![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nici macar nu cere tratament, Tits. :D
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu la tine :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Tits, eu nu cred ca exista fobii genetice! Le dobandim in viata... ???
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
fobii, cred ca am si eu multe,una pe care o recunosc si o stiu, este claustrofobia ???
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Daca stau bine sa ma gandesc si claustrofobia am dobandit-o tot dintr-un film vizionat cand eram copil... si frica de inaltime la fel... :o
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu care este cauza, insa sa stii ca si frica de inaltime, am avut mult timp, pina ce viata, m-a obligat sa fac anumite lucruri, unde nu as fi crezut niciodata ca voi fi si de aici trag concluzia ca in primul rind iti trebuie vointa sa poti trece peste ele dar mai ales sa fii obligat sa te confrunti cu fobiile ??? ???
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu cred ca subiectul ast e mult mai complex :P Da Black probabil ai dreptate.
Eu tot raman la parerea ca multa lume isi induce fobia ( in oricare forma), puteti sa aruncati cu rosii in mine ;D |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tits-i sa stii ca poate ai dreptate, insa sunt situatii care nu ai cum sa le controlezi si poate frica aceasta genereaza si fobia , nu stiu, zic si eu ??? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Ar mai fi si frica de lift... De cate ori ma urc intr-unul, nu pot sa nu ma gandesc la haul de sub mine... ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Fobii cu adevarat nu cred ca am nici una. Cand eram mai mica eram inspaimantata de moarte. Tin minte ca un vecin a murit inecat si la inmormantare cand i-am vazut fata asa umflata si vanata am avut cosmaruri urate multe nopti! Profesoara de religie din clasele mici mereu ne spunea ca viata de dupa moarte este vesnica si intotdeauna m-a speriat cuvantul asta. Nu imi pot imagina ceva care nu are un sfarsit! Acum vad moartea ca pe ceva natural. Poate si pentru ca in ultimul timp mi-au murit foarte multe cunostinte. O perioada traumatizanta pana la urma (mai ales dupa ce mi-au murit doi prieteni foarte buni), dar care m-a facut sa simt moartea ca pe ceva care face parte din viata. Cum zicea si Robbie Williams: "I'm not afraid of dying, i just don't want to!" ::)
Este totusi o chestie care imi provoaca un pic de teama, si anume...viitorul! Stiu ca suna aberant, dar de multe ori stau si ma gandesc ce va fi in viitor, ce se va intampla cu mine, ce voi ajunge etc si cateodata ma apuca panica la gandul ca nu ar putea fi asa cum imi doresc! Probabil sunt si un pic pesimista! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:20 PM |
|