasagne, dar totul e bine, bebe lasagne teafara, eu teafara. Fuga in baie la dus, cand ies ma uit la ceas, avionul aterizase deja de vreo 30 min. Sunat boyfriend, plans isteric. Boyfriend a ras putin si a luat un taxi, a ajuns cu bine, si am consumat impreuna bebi lasagne amaruie, am curatat covorasul dupa invazia de carne, curatat milioanele de vase murdare de bechamel, ce mai, am avut o seara super romantica. Acum boyfriend sforaie dupa multe nopti nedormite, iar eu intr-o stare isterico-zen incerc sa inteleg ce minune s-a intamplat cu mine astazi in bucatarie, parca eram la camera ascunsa.

Ah, si sunt racita, tusesc, stranut, sughit, curge nasul, febra, tot ce vreti.

Luna plina a fost sambata trecuta, deci nu mai am voie sa invinovatesc cerul pentru dezastrul de astazi, nu?

(Pentru greselile de ortografie imi cer scuze, ma straduiesc, dar cateodata gresesc fara sa observ)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 16 2009, 11:33 PM
Post #67

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

TREBUIE sa publici articolul asta, esti m-o-r-t-a-l-a!!!

+Quote Post
Roxana_
post Jan 16 2009, 11:35 PM
Post #68

Musafir

Subscriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
kalua
post Jan 16 2009, 11:38 PM
Post #69

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Esti criminala, janis!

+Quote Post
Cleo
post Jan 17 2009, 02:31 AM
Post #70

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

janis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a fost o zi de-aia in care pesemne erai cel mai castigata daca nu te dadeai jos din pat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:26 PM