![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Aka sa il las pe ala micu si voinicu care se minuia usor ca sa il folosesc pe cel nou care e mult mai dificil de utilizat, ca e mai marisor? No way!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Breee, ce frumuseti!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Lary, asa activitate in bucatarie nu poate trece neobservata, asa c aiti fac o propunere indecenta. Vrei sa fii moderator la gastronomie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu prea stiu cu ce se mananca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Multumesc de propunere doar ca nu sunt tehnica deloc si recunosc ca ma simt mai degraba din ce in ce mai cuprinsa de euforia de a publica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar daca vrei sa imi dai mai multe detalii, spune-mi te rog frumos prin formularul de pe blog, ca sa nu imi las aici adresa. Iti multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Salata de cruditati |
|
|
![]()
|
|
Nu-nu-nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adresa aia nu o mai am de foarte multa vreme! Adica e foarte posibil azi sa fie a altcuiva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mistooo ! lol:
Bun, atunci trimite-mi tu mesaj din contact numai cu adresa ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Trimis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Primit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am citit mai sus de-acum un an ce-ai scris despre mixerul tau.Este vorba ceea :ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se -ntample! Eu am grija sa nu visez la ceva f tare dac sunt intr-o perioada dificila,caci sunt sigura ca mi se va strica sau deteriora obiectul vachi.Asa mi s-a intamplat cu combina frigorifica visand la una si mai mare( am venit din vacanta si l-am gasit stricat). Zilele trecute am visat la un covor frumos pe alb cu mazgaleli negre si cu o floare rosie asezata asimetric,o splendoare(l-am vazut la Hornbach),dar m-am potolit repede(nu era cazul);am gasit metoda de a-mi curata covorul de a iesit super de curat si frumos.Probabil,nefiind momentul potrivit de schimbare,visul s-a destramat si am gasit solutia potrivita la momentul asta. Dar continui sa visez la alte lucruri,nu neaparat materiale,care astept si am incredere ca se vor inatmpla.Lucrez pe psihicul meu.
|
|
|
![]()
|
|
Kokling around ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 74 Joined: 25-August 06 Member No.: 504 ![]() |
Asta e foarte bine pentru tine, Melcri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:37 AM |
|